Work your magic!

Reklame – Rengøringen har jeg fået gratis af Fluxx. Tak for det.

Jeg mener virkelig, at jeg traf det rette valg. Jeg føler lidt, at jeg skød papegøjen… så lyset…I ved 🙂 Jeg bookede et professionelt rengøringfirma til at lave en grundig flytterengøring. Og nu overvejer jeg kraftigt at booke dem fremover til ugentlige rengøringer i vores nye hjem. For deres resultat var helt utroligt… på den gode måde!

Det handler om at lade andre gøre arbejdet…

Da vi skulle flytte blev det hurtigt meget tydeligt for mig, at med al den stress og de mange hurtige beslutninger, der skulle tages – ja, så var der faktisk ikke rigtig tid i kalenderen til at jeg selv kunne nå at rengøre, istandsætte og male den gamle lejlighed. Det blev meget tydeligt for mig – ej, for os, at vi havde brug for hjælp.

Så hvad gjorde jeg? Jeg forsøgte straks med al min bloggercharme (or not!) at hive tilbud hjem fra både flyttefirmaer, malere og rengøringsfirmaer. Og lige mht. rengøringen så havde jeg egentlig, i første omgang, bare tænkt at booke sådan en “hjælper”, der kommer og tager det værste. Men, – vores tidligere udlejere har været utroligt søde at lade os flytte ud med kun 1 måneds varsel, og derfor ville vi gerne overlevere lejligheden i tip-tip-form, så der virkelig ikke ville være en finger at sætte på det.

De har været søde ved os, så det mindste vi kan gøre er simpelthen også at være søde ved dem, og gøre det nemt for dem efterfølgende at få lejligheden udlejet til anden side.

img_4743

Jeg har booket Fluxx – økologisk rengøring

Så jeg tog et valg om at booke et professionelt rengøringfirma – der blandt andet laver privat flytterengøring, som tilmed er økologisk. Firmaet hedder Fluxx, og de er et økologisk foretagende, der er interesseret i at finde naturlige, friske rengøringsløsninger. De fremmer miljøbevidsthed, og dét er jeg simpelthen MEGA fan af. Jeg synes det er genialt, at jeg nu kan vinke farvel til klorin og andre farlige kemikalier, og i stedet erstatte det med økologiske løsninger…

Og her burde jeg måske bare stoppe… Men nej, jeg siger det lige igen. Man kan faktsik sagtens få god professionel privat rengøring, der er økologisk. Det er ikke dyrere end almindelig rengøring – og alle produkter er med i prisen – så man behøver ikke selv købe rengøringsmidler. Fluxx kommer med alt, som de skal bruge.

Da de gik i gang krydsede jeg bare fingre for, at det var det rette valg jeg havde truffet. Jeg tænkte virkelig “please, work your magic!” så vores gamle hjem kan komme til at skinne fint som en diskokugle (eller hvad man nu siger).

Men billederne taler for sig selv. Lejligheden er blevet så flot. Nu skal maleren bare i gang og work his magic. Mon ikke at vi ender med at få leveret en virkelig flot lejlighed tilbage til udlejer. Det tror jeg.

privat-rengoering-fluxx

img_4741

privat-rengoering-fluxx-4

img_4742

privat-rengoering-fluxx-3

privat-rengoering-fluxx-5

privat-rengoering-fluxx-2

Book selv økologisk privat rengøring

Tag kontakt til Fluxx for at få et tilbud.

Jeg kan kun anbefale dig at tage et mere miljøbevidst valg, der er bedre for både miljøet, dig selv og indeklimaet.

3 reaktioner

  1. Ved du om din gamle lejlighed stadig er ledig? Jeg leder med lys og lygte efter en leje-lejlighed 🙏

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN