Okay… skulle man lave én mere?

Så blev mutter her lige skruk, skal jeg da lige love for. Men kan man blive andet med sådan en lækkermås dér?

I går nød jeg en hel dag i solen med den bedste Louise jeg kan komme i tanke om. Og hendes lille næsten nyfødte søn, Emil. Han er kun 3 måneder gammel – og årh, så cute.

Louise, eller Louie, som jeg kalder hende, er min veninde, som har holdt ved siden Den store bagedyst i 2013, hvor vi lærte hinanden at kende. Vi har haft et par år, hvor vi ikke har set så meget til hinanden pga. livet, der jo nogengange bare kræver én mere end på andre tidspunkter – men nu er vi back in business.

Vi blev nemlig kærligt mindet om, da vi så hinanden til Den store bagedyst Reunion, som blev afholdt for en måneds tid siden, at vi to simpelthen bliver nødt til at holde sammen. Vi har et helt særligt bånd, og det har vi faktisk haft lige siden vi optog – tja, udsendelse nummer 2-3 stykker vil jeg mene dengang i 2013.

Så det var med den største glæde og nærvær, at vi tilbragte en hel dag ved vandet. Vi spiste is, badede og nussede med de to små – eller Luca føltes pludselig SÅ stor, faktisk.

Om jeg så skal have flere børn, når jeg sidder med sådan en lille én i hænderne – ja, det er svært at sige. Jeg tror det ikke. Micky og jeg er virkelig glade for det liv vi lever med vores tilsammen tre børn – og føler egentlig at vi har munden fuld. Men ærligt, det føles også lidt underligt, hvis vi aldrig skal opleve at blive forældre igen. Det er en underlig tanke, hvis det bare er slut – allerede.

Så ja, jeg bliver da mega skruk. Jeg fik da lyst til at hoppe ud i det – igen – lige da jeg sad dér og indsnusede duften af ny, lækker baby.

Men da jeg lagde hovedet på puden i går aftes, så kunne jeg alligevel godt mærke, at jeg nok ikke skal have flere børn. Tror jeg. ♥

Men okay, ham Luca dér, ser da rimelig klar ud på at få en lillebror eller -søster?!

En reaktion

  1. Forstår jer bestemt godt. Jeg har selv tre børn med min ex, og er der én ting mange charterbureauer aldrig fortæller, så er det at børnerabatter ofte kun gælder op til max 2 børn. Min søster, der fik 4 børn med sin daværende mand ville på et tidspunkt på en rejse, som ville koste dem spidsen af en jetjager, fordi de to sidste ville komme til at koste som om de var voksne…
    Men er da helt enig med dig i at børn er søde. Både piger og drenge er da glade for at blive storesøster eller storebror, men livets faser fornægter sig ikke. 🙂
    Den positive vinkel er så også, at lånebørn er dejlige, fordi man kan levere dem tilbage. Så kan man bruge en masse energi en dag eller to, glæde de forældre, der måske tager på et lille kroophold som voksenkærester – og så puste ud bagefter… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN