Så’ der løn-tilbud :)

Det har lige været den 1. – og vi har alle fået løn. Derfor vil jeg minde jer om, at det er NU I skal slå til, hvis I gerne vil købe en af mine bøger på tilbud. Ditte og jeg kører tilbud t.o.m d 19/7 på vores bog KAGEMAGI, men i den anledning har jeg valgt også at give 50 kr rabat på alle mine andre bøger i shoppen i samme periode.

Det vil sige, at du kan anvende koden KAGE50 i min webshop – link her: Shop
Koden skriver du i feltet “discount” – og du kan sagtens betale med almindeligt kort – du behøver altså IKKE at have en paypal konto for at handle i min butik. Det er blot Paypal der står bag betalingsløsningen, men du skal bare vælge at betale med kreditkort…udenom paypal.

Der er flere gode bøger at vælge i mellem. Jeg kan ærligt talt anbefale dem allesammen, men hey – der er kun én enkelt bagelyst tilbage på hylden 😉 Der er naturligvis flere af de andre.

God shopping!

IMG_9079

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN