Praktikantens ord… Dag 2 (onsdag)

Hey bloggen!

I dag var en af de mere travle dage hvis man kan sige det. Jeg mødtes med Annemette i en super fin lille lokal specialbutik i Lyngby. Vi fik handlet nogle ting ind, og fik ringet rundt til forskellige mennesker. Desværre havde hun fået et søm af en art i dækket, så vi var nødt til at få det fikset i Albertslund, som lå godt og vel en halv time fra vores daværende destination. Imens de ordnede det, fik vi styr på det med vores lejlighed i Fredericia, hvor vi skal overnatte i forbindelse med messen, hvilket jeg tror bliver vildt fedt! Vi skal bo fire piger sammen. Altså, det kan jo ikke blive federe!
Efter vi havde fået handlet ind kørte vi hjem, hvor vi blev enige om at bage nogle mega gode fastalavnsboller. De smagte fantastisk. Jeg fik pakket ting ned i små søde poser, og vi blev lidt kreative, så vi fik lavet en holder til nogle kort, der skal stå fremme på vores bod til messen.
Alt i alt en super fed dag. Glæder mig til i morgen, hvor vi skal afsted mod Jylland. Jeg bliver hentet allerede klokken 9 :O
Men turen derhen bliver så hyggelig.
Nu vil jeg smutte i seng, jeg er helt smadret!
//Pernille Thorsgaard

En reaktion

  1. Jeg kan nævne en del fag som er ikke glamourøse men yder fandens gode service for samfundet og får peanuts i løn. Og ydermere kører en del km for at kunne komme på arbejde. Så ja nogen arbejder næsten gratis dag ud og dag ind. Det kan jeg skrive under på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN