En overraskelse med manér!

Reklame for ChefMade

Okay, WOW. Altså, Waauuuw!

ærlig talt er det faktisk ret utroligt, at jeg overhovedet kan blogge om det her lige nu. For jeg indrømmer gerne blankt, at min hjerne kører på halvt blus og kroppen føles noget træt ovenpå nattens strabadser. Det er vist det man kalder tømmermænd. Og så hjælper det altså ik’ meget at have et ekstra gear (eller hvad jeg plejer at sige) – næh nej du, straffen er hård. Og jeg er temmelig smadret…haha! Men på den virkelig gode måde.

For gårsdagen bød på både godt selskab, snak og hygge, god mad og udsøgt vin samt dans til midt på natten. Den helt perfekte lørdag, faktisk!

Men WOW – på trods af træthed, så bliver jeg nødt til at fortælle jer om det her. NU! Jeg kan ikke vente længere. Det var så god en oplevelse.

Jeg holdt en “surprise private dinner” for min veninde

Hun var brudepige til mit bryllup og hun har været min bedste veninde i flere år nu. Hun går gennem livet med mig, som min faste partner in crime, og vi fandt tilbage til hinanden efter et par år, hvor vores venskab var svært at opretholde i forbindelse med min skilsmisse. Fordi vi ikke har lyst til at leve livet uden hinanden. Vi har det dér helt særlige bånd, som man kan være heldig at opleve med sine veninder – og hun skulle fejres med manér. Så jeg havde planlagt en middag – en surprise private dining oplevelse i hendes eget hjem.

chefmade-nikolaj-skadborg-9Da jeg ankom vidste hun ikke præcist, hvad der skulle ske. Men jeg sendte hende ud af døren.
Sådan så der ud i hendes hjem inden jeg gik i gang med at dække bord.

Det bare mega fedt at holde surprise-fødselsdagsmiddag for Anne-Irene. Hun er nordmand, så jeg skal være den første til at sige, at det var lidt svært at få alle hendes gode veninder herned til denne lille surprise. Det lykkedes at samle 8 tøser – nogle tættere veninder end andre – men vi kender allesammen hinanden på kryds og tværs. Og hun vidste godt, at hun skulle fejres. Det havde hun selv været med til at planlægge – men hun vidste ikke, at jeg lige havde verdens største es oppe i ærmet! (If I may say so.)

chefmade-nikolaj-skadborg-5

chefmade-nikolaj-skadborg-cDet kan altså anbefales, hvis man selv vil kaste sig ud i at lave en blomsterdekoration midt på bordet,
at man laver dekorationen direkte på bordet – efter man har dækket op med servicen.
Fordi så kan blomsterdekorationen tilpasses,
så den komplimenterer resten af bordet perfekt!

chefmade-nikolaj-skadborg-13

chefmade-nikolaj-skadborg-2
Jeg havde selv printet bordkort og menuer på perlemorspapir.

chefmade-nikolaj-skadborg-7

chefmade-nikolaj-skadborg-3

Jeg havde allieret mig med kokkelandsholdets Nikolaj Skadborg – som er en del af ChefMade holdet. Han kan bookes her. Han er i øvrigt særligt kendt for sine desserter, så ja, hvad skal jeg sige – jeg er tilfreds med mit valg. (Anne-Irene kan også godt lide dessert, heldigvis!)

Han ankom 1 time før selskabet,
han gjorde klar i køkkenet,
han lavede og anrettede maden,
han servicerede og skabte god stemning,
han ryddede op efter sig – og os!, 
og han tog høfligt afsked. 
(Genialt)

chefmade-nikolaj-skadborg-17

chefmade-nikolaj-skadborg-12

Vi kunne 100% koncentrere os om at hygge os, og Anne-Irene kunne læne sig tilbage og bare nyde oplevelsen.

Nikolajs stil er meget enkel og æstetisk. Perfekt efter min smag. Maden er ret elegant anrettet og smagen er bare lige i øjet. Man behøver altså ikke være mere end almindelig begavet for fornemme hvorfor han er en del af kokkelandsholdet. Det var jo helt vildt. I kan jo se på billederne, – er det ikke smukt? Nikolaj lavede i alt 6 serveringer for os. Lige fra snacks til den sidste dessert – og det hele var naturligvis inkl. vin.

Nysgerrig på prisen?
Få selv et tilbud her.

chefmade-nikolaj-skadborg-10
Jeg mener…se ham lige! Oprydningen klarede han mens vi sad og hyggede over maden og vinen!

Hvad er ChefMade kort fortalt?

Det er en bookingplatform for private dining. Det betyder, at du bestiller en kok til at komme og lave/servere maden i dit eget hjem.

Med ChefMade kan du være sikker på at alle restaurationerne, der er repræsenteret på siden er kvalitetssikret, og at du får deres bedste kok hjem i dit køkken. Så du får den bedste oplevelse.

De bringer, kort fortalt, restauranten hjem til dig, så du kan slappe af og nyde at være en tilstedeværende værtinde for dine gæster.

Book her: En oplevelse med ChefMade

chefmade-nikolaj-skadborg-24

chefmade-nikolaj-skadborg-23

chefmade-nikolaj-skadborg-11

Giv en middag i gave!

Gør som mig, og giv sådan en middag i gave. Det behøver nemlig ikke være en uoverskuelig udgift eller opgave. Hvad med at slå jer sammen en håndfuld veninder/familiemedlemmer eller kollegaer og så del udgiften for hele middagen. Jeres veninde eller ven, der modtager gaven – altså denne her helt unikke oplevelse – er I fælles om at betale for. Men på den måde giver I både jeres tid, jeres gode selskab og denne unikke kulinariske oplevelse i gave. Og på den måde holder I også udgiften på et overskueligt niveau. Det eneste I behøver stå for er at lægge lokaler til. Og måske lige smide en buket på bordet 🙂

Jeg havde været en tur forbi de 4 årstider i Lyngby og handlet blomster for næsten 700 kr. Men for mig betød det vanvittig meget at selve bordet tog sig smukt ud. Jeg havde koordineret farvevalget til blomsterne med kokken Nikolaj aftenen forinden, så det hele var afstemt. Måske er det lidt for meget, I don’t know, men den slags går jeg altså op i, når jeg skal lave noget gennemført.

Jeg ville så gerne give Anne-Irene noget særligt i fødselsdagsgave. Jeg ville gerne overraske hende, og nu hvor jeg er ambassadør for ChefMade var det ret oplagt, at det skulle komme hende tilgode. Se her på billederne hvor heldige vi var. Jeg håber det lykkedes at give hende en helt særlig dag, – jeg føler selv, at det her var en surprise, der virkelig tog kegler.

chefmade-nikolaj-skadborg-21

chefmade-nikolaj-skadborg-22

Stemningsbilleder fra bordet…

Jeg blev efter lidt tid (og et par hårtotter jeg hev ud undervejs) faktisk rigtig godt tilfreds med hvor fint det blev. Men det dér med at dække det perfekte bord og sætte den rette stemning er jo ikke bare sådan helt ligetil. Og jeg havde stort set medbragt det hele hjemmefra, for hun måtte jo ikke vide noget. Så tallerkener (de hvide), glas, bestik osv. er faktisk mit eget private eje. Jeg har smidt nogle reklamelinks nederst under billederne, hvis I er shoppelystne.

chefmade-nikolaj-skadborg-6

chefmade-nikolaj-skadborg-8

Bestikket er fra Cutipol – køb her
De hvide dæktallerkener er fra Serax – køb her
Vinglassene er fra Spiegellau – køb her
Vandglassene er fra Lyngby porelæn – køb her

chefmade-nikolaj-skadborg-b

chefmade-nikolaj-skadborg-g

chefmade-nikolaj-skadborg-f

chefmade-nikolaj-skadborg-25

chefmade-nikolaj-skadborg-14

chefmade-nikolaj-skadborg-16

chefmade-nikolaj-skadborg-20

chefmade-nikolaj-skadborg-5b

Min nederdel og bodystocking er købt hos Butik Bettina Beltner

chefmade-nikolaj-skadborg-a

Anne-Irene flotte kjole er fra Y.A.S – køb her.

 

 

 

3 reaktioner

  1. Hvor er det en flot borddækning du har lavet……blev inspireret til nytårsbordet.
    Og og og flot tøj I begge har på. 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN