Praktikantens 1. dag (tirsdag)

Hej, mit navn er Pernille Thorsgaard, og som I jo nok ved, er jeg praktikant hos Annemette denne uge.  Dagen i i går var i helhed været rigtig god. Jeg mødtes med Annemette i Lyngby, hvor jeg blev inviteret på selveste Mette Blomsterbergs café. Det var ren hygge. Vi snakkede sammen og lærte hinanden lidt at kende, dog med nogle få afbrydelser af telefonopringninger. Dog forståeligt, da hun lige er vendt hjem fra en dejlig ferie i Dubai.

Nok snak om det. Vi fik snakket om vores planer for dagen, og vi kom ud og fik handlet det vi nu lige havde brug for. Vi tog derefter hjem til hende, hvor vi snakkede om messen som vi skal til i weekenden. Den hedder Kreative Dage og afholdes i Fredericia. Jeg så det tøj, som hun havde bestilt til os! Totalt cool 😉 Husk at tjekke for updates i weekenden, hvor der helt klart kommer billeder ud af det.
Jeg er alt i alt rigtig glad for, at jeg valgte at tage kontakt til Annemette vedrørende praktikplads, og timingen kunne jo ikke passe bedre.
Hvis du har lyst til at vide mere om hvordan jeg opfatter praktikopholdet, så følg med dagligt på bloggen m.m. hvor der bliver lagt indlæg op fra min side, og posts på Facebook, IG osv.
//Pernille Thorsgaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN