En mors “dyreste mareridt” kan du så nemt undgå

Reklame for Identiketter.dk

Husk navnemærker inden vuggestue-, børnehave- og skolestart

Det er dyrt at have børn. Og folk, der siger andet, ja, de lyver efter min bedste overbevisning. Jeg véd alt om det, og jeg finder det dyrt på trods af, at jeg gerne køber tøj på loppemarked til ungerne og sandelig også jagter tilbud i den lokale Lidl, så vi sparer lidt på dén konto også.

Og jeg kan faktisk ikke tælle på én, to, tre…ti hænder hvor mange stykker beklædning (vi snakker alt fra en gummistøvle – det er altid kun én, ef en eller anden underlig årsag – vanter, huer, halstørklæder, sweatshirts, foldboldtøj, sko til regntøj etc.), der er forsvundet igennem årenes løb.

Derudover mister vi også jævnligt vandflasker, penalhuse, opgavehæfter osv. – ja, jeg kunne blive ved.

Derfor er jeg særligt glad for de her identiketter.

navnelapper-identiketter-annemette-voss-1

navnelapper-identiketter-annemette-voss-3

Og jeg har altså velopdragne børn, der faktisk er ret opmærksomme. De er ikke sådan nogle forvirrede børn, som ikke har styr på deres egen baglomme – ikke at der er noget galt med forvirrede, eller uopmærksomme børn, men sådan er mine bare ikke. Nej, de har rimelig godt tjek på tingene, og det gælder dem alle tre. Luca, selvom han kun er tre, véd altid præcis hvor han har lagt sin gepardfigur i vuggestuen – I véd, den han absolut skulle have med den pågældende morgen, koste hvad det ville. Sådan går det ofte, – og så får han den med, og så krydser vi bare fingre for, at den (eller hvad end han nu har slæbt med sig) stadig er i vuggestuen, når vi henter ham igen.

Så nu bliver alt (ALT) klistret til med navnemærker fra identiketter.dk – og vi gjorde det sammen, både for billedernes skyld, men faktisk også fordi det var ret hyggeligt. Det tog ret lang tid, I won’t lie, men Luca var simpelthen så sød, mens han sad der og trykkede klistermærkerne sirligt fast på sine legesager.

navnelapper-identiketter-annemette-voss-8

navnelapper-identiketter-annemette-voss-9

Undgå at tingene forsvinder så nemt med Identiketter

Nå men, her er løsningen, der kan hjælpe dig med at spare pengene, som du ellers ville bruge på at skulle handle nye gummistøvler (ja, man kan jo desværre ikke bare købe den ene), nye fodboldstøvler og nyt penalhus i tide og utide.

Identiketter.dk kan du købe små navnemærker, der kan klistres i tøjet eller sættes på tingene.

Identiketter er smarte navnemærker fordi:

 • Det er strygefrie navnemærker (læs: nemt!!)
  –  men altså, den er god nok. De sættes bare fast som et lille klistermærke. Også i tøjet.
 • De kan holde til tøjvask (Læs: praktisk!!)
  – Du skal bare placere navnemærket på mærket eller vaskeanvisningen inde i tøjet, for at undgå, at vandet trænger igennem tøjfibrene og ødelægger limens klæbende egenskab.
 • De kan designes efter dine egne (eller dit barns) ønsker (Læs: sjovt!)
  – Det er ret hyggeligt at sidde og vælge. Luca ville naturligvis gerne have Gurli Gris mærker (Heldigt for Gurli, at der ikke var Paw Patrol mærker, just saying!). Men der er også mere ‘voksne’ designs til større børn, forskellige farver, skrifttyper og motiver.
 • Der findes forskellige størrelser og typer til forskellige formål (læs: smart!)
  – Her er både større mærker, der er gode til tøj og indersiden af sko og støvler, men der er også minilapper, der er rigtigt gode til f.eks. blyanter (jøsses, hvor har jeg købt mange blyanter!), vandflasker mm.

Bestil selv dit barns navnemærker på identiketter.dk

navnelapper-identiketter-annemette-voss-4

navnelapper-identiketter-annemette-voss-7

navnelapper-identiketter-annemette-voss-6

navnelapper-identiketter-annemette-voss-2

Anden sjov, god og nyttig læsning til mødre finder du under kategorien Familie & børn

 

2 reaktioner

 1. Det er mange forældre der kunne lærer af det. Jeg arbejder i en børnehave og der er IKKE navn på tøj-sko-støvler og madkasse 🤦‍♀️. Men hvis der er noget der bliver væk, så er de der og skæller ud at der er for dårlig, men de kunne jo bare af puttet navn i det. 🤷‍♀️

 2. Nogle forældre kan bare ikke holde fingre for dem selv. Etiket eller ej. Taler af erfaring.
  Men identiketter har vi brugt i årevis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN