Når ferien går i vasken, så er det op på hesten!

Reklame for Eliza was here

Nu er det et par måneder siden, at vi tog til Kreta, hvor vi boede på Cressa Ghitonia og i Ellotis Villas for at opleve luksus spa, græsk idyl og autentisk charme. Det fik vi også, og den fik hele armen med græsk salat, græsk vin og rigelige mængder fried octopus… (jeg skal ikke spise de ottearmede lige foreløbig, kan jeg afsløre…haha!).

Men det var så overraskende god en tur – ikke at vi havde forventet, at det ville være dårligt på nogen måde – men når man ikke selv har planlagt rejsen (dette var jo et betalt job for mig, no surprise) så véd man jo ikke rigtigt, hvad man skal tro. Og vi blev simpelthen så overvældet over, hvor godt det hele var, og hvor begejstrede vi egentlig blev over idéen om at bo på de her mere lokale hoteller og mere unikke perler, som man ikke lige finder i almindelige rejsekataloger.

ellotis-villas-eliza-was-here-annemette-voss-5

cressa-ghitonia-eliza-was-here-annemette-voss-7

Så gik ferien i vasken… øv bøv!

Vi var så utroligt begejstrede for vores rejse med Eliza was here i maj, at vi straks satte os for at booke en sommerferie med dem, da vi kom hjem til DK. Det resulterede i, at vi efter lidt søgen rundt på hjemmesiden fandt det fineste sted i Lazio på grænsen til Toscana, som vi ville booke. Tror I så ikke, at vi endte med at gå og overveje det lige præcis én dag for længe, for da vi ville lave bookingen, jamen så var der en anden, der havde booket det for næsen af os. True! Jamen seriøst, hvor uheldig kan man være? Og der var naturligvis ikke flere lejligheder i den bolig i den uge, hvor vi ville afsted.

Af det kan jeg jo så lære, at jeg skal huske at booke, når jeg finder det, jeg vil have. Man skal slå til, skal man! Ellers så ender man med at miste muligheden. Husk det, når du sidder og skal booke en ferie – særligt med rejseselskaber, som Eliza was here, der dyrker de lidt mere unikke og specielle rejsedestinationer og oplevelser, – de hænger nemlig ikke på træerne.

Så ja, den feriedrøm gik i vasken for nu, men så har vi i stedet lånt et sommerhus i det sydfranske af min venindes far, – og så må vi næste år se, om ikke Toscanadrømmen kan blive en realitet og udleves.

Under “rejsemål” på deres hjemmeside kan du selv se de fantastiske muligheder for at rejse til Toscana (og andre fede rejsemål) med Eliza was here.

ellotis-villas-eliza-was-here-annemette-voss-1

agios-nikolaos-eliza-was-here-annemette-voss-4

cressa-ghitonia-eliza-was-here-annemette-voss-4

2 reaktioner

  1. Åh, samme nummer har jeg også lavet – if you snooze you loose desværre 😅 Men ja, man bliver klog af skade – og heldigvis venter destinationen på en næste år. Godt I fandt en god løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN