Nyt job – Model for en dag

Det var simpelthen så sjovt forleden, da jeg stod model for en dag. Det var i forbindelse med at designeren Jesper Jensen skulle have taget fotos til sit katalog.

Han ønskede at bruge mig som model, hvor jeg skulle være et slags billede på den moderne, kreative forretningskvinde. Ej, behøver jeg at sige, at jeg var lidt smigret. Det var super sjovt og fedt. Jeg følte mig meget lækker. Og så gør det heller i fornøjelsen mindre, at jeg er ellevild med hans skjorter – jeg har flere af dem i skabet – og i øvrigt også hans fede nederdele og sweatshirts og derfor tror på hans produkt og design. (Tjek lige den koralfarvede sweatshirt med palmen! Er den ikke for vild?)

Vi tog billederne på et hotelværelse på Imperial i København.

Naturligvis kan jeg ikke vise jer de endelige billeder – men I får lige nogle behind the scenes fotos.

IMG_8499 IMG_8504
IMG_8507 IMG_8511 IMG_8514 IMG_8518

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN