Se hvad jeg har haft gang i

Sådan nogle dage som i dag, dem skulle der bare være mange flere af. Kender I det?

Jeg stod op kl 06.00, stadig lidt øm i kæben efter min tandoperation i onsdags. Nappede et par panodiler og hurtigt var den smerte glemt. Solen stod allerede højt på himlen (jeg véd det, for Luca holdt os vågne fra kl 04.45 – juhuu, det er bare F E D T at være småbørnsforælder!), men intet – heller ikke min lille natteravn – kunne slå mit gode humør ud her til morgen. Da jeg åbnede terrassedøren blev jeg mødt af varm luft og solskin – lige smask i ansigtet. Det var SÅ dejligt. Jeg hev vores lænestole frem, lavede kaffe til Micky, skar lidt blomme ud til Luca (så han var underholdt) og så hev jeg gemalen ud af sengen kl 07.30 til kaffe og morgenhygge på terrassen. Dér sad vi så i godt en time og bare sugede forårssolen til os.

Sådan startede den bedste dag.

IMG_7286

IMG_7287

IMG_7293

Senere hoppede vi i bilen og handlede stort ind i havecentret. Virkelig. Jeg kunne slet ikke stoppe, da jeg først var kommet i gang 😉 Mængden af spiselige blomster og krydderurter, som jeg fik stoppet ind i bilen…hmm…ja, jeg siger bare; – der er nok til at fodre et helt heppekor…haha. Eller måske jeg hellere skulle sige, at der i hvert fald er nok til at dekorere kager resten af sommeren. Men prøv alligevel lige at se, hvad jeg har haft gang i. Det er da den helt store tur de dér potter og planter har fået, ik?! Et rigtigt forårs-make-over på terrassen, – kan man se, at jeg har trængt til en fridag?!

Vi nåede da også lige i IKEA – for hvem elsker ikke IKEA på en søndag?! Der fik vi handlet små “drivhuse” til vores hjemmedyrkede grøntsager og urter (noget svigermor har været såååå sød at samle til drengene). Så nu står de der på terrassen og spirer, – og pynter, naturligvis. Det ser virkelig hyggeligt ud, og så er det egentlig ret fascinerende at sådan et lille tørt frø kan blive til en stor plante.

Så nu tør jeg trygt sige, at vi er klar til sommer. Helt klar. Havemøblerne er tørret af, terrassen er fejet ren og der er planet masser af smukke blomster, som vi kan nyde godt af resten af sommeren. (Hvis jeg altså husker at vande dem…that is!)

Det eneste, der mangler i dag, er mine to andre drenge. Lyden af dem spille fodbold i haven, havde lige sat prikken over i’et.

IMG_7294 IMG_7297

IMG_7311 IMG_7314 IMG_7318 IMG_7319

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN