Sådan forkæler jeg min kæreste

SPONSORERET af Lidl, der lige nu kører kampagne på special-øl (just saying!)
Bemærk: Indhold, der ikke er egnet til børn.

Nu er weekenden her – og det betyder kærestetid! (eller i hvert fald har jeg et håb herom…) Men mine dage er for tiden tæt pakkede med både tv-job i Odense og en masse fotoshoots af lagkager og konfekt til mine kommende bøger. Jeg er ved at brække mig over søde sager, – for at sige det lige ud. Faktisk så craver jeg bare ALT andet end champagne, flødeskum og marcipan i disse dage. For når man står med hovedet begravet i den slags dagen lang – ja så er det som om, at trangen til flæskesvær og saltkringler melder sig for fuld skrue.

Og min kæreste lider også lidt under mit arbejdspres. For det er godt nok ikke meget vi får set til hinanden for tiden (tænk, at han holder mig ud;) ) – men dét skal der rådes bod på. Jeg vil hygge lidt ekstra om ham i morgen aften. – Kan I sige bøf, bearnaise, øl og snacks! 

Så i dag allierede jeg mig med indkøbsvognen i Lidl. Ned røg både øl, snack-mix, saltmandler og peanuts plus det løse 😉 Ja, og naturligvis også alle ugens øvrige dagligvareindkøb. Nu var jeg der jo alligevel, så kunne jeg ligeså godt! (De har en rygeost i Lidl – den er for vild. Jeg føler mig nærmest tvunget af usynlige kræfter til at smide den ned i vognen hver eneste gang jeg handler ind.) Nå men, nok om rygeost. Tilbage til det som det handler om – ØL.

Fordi, som nogen af jer måske har fanget på nuværende tidspunkt, har jeg en mission med dette blogpost. (So shoot me!) Det er jo for at fortælle jer allesammen, at I nu kan gå i Lidl og købe special-øl, som er et helt nyt produkt hos Lidl, men som fremover vil være en del af det faste sortiment på hylderne. Naturligvis snakker vi ikke sådan nogle ekstremt nicheprægede øl, der kun hører eliten til – men vi snakker speciel-øl i øjenhøjde med både smag og budget! Et perfekt match til mig, og så håber jeg bare at Micky bliver glad. De er i hvert fald lagt på køl imellem lagkager, spiselige blomster, koldskål og meget
andet godt.

IMG_8564

IMG_8559

IMG_8560

IMG_8566

 

Lidl har delt lidt info om de tre øl med mig:

The Green Gecko IPA
Denne amerikanskinspirerede IPA har en udtalt karakter af humle og malt samt en kraftig aroma af citrus, fyrrenål og peber. Den fyldige karamelmalt tilfører en sødme med gennemtrængende noter af pomeransmarmelade. Typisk for denne type øl er den lange og kraftige eftersmag.

The Ginger Grizzly
Denne gyldne ingefærøl bærer præg af skarpe noter af ingefær og en krydret aroma af chili og citrusfrugt.

The Amber Adder Amber Ale
Aroma af grapefrugt og jordagtige krydderier kendetegner denne mørke, ravfarvede Ale. Smagen er overordnet tør og præget af en fremtrædende maltnote, mens eftersmagen er moderat bitter.

 

Image

IMG_8563

IMG_8562 IMG_8561

Gør som knap 200.000 andre, og følg Lidl Danmark på deres Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN