Definitionen af en ÆGTE overskudsmor

REKLAME i samarbejde med Lalandia

(TIP: Husk at se alle de dejlige billeder fra vores tur nederst i indlægget… og ja, jeg spammer jer lidt, men I skulle bare vide hvor mange fotos jeg har kasseret, inden jeg lagde det op 😉 )

Lalandia overskudsmor børn

Min “gamle” definition af en overskudsmor

Okay. Jeg er kommet til at tænke på noget. Eller noget er gået op for mig! (Det lyder lidt som om at “den” normalt står stille på øverste…men hear me out!) Jeg har længe brugt udtrykket overskudsmor eller tagget nogle af mine billeder med #overskudsmor – sådan lidt for sjov, eller når jeg reelt synes at jeg har praktiseret maks overskud. Men indtil i dag, hvor noget fuldstændigt banebrydende er gået op for mig, har jeg altid tænkt på definitionen som noget i retning af dette:

1) en mor, der er lidt for lækker og smækker til selv at have født sine unger (Ja, jeg véd det godt.. WTF!)

2) sådan en mor, der laver perfekt tilberedte madpakker med cellofan og silkebånd til sine unger

3) en mor, der har lange smukke negle, velplejet hår, perfekt makeup og altid dukker op på skolen i lækkert yoga-tøj mens hun lige afleverer sit lille harem af smukke, velplejede unger. 

4) den type mor, der kører i en alt for dyr bil til at man overhoevdet kan begynde at kalde den praktisk (Ja, jeg bor jo i Nordsjælland, ik! Dem er der nogle stykker af 😉 ) 

5) en mor, der aldrig skælder sine børn ud offentligt og som behersker en über-pædagogisk måde at tale til sine unger… (Åh gud! 😉 )

6) Den slags mor, der altid dukker op til forældremøde 15 minutter før tid. – s e r i o u s l y !

7) en mor, der sammen med sin alt for dygtige og veltrænede mand tager ungerne med på luxusresort på Seychellerne, fordi det da liiiige er et sted for børn! (Er det kun mine unger der er trætte af at lege i strandkanten efter 10 minutter?)

Ja, I kender nok typen – behøver jeg sige mere…?

Men nu har jeg fået en åbenbaring 

For hør nu her. Lov mig at I læser det her nøje igennem inden I dømmer. I virkeligheden er de rigtige overskudsmødre dem her:

1) mødre, der spiser pomfitter (eller pommes frites, hvis vi skal nørde)

2) mødre, der går i (lidt for småt) badetøj… sorry, men det er der godt nok mange kvinder, der gør!

3) mødre, der har sorte rander under øjenene…langt ud på dagen. De er nærmeste kroniske.

4) mødre, der står i kø til all you can eat-isbar

“Annemette, mener du en meget træt pomfrit-ædende, halvnøgen kvinde med en is i hånden?” JA!

Sådan en mor var jeg i weekenden. Helt fra fredag middag til nu hvor det er søndag eftermiddag. Jeg praktiserede mega overskud. Dér så man mig lige med pommes frites i kæften, skruet ned i en badedragt (min er dog ik’ for lille – den er bare for dyr. Nordsjælland, you know!), med gigantiske sorte render under øjnene oh yes! og ikke bare ét – men tre (3!) – besøg i all you can eat-isbaren på Bone’s.

Og hvordan i alverden kan dét her være definitionen på en overskudsmor? Jo det skal jeg fortælle jer.

Det, som det hele handler om, er jo, at dette er beskrivelsen af langt de fleste kvinder (eller mødre) i Lalandia. Jeg vil gå så langt som at sige, at det er 99% dækkende. Og mødre, der er i stand til at tilsidesætte deres egne behov på den her måde, og bare give sig hen i at være noget for sine børn og give dem en oplevelse, som de elsker – dét er en overskudsmor. En Mor, der har overskud til sine børn – ikke nødvendigvis en mor, der har overskud på kontoen eller overskud til at pleje sig selv.

Lalandia skøjtehal

Og Halleluja for den slags mødre!

For her snakker vi altså overskud. På aller (ALLER-)højeste niveau. Mødre, der med sveden dryppende fra panden kaster sig ud i den ene udfordring efter den anden – om det så måtte være ponyridning (not that kind), Wild river-waterslide, køen til toiletterne, bippende pomfrit-kaos i madudleveringen i Aquadome, baderummenes glatte gulve (med tre børn og kun to arme. Been there, done that!), lydniveauet i Monkey Tonky land eller hvad ved jeg. Uanset hvordan man vender og drejer det, så er en tur til Lalandia en udfordring for forældre, men også en gudsbenådet oplevelse med børnene. Så på den måde, går det lige op.

Alt dette kan måske lyde som uoverskuelige udfordringer, hvis du ikke – som os andre (haha) – er en ægte overskudsmor 😉 Men det er du jo! Ik? Jo da. Så kom du også bare afsted til Lalandia, så skal du se en helt ny side af dig selv.

Og dine børn…? De vil elske dig for det!

Vi ses i vandkanten.♥

Lalandia vandkant

Se lige hvor tæt Lalandia ligger på havet. Så hvis man får nok at klorvand og rutschebaner, så kan man jo lige tage en dukkert ved stranden.

Lalandia isLalandia Isbar

Is i rigelige mængder… både fra dineren og fra Bone’s.

Lalandia geder Luca

Lalandia geder Ferdinand

Og vi har også klappet geder. Det er jo bare altid et hit hos ungerne…lige indtil gederne fik smag for Ferdinands is… 😉 Så var det bare om at tage benene på ryggen.

Lalandia trampolin

Lalandia klatrevæg

 

Lalandia spillehal

Trampolinerne. klatrevæggen og spillehallen var kæmpe hits.

Lalandia sunde snacks
Lalandia salat

Og hvis nogen skulle fristes til at tro, at man KUN kan få pomfritter i Aquadome – så I kan bare tro om. Jeg var virkelig positivt overrasket over hvor mange sunde tilbud der var. Så vi spiste pomfitter, frugt og blomkål, – den perfekte kombi. 🙂

Lalandia sæbebobler Lalandia børnedrinks Lalandia burger

Mega hygge på Bone’s lørdag aften. Og der er ikke kun spareribs, som de er gode til. Burgeren var outstanding!

Overskudsmor Annemette Voss Lalandia badebro Smilla
Lalandia Overskudsforældre Lalandia badebro Lalandia Luca på strand Lalandia eng

Lalandia Smilla Ferdinand

Og så skal der slutteligt lige lyde en tak til min svigerfamilie for at være med til at gøre weekenden til en fantastisk oplevelse for ungerne (og os voksne!).

Vi går i hvert fald ikke ned på mængden af børn i vores familie…haha!

Læs i øvrigt mit allermest læste post nogensinde, om sidst jeg var i Lalandia: Læg dit ferie-ego på hylden, vil du?

 

2 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN