Nu er det sidste chance

Skal du få din egen idé med i min lagkagebog, så er det nu! Sidste chance. Jeg sidder og skriver de sidste opskrifter ind i manus i denne weekend, så jeg håber at I er nogle derude, der har lyst at bidrage med lidt inspiration. Desværre ligger jeg vandret i sommerhus med en omgang forkølelse, men det skal ik’ holde mig tilbage. (derfor har jeg brugt et gammelt foto herover – I har ikke lyst til at se mig, som jeg ser ud lige nu…haha)

Hey – og husk lige, at du kan hjælpe mig og ChriChri med at skabe Hele Danmarks lagkagebord…læs mere her.

Men men, – kom med dine input.

Hvad skal en rigtig god lagkage smage af?

Har du nogle gode idéer til fyld?

Er der noget du gerne vil have med i en lagkagebog? – særlige pyntetips eller lign?

Har du en fantastisk opskrift på lagkage, som du bare MÅ dele med os andre – så smid den i kommentaren.

Alt om lagkage har relevans.

Og når du nu alligevel er i gang, kan du så ikke lige fortælle mig hvilken type lagkage du allerhelst så på forsiden af sådan en bog; – en lagkagebog, der skal lære dig alt det, du gerne vil vide om at lave gode lagkager?

God dag!

2 reaktioner

  1. Savner allerede Svinklevs velkendte klassiker, deres valnøddelagkage! Den minder os om sol, sommer og gode minder.
    Og pære dansk!
    Held og lykke med dine kommende bøger.

  2. Mine børn elsker farmors lagkage med rutebiler knust i flødeskummet. Til de unge mennesker, det er ikke en stavefejl, i gamle dage kunne man købe en chokolade/kakao- marengs, som med lidt god vilje/fantasi ligner en bus.
    Farmor laver almindelige hvide bunde, flødeskum og knuste rutebiler. Meget enkelt men godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN