Nu det jul igen…

IMG_0193

Og julen skydes da i gang med stress. Direkte ind med en 10’er stress-faktor skalaen, der næsten sprænger rammerne!!! Jeg har bagt og bagt og bagt og bagt og bagt i de sidste 24 timer. Jeg har forberedt kager til fotoshoot, som nu er overstået. Jeg bagte faktisk SÅ meget, at jeg kun fik 3 timers søvn i nat, for jeg blev nødt til at stå op igen kl 04.00 (yes, really!!!) og bage videre, så jeg kunne være klar i Odense kl 9.00 her til morgen. Men jeg nåede det – dog med et par tårer i løbet af natten over dumme kager, der bare ikke ville som jeg ville. Jamen, de ER jo bare en kage – men i min verden kan man sagtens græde over kage;) Dét har I nok set…

Derudover, så står den på Julebazar på min søns skole i morgen. Så skal der power-julehygges i 3 timer… Og utroligt nok, så glæder jeg mig faktisk rigtig meget. Normalt er jeg ikke så meget til dén slags events på skolen, jeg synes det kan være lidt presset og jeg kan egentlig godt lide bare at have tid herhjemme i stedet for. Men i dag, der ser jeg faktisk rigtig meget frem til en hyggelig juledag på skolen, hvor jeg skal gøre ALT hvad jeg kan for, at børnene får julen skudt godt igang og får indsamlet nogle penge til velgørende formål.

Jeg har selv doneret 2 Kagekarma bøger og 1 Bagelyst bog til tombolaen, og jeg ved fra sidste år at det er nogle seriøst gode gaver, som man kan vinde i dén tombola, så jeg må hellere tage nogle mønter med, så vi kan købe en håndfuld lodder. (NOTE: jeg vinder som regel alt, hvad jeg deltager i af dén slags – blandt andet har jeg engang vundet en tur til New York, og da jeg var barn vandt jeg en Barbie Dukke i Lykkevejen, og så vandt jeg også en god sum penge allerførste gang jeg var på kasino…såååøeh deeet…)

NATURLIGVIS har jeg tilbudt at medbringe kage til kage-boden, og så er det jo heldigt at jeg i dag har været til fotoshoot hos Odense Marcipan (dét skal I nok høre mere om) – så jeg har da lige bilen fuld af kager, som jeg medbringer i morgen. Skal nok blive en succes – (or at least I hope so – tænk hvor ville det vare skidt, hvis ingen ville købe mine kager!!!???) Aaarrrhhh, men mon ik det går? 🙂

IMG_0194 IMG_0195 IMG_0192 IMG_0196 IMG_0191

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været Tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der i ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved at illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop