Om kun en uge tager vi på en rejse for ‘vores lille familie’

Reklame for Eliza was here

Nogle gange er vi 5, – denne gang er vi bare os 3

Jeg ved godt, at det kan være kontroversielt. Nogle vil måske gå så langt som at mene, at jeg er helt vildt langt ude. Men sådan ser vi jo på livet forskelligt. Fordi Micky og jeg rejser om kun 1 uge med Eliza was here på ferie med Luca. Alene. En ferie, hvor de rejsende ‘bare’ består vores lille familie på tre, selvom vi jo egentlig indgår i en familie på fem, hvis vi tæller de to ældste drenge med.

Men jeg synes faktisk, at det også er vigtigt, at ligesom jeg rejser på teltferie med drengene om sommeren uden Micky – så rejser Micky og jeg nu på ferie uden drengene. De kommer med på et andet tidspunkt. Ja, altså der er ikke mere end 2 uger til, at jeg rejser til Rom med min ældste søn og min mor. Og for to år siden rejste jeg alene til Mauritius med min mellemste og Luca. Jeg ser frem til den dag Micky tager en ferie med drengene uden mig. Det handler, i min optik, om at pleje relationerne lidt på kryds og tværs. Jeg håber, det inspirerer jer?!

eliza-was-here-kreta-4

Vi har en skræddersyet oplevelse foran os

Med 3 overnatninger ét sted og efterfølgende 4 overnatninger et andet, så bliver det helt vildt spændende at se, hvad vores rejse kommer til at byde på, og hvilket sted vi bliver allermest vilde med. Begge steder ser amazing ud – det emmer af græsk charme og autencitet. Jeg er vild med det. (Pssst: jeg blev lidt træt at all-inclusive hoteller sidst vi tog sådan en tur, selvom dén slags jo også spiller maks med børn…I know!) Der er stor forskel på de to steder, vi skal opholde os, men så længe der er skøn natur, god mad, frisk luft og godt selskab, så tager jeg, hvad der kommer. Jeg håber dog, sådan helt inderligt, at vi skal ned og opleve noget virkelig ‘ægte’, – det tyder det på. Noget rigtig græsk. Forstår I?

eliza-was-here-kreta-16

Her skal vi bo – det bliver så dejligt!

Jamen, hands down, jeg glæder mig som en sindssyg. Eller, vi gør! Nu krydser jeg bare fingre for fantastisk vejr – mest af alt så jeg kan tage nogle billeder, der virkelig viser hvor fedt, der er (antager jeg på forhånd, – for se det lige..!) Vi skal bo tre dage på Cressa Chitonia Hotel og SPA – og jeg skal love for, at jeg kommer til at give den gas med det SPA dér. Om Luca så skal tvangsvugges i søvn, for at jeg kan få en time ‘fri’ hver dag – så er det sådan det bliver. Hotellet ser jo umiddelbart ud til at indfri alle mine drømme om græsk autencitet og hygge, så jeg tror på, at vi har trukket det lange strå i denne omgang.

eliza-was-here-kreta-13

eliza-was-here-kreta-11

eliza-was-here-kreta-15

eliza-was-here-kreta-10

Efter et par dage i SPA-himlen (igen en antagelse, I know, men lad mig nu bare blive i drømmen) rejser vi ind på øen, hvor vi skal bo 4 dage i en lækker villa i en 5 værelses lejlighed. Det hedder Ellotis Villas, og ser altså ret nice ud. Ja, nice er blevet et ord – sådan et ‘rigtigt’ ord man godt må bruge. Og hvad skal vi så bruge 5 værelser til, tænker I måske?! Det ved jeg faktisk heller ikke lige, men jeg kan forsikre jer om, at vi nok skal få indtaget alle rummene på den ene eller anden måde (og nej, det var ikke en fræk tankestreg, haha – shame on you, der tænker sådan nogle beskidte tanker…tsktsk!).

Luca får i hvert fald lov til at sove i sit eget værelse denne gang – og det er noget, der faktisk passer mor her helt udmærket. Han sover i øvrigt også bedre sådan, så det er da slet ikke ud fra et egoistisk synspunkt, at jeg tænker sådan, næh, der er da fordi jeg tager hensyn til ham, naturligvis. Jeg mener, ville alle mødre ikke tænke sådan?! Nåmen, nok om det – Villaen ser i hvert fald hyggelig ud, og der er et okay udstyret køkken, så mon ikke jeg lige sådan, hovsa, kommer til at madblogge lidt fra ferien – det kunne man nok godt forestille sig.

eliza-was-here-kreta-5

eliza-was-here-kreta-6

eliza-was-here-kreta-8

eliza-was-here-kreta-1

eliza-was-here-kreta-7

Det helt særlige ved at rejse med Eliza was here

Når man rejser med Eliza was here så er det sådan, at der altid indgår både transport (fly), fuldt forsikret lejebil og indkvartering (hotel/feriehus) i prisen. Så man får en komplet pakkeløsning, og der er endda mulighed for at kombinere flere ønsker – ligesom vi har gjort. Man kan altså godt indkvartere sig mere end ét sted i løbet af sin ferie.

Det er smart. Simpelthen. Og det vil jeg vildt gerne fortælle jer om, fordi jeg synes det er så mega top-tjekket med de mange muligheder… – og for sådan én som mig, der ynder at rejse på både fly- og bilferier, og som godt kan lide at ungerne skal se både storby og countryside, når vi rejser – jamen, så kan I vel nok forstå, at Eliza was here bliver et oplagt valg for os, – også i fremtiden.

(Alle billederne er med tilladelse lånt af Eliza was here)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN