Sådan starter en god kærlighedsferie ;)

Skal du på kærestetur, bryllupsrejse, kærlighedsgetaway – eller hvad du nu kan finde på at gode undskyldninger for at være sammen med den du elsker?

Så pak den røde læbestift, mal med rød neglelak og tag din dyreste parfume med i toilettasken. ‘Cause he’s worth it! Sådan nogle ferier må altså bare gerne være lidt ekstra skønne. For lad os nu være ærlige; – vi allesammen (særligt os med børn) drømmer jo om at tage afsted med manden for at hygge og nyde tiden sammen, og ikke mindst for at sove længe! Men hånden på hjertet – hvis det nu har været sådan en rigtig god ferie af dén slags – så får I alligevel slet ikke sovet ( 😉 ), og så er den røde læbestift egentlig meget rar at have ved hånden, for med den ser du altid frisk ud!

Og altså – ladies – nu ikke for at være alt for privat, men tænk lige over det næste gang i rejser på ferie med kæresten, ik! 😉

Drop nu for fanden de bomuldstrusser og så fyld kufferten op med noget lidt mere – hvad skal vi kalde det?? – pikant…haha. Men jeg véd hvad jeg taler om, for jeg har absolut været storforbruger af praktiske bomuldstrusser – ja altså de pæne slags (hvis de overhovedet findes!) – men det er hermed slut. For bedst som jeg gik rundt og troede at det var helt ok og ikke betød noget særligt derhjemme – ja så fik jeg en lille pakkekalender til jul – bestående af en række små pakker med, ja gæt selv, – og lad mig sige, at det ikke ligefrem var bomuldstrusser. Med pakkerne fulgte følgende befaling, at jeg fra da af aldrig må gå i kedelige bomuldstrusser igen…

Det må tiden jo så vise om jeg kan overholde, men jeg skal sørensuseme gøre et forsøg. For er der én ting min kæreste ikke skal tænke om mig, så er det at jeg er kedelig. Nej fandeme nej!

God ferie, girls! 😉

 

 

 

 

6 reaktioner

 1. TAK for dagens smil – du har så evig ret. Følte mig lidt ramt! Jeg tager den til mig og vil forsøge at lade februar være en måned helt uden mormortrusser!
  I øvrigt er det et virkelig fedt billede af dig.
  God fredag

 2. Jeg nyder mine mormor trusser og mameluker(strikkede) og slipper for at have plastik undertøj på som er ubekvemme at have på. Hver sin smag. Der er ingen grund til at give dårlig Samvittighed til nogen for ikke ligne en tøjte. Desuden man burde tage tøj på for at glæde en selv ik en eller anden liderlig mand.

 3. Karina, er lidt forundret over din holdning til undertøj med blonder……måske også fordi jeg ikke rigtig ved hvad en “tøjte” egentlig er????
  Med det sagt, så ser jeg Anne-Mettes opslag som super sødt og ikke skrevet for at give dårlig samvittighed. Mere en klog reminder om at pleje parholdet, så det hele ikke går op i hverdagens pligter. Hvis man ikke bryder sig om blonde undertøj, er der mange andre måder at gøre det på. Bare man husker at værne om kærligheden ❤
  Og du gør det helt sikkert på din måde. God weekend herfra

 4. Nu er jeg gift med en mand, der meget tidligt erklærede, at han syntes bedre om bommulds trusser end det der blonde noget 🙂

  1. Ej hvor er det fedt! Ham er jeg vild med…. ha ha ha. det er jo en mand, der ved hvad han kan lide:) Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN