Se hvad jeg fik Micky til at gøre…

Okay ja – afsløret – vi er nogle fjollehoveder her i huset. Men jeg kan bare ikke lade være. Jeg skal helst have grinet igennem hver dag…ellers føles dagen ligesom spildt!

Jeg har sagt ja til at teste en ansigtsmaske med henblik på et samarbejde her på bloggen. Super duper – all good. Jeg skal nok vende tilbage, hvis jeg synes masken er god – så kan I læse lidt om den. Men i den sammenhæng kom Micky (min kæreste) og jeg til at snakke om det for et par dage siden, hvorefter jeg foreslår, om jeg ikke nok må give ham  ansigtsmasken på? Bare fordi det ville være såååå über-sjovt og fordi han bare slet ikke er typen på sådan noget metroseksuelt noget. Han går helt klart op i at være velklædt og velsoigneret men ikke på den måde, hvor han lige indlægger sig selv til full-body-beauty-teatment anytime soon. Micky er meget sådan én “mand-mand”. Ikke typen der står foran spejlet i lang tid eller går op i ansigtspleje. Han er mere typen, der går op i elektronik og bacon, og som måske lige krydrer sit mørkeblå suit med et par farverige sokker 😉

Han var ikke med på idéen. Som i: Not at all!

Men jeg giver jo ikke lige op, vel! For jeg er jo sådan en rigtig “kvinde-kvinde”, der er vant til at få sin vilje…haha! – og jeg havde luret, at han brændende ønsker sig en Playstation VR til jul. Den koster alt for meget, men jeg havde faktisk besluttet mig for, at jeg ville købe sådan én til ham og drengene i fælles julegave. Så hvad gjorde Mor her? Jeg forhandlede…

“Skaaaat… Hvis nu jeg får lov at give dig ansigtsmasken på, og får lov at tage nogle billeder – jeg skal kun bruge et par stykker. Og så lægger jeg det ud på bloggen, så alle kvinderne derude, kan se hvor samarbejdsvillig og sød en kæreste jeg har  – så får du sådan en Playstation VR til jul…” – sagt med med allermest søde, blide og overtalende stemme.

Han sagde: Ja (fandeme!) Efter lidt overvejelser. Men se bare dér, også han kan købes for penge… muhaha! 😉

Er det bare mig, der bruger billige tricks (eller nej, det var faktisk ikke billigt!)…men altså, tricks til at forhandle med kæresten? Eller, gør I det også?

img_0688

img_0689

GemGem

4 reaktioner

  1. Ha ha ha skide sjovt. Og ja kan også godt forhandle mig frem til lidt herhjemme. Men som med dig, ender det næsten altid med ren win win ???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN