Postkort fra Berlin

Jeg har ikke så meget at skrive. Vil blot vise jer nogle billeder af, hvor dejlig en ferie vi har. Okay, det er ikke lutter lagkage at være afsted med tre børn. Det er faktisk ret krævende, og særligt når Micky og jeg ikke er enige om opdragelsen eller grænserne, – ja, så går det ind i mellem helt galt og så er helvede løs…haha. Men heldigvis er det ikke så ofte, så generelt har vi en fantastisk dejlig tur, og vi nyder at være sammen alle 5.

Berlin har været skøn – meget varm – men skøn. Det er en smuk, pompøs og magtfuld by med brede gader og den ene smukke bygning og mægtige monument efter det andet. Jeg må dog indrømme, at mit hjerte stadig er tabt til Budapest, der for mig er mange gange federe end Berlin, selvom Berlin er super spændende. Berlin er bare ikke ligeså charmerende som Budapest (eller London, som jeg også elsker), når jeg skal være helt ærlig. Det er min subjektive mening, så lad være at tage det personligt, hvis I har en anden holdning.

Men billeder, dem skal I se.

Og i dag har vi haft den dejligste dag i Berlin Zoo, så bær over med zoo-spam 😉

Berlin Zoo

 

Dagen sluttede perfekt med lækker middag og Aperol spritz på L’Osteria ved Bikini Berlin – tak for tippet.

 

 

 

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN