Postkort fra Berlin

Jeg har ikke så meget at skrive. Vil blot vise jer nogle billeder af, hvor dejlig en ferie vi har. Okay, det er ikke lutter lagkage at være afsted med tre børn. Det er faktisk ret krævende, og særligt når Micky og jeg ikke er enige om opdragelsen eller grænserne, – ja, så går det ind i mellem helt galt og så er helvede løs…haha. Men heldigvis er det ikke så ofte, så generelt har vi en fantastisk dejlig tur, og vi nyder at være sammen alle 5.

Berlin har været skøn – meget varm – men skøn. Det er en smuk, pompøs og magtfuld by med brede gader og den ene smukke bygning og mægtige monument efter det andet. Jeg må dog indrømme, at mit hjerte stadig er tabt til Budapest, der for mig er mange gange federe end Berlin, selvom Berlin er super spændende. Berlin er bare ikke ligeså charmerende som Budapest (eller London, som jeg også elsker), når jeg skal være helt ærlig. Det er min subjektive mening, så lad være at tage det personligt, hvis I har en anden holdning.

Men billeder, dem skal I se.

Og i dag har vi haft den dejligste dag i Berlin Zoo, så bær over med zoo-spam 😉

Berlin Zoo

 

Dagen sluttede perfekt med lækker middag og Aperol spritz på L’Osteria ved Bikini Berlin – tak for tippet.

 

 

 

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop