Nyt job – Model for en dag

Det var simpelthen så sjovt forleden, da jeg stod model for en dag. Det var i forbindelse med at designeren Jesper Jensen skulle have taget fotos til sit katalog.

Han ønskede at bruge mig som model, hvor jeg skulle være et slags billede på den moderne, kreative forretningskvinde. Ej, behøver jeg at sige, at jeg var lidt smigret. Det var super sjovt og fedt. Jeg følte mig meget lækker. Og så gør det heller i fornøjelsen mindre, at jeg er ellevild med hans skjorter – jeg har flere af dem i skabet – og i øvrigt også hans fede nederdele og sweatshirts og derfor tror på hans produkt og design. (Tjek lige den koralfarvede sweatshirt med palmen! Er den ikke for vild?)

Vi tog billederne på et hotelværelse på Imperial i København.

Naturligvis kan jeg ikke vise jer de endelige billeder – men I får lige nogle behind the scenes fotos.

IMG_8499 IMG_8504
IMG_8507 IMG_8511 IMG_8514 IMG_8518

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop