Så kan jeg vel lære at holde kæft (og hjælp mig lige)

Så godt så jeg ud tidligere i dag (billedet herover)… nu er det en helt anden historie. Øv. Jeg sad på vej hjem i bilen i dag fra mit job på Sådanmark, som vi optager i Odense. Og kender I det, at man simpelthen kan mærke, at NU bliver man syg? At indenfor ganske få minutter begynder det hele bare at gøre ondt. Først var det ørerne, så halsen og nakken – og nu har jeg ondt over det hele. Nu har jeg faktisk slet ikke lyst til at sige et kvæk – for det gør ret ondt. Men så kan jeg vel lære at holde min kæft. 😉

ØV ØV ØV. Mega øv, særligt fordi jeg i morgen skal i sommerhus for at finde tid og ro til at skrive på min bog. Nå men det må så blive en omgang sommerhus med tid og ro til at få det bedre. Jeg må pakke mig godt ind i uldtrøjer og sørge for at få masser af te og ingefærshots.

Til gengæld har jeg købt konfektbøger i min lokale boghandel, så jeg kan finde noget inspiration og se lidt på hvad andre har skrevet om – og på den måde forholde mig til hvad jeg selv har lyst at lave og hvad jeg ikke har lyst at lave for slags konfekt. Det er ligesom at præsentere sin kæreste for en rød og en blå kjole og bede ham vælge hvilken en, der er flottest. Det øjeblik han giver sin mening til kende, så ved man præcis, hvad man selv synes. Så nogle gange, når man skriver kogebøger, er det faktisk ret effektivt at se på hvad andre har gjort og hvad andre synes.

Har I nogle idéer til min kommende konfektbog?

God aften til jer!

3 reaktioner

  1. God bedring og god skrivelyst.
    Jeg savner (nye) opskrifter på fudge og karameller. Fx med lakrids og bær. Går det under konfekt?
    Saltkaramel er gået hen og blevet lidt kedeligt synes jeg.
    Og noget med nougat. Det kan man aldrig for få meget af. Og kokos.

    1. Kære Signe, der er både Fudge og karameller, nougat og kokos på vej til dig i min bog KONFEKT, som udkommer i oktober. KNUS

  2. Efterlyser gammeldags frugt konfekt, elsker abrikosgele fra calletti, jeg er sikke på du kunne gøre det lidt mere spændende og elegant!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop