RABATKODE til bøger – KUN i dag

I dag er jeg på Livsstilsdage på Ledreborg sammen med Ditte. Der har vi en masse bøger med, som vi sælger til en helt særlig messepris til alle, der kigger forbi.

Men det lille “en-dags-tilbud” skal da også komme alle mine søde læsere her på bloggen tilgode.

Så der er en rabatkode til min webshop – den gælder i dag – og KUN i dag. Hele døgnet, til gengæld. Rabatkoden giver dig 50 kr i rabat på hver eneste bog som du køber i shoppen. Så hvis du køber 10 bøger får du altså 500 kr i rabat 😉 Just saying…haha. Minimumskøbet er dog 200 kr, hvor man så vil ende med at betale 150 kr. Jeg betaler porto på alle forsendelser, så end ikke det skal du punge ud for. Jamen dog, kan I mærke at jeg er i feriestemning her i Kr. Himmelsfartsferien – med godt vejr og det hele.

Her er linket til min Webshop 🙂

Rabatkoden er LEDREBORG og den skal du skrive i feltet “discount” ved udtjekning. Når du kommer til betalingen, så skal du altså IKKE nødvendigvis have en paypal konto for at bruge mit betalingssystem – selvom det kan se sådan ud. Du kan vælge at betale med kreditkort – uden om PayPals betalingsløsning. Det er blot PayPal, der står bag min betalingsløsning.

Så ind på shoppen og bestil en bagebog eller to – og så er det ellers bare med at komme ud og nyde solen.

God dag.

Skærmbillede 2017-05-23 kl. 21.01.36

5 reaktioner

 1. Hej Annemette..

  Kunne ikke modstå den gode tilbud.. har lige bestilt Børnenes Bageri til min svigermor 😉
  hun i forvejen har en af dine bøger med en personlig hilsen fra dig :)… der er fire små piger og en lille dreng som glæder sig at at tage bogen i brug sammen med farmor/mormor :)…god #ferie#…hilsen herfra…

  1. Åh, hvor lyder det bare dejligt. Det er jeg glad for at høre. TAK for din tilbagemeldning, det gør mig rigtigt glad i låget, at folk finder inspiration i mine bøger! Knus

   1. Er det Post Nord som står for levering af bogen? Jeg synes ikke kunne se det nogen steder.

 2. Hvis du opdager at du tilfældigvis lige har en Kage karma bog i overskud, (den står som udsolgt ?) så vil jeg gerne købe den ? Tak for altid godt humør og lækre kager!!

  1. Kære Lea, jeg har desværre ikke flere… Men måske du kan finde den på saxo.com ?

   Knus AM – og hey, tak fordi du vil købe den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN