Musikken til festen vi aldrig glemmer

Mangler du musik til bryllup i Jylland?…eller til en anden fest?

Så har jeg et godt tip til dig! Book Nikolaj Stadsvold fra festgaranti.dk – han er for sindssyg, på den virkelig gode måde. Han gjorde musikken til vores fest fuldstændig uforglemmelig. Han satte det perfekte “soundtrack” til vores store dag.

Men inden du bare booker, så synes jeg du skal læse med. Fordi det kan jo være, at du kan bruge vores oplevelse og min varmeste anbefaling til noget. Måske er det fedt lige at høre hvorfor vi var/er så glade for Nikolaj.

Det er virkelig en tillidssag

Kender du det, at du kommer til en fest med store forventninger. Og når så DJ’en eller bandet går i gang, så daler stemningen fra 100 til 20 og festen dør ud. Fordi musikken er så afgørende for om festen bliver god. Det har vi prøvet – har de fleste ikke det? – og derfor var det SÅ vigtigt for os med en god DJ til vores bryllup. Micky var blevet sat på opgaven, og han havde forhørt sig blandt gode venner i DJ-miljøet, hvem han skulle booke. Fordi en DJ, der egner sig til at spille til bryllup skal jo kunne lidt af det hele. Han skal have en bred smag og være i stand til at skabe stemning og fest på tværs af alder og smag.

Og så drejer det sig, mere end noget andet, om tillid. Om simpelthen at turde stole på, at ham, man har givet tjansen, også er opgaven værdig. Vi opdagede ret hurtigt, at Nikolaj, var en tillidsvækkende type. En indledende samtale på en lille times tid over telefonen afslørede, at musikken naturligvis var det vigtigste, men dernæst var der mange vigtige detaljer, som vi ikke selv havde tænkt på, der også kom på plads. Derefter mødtes vi en dag hvor jeg alligevel var i Vejle for at klare de sidste detaljer med stedet og fik de sidste detaljer på plads over en kop kaffe. Det kan godt være, at vi følte, at der var styr på det før, men da jeg så lige fik mulighed for at kigge Nikolaj i øjnene, så vidste jeg bare, at alt var godt. Jeg måtte jo tage det møde alene, uden Micky, fordi han var blevet kidnappet til Polterabend – som I måske husker. Så ja, presset var stort på mine skuldre.

Men man ved jo ikke hvilken type fest det bliver. Man aner ikke om den fest, som man planlægger, ender i abefest eller i en stille og roligt loungeparty ud på de sene timer. Man ved det simpelthen ikke. Selvom man kender sine venner godt, og selvom man sætter den ramme, man ønsker – ja så er der så mange faktorer, der spiller ind. Man kan gøre sit, og vi ville i hvert fald gerne sikre os, at der var en dejlig afslappet, sjov og festlig stemning under hele middagen og gang i festen derefter.

Stemningen bygges allerede op under middagen

Nikolaj havde spillet til mere end 200 bryllupper og 3000 jobs over de sidste 25 år (wauw!!!) og er han stadig en af Danmarks mest aktive DJ’s. Det er jo bare tal, det ved jeg godt, men det betyder også, at han er vant til det her bryllupsgame. Så der var ikke noget, der blev hængende i luften mht. detaljer, gode råd og tips. Alt var afklaret.

Vi var også helt rolige ved at vi vidste at det var en “heldagspakke”. Så anlægget var stillet op allerede inden vi ankom til lokalet kl 17 og ville ikke stoppe før sidste mand var væltet omkuld på dansegulvet.

Vi aftalte at han styrede musikken under middagen, og det fungerede bare fuldstændig upåklageligt. Ej, endnu bedre end det. Det fungerede perfekt. Simpelthen. Dét er han edermanme god til, ham Nikolaj, det siger jeg jer!

Han tilbød også at stå ubegrænset til rådighed for vores toastmaster i forhold til teknik og spørgsmål, men – som jeg har skrevet før – så skulle det vise sig at århundredes toastmaster selv havde styr på løjerne. Der måtte improviseres et par numre på aftenen til indslag, men det kørte super smoooooth.

Vi er sindssygt glade for, at Nikolaj fangede nogle billeder fra under middagen. Stemningen fornemmer man nemlig,
og vi kan selv meget bedre huske aftenen, når vi ser billederne.

Det her er så fedt et billede. Mængden af tyl er utrolig…

Han nyder det, gør han…

Vi troede én ting, – men det endte helt anderledes.

Vi troede faktisk, at vores bryllupsfest ville fortsætte til kl 04-05 stykker om morgenen. Det troede vi. Det var ikke et mål, men mere bare en fornemmelse, fordi vores venner er ret festlige, og der er godt gang i os selv. Men bryllupsfesten sluttede omkring kl 03, fordi vores gæster (og vi selv) var dødtrætte og havde været nogle fantastiske gæster hele dagen, lige siden kl 11 om formiddagen.

Så det var ikke en skuffelse, at festen sluttede deromkring. Det gav bare mening, og vi havde danset lige siden kl 23.30. Som billederne måske antyder, dansede jeg non-stop. Og det er ikke en joke. Jeg hoppede rundt som en duracell-kanin med en hoppebold i røven på det dansegulv i 3,5 time. Jeg havde det SÅ sjovt. Alle mine og vores yndlingsnumre blev spillet og folk var glade.

Der var faktisk mange af vore gæster som hyggede sig med cocktails og snak i baren, og derfor var det særligt fedt, at Nikolajs udstyr fungerer sådan at lyden ligesom “bliver” på dansegulvet. Man kunne nemlig godt snakke sammen ovre i baren. Og det var fedt! Det giver en bedre fest, når alle kan få indfriet deres ønsker til en fed aften, og det ikke udelukkende er hoppedamen her, der får sit ønske om et dansegulv med gang i opfyldt. (Læs: Micky er ikke den store dansemus!)

Og sådan, Ladies, køber man sig til en italiensk elsker! En papfigur, en playstation og en en skarpskåret fodboldspiller.

Nikolaj fangede Maschas udtryk, da Mickys bror udfordrede ham til at bunde en øl 🙂

Micky er ikke tilfreds med at lillebror vand duellen…haha!

Man kan ikke gøre en fest om

Har du tænkt over det? Det faktum, at når først festen, brylluppet, er afholdt – ja, så kan du ikke lave det om. Og har du derfor tænkt over hvilke faktorer til din fest, der er særligt vigtige for at mindet bliver godt? Musikken var for os fuldstændigt afgørende. Både under vielsen (hvor Szhirley sang), i løbet af middag og om natten til den efterfølgende cocktailbar og fest.

Jeg kan slet ikke beskrive med ord, hvor vigtigt det egentlig var for vores fest – lige fra middagen gik i gang til den sidste gæst (læs mig) forlod dansegulvet – at musikken var stemningsskabende og tilpasset publikum og situationen. Det var bare perfekt.

Der var lækker, glad og hyggelig musik, der hele tiden fik et drej på humørknappen, så alle var hvor de skulle være, da det gik løs efter brudevalsen. Alle vores musikønsker, som vi havde talt om forinden blev spillet, og gæsterne blev hørt med alle deres ønsker, så det blev helt personligt og fantastisk.

Min brudepige og bedste veninde Anne-Irene havde sørget for en fineste, afsluttende lys-ceremoni. Det var så fint, og det fangede Nikolaj også med sit kamera.

Brudevalsen foreviget

Jeg var særligt imponeret over, at man kunne få brudevalsen i forskelligt tempo at øve sig på. Vi valgte den i original tempo 🙂 Eller, – den som Nikolaj kaldte “den uden handicap og er hurtigst færdig”.  Ja tak! Vi overvejede lige kort at benytte os af den gratis service om at få klippet en personlig brudevals, – I véd, sådan én med et musikstykke i midten, hvor man lige kan freestyle en dans – men vi valgte den klassiske løsning. Micky er jo også en del af det her ægteskab, ik 😉

Et øjeblik jeg er RIGTIGT glad for vi har fået gode billeder af!

Dansegulvet

Der var en overflod af farverige lys på den dér virkelig fine måde, hvor det føles lidt som confetti, der suser undt på væggene… (og jeg fik desuden min spejlkugle – yes!) – så det var den komplette løsning, vi havde fået. Ej, hvor var det fedt!

“He got it from his mama!”

Jeg har sgu lidt min egen fest, når jeg danser…haha!

We’re diggin’ it!

Hold kæft en smuk mor jeg har! Hun styrer det dansegulv ,og kjolen er i øvrigt også fantastisk på hende!

Det er en længere historie, hvorfor Luca Toni dukker op som papfigur til vores bryllup. Men det er noget med at være skarpskåret, noget med at være Fiorentina fan, og noget med at købe sig til en hemmelig italiensk elsker med en playstation. Jaja, det er internt, men det var sjovt.

Og således endte festen – næsten.
Drinks i baren, hyggesnak i hjørnerne og to fulde veninder på dansegulvet, der har the time of their lives!

Pris for musik og billeder

Det koster 8000 kr for Dinner og dance-pakken, som vi valgte. Se flere priser her.

Det var ikke dyrt! Og man kan vælge tilkøbe billeder, – Nikolaj er en strålende fotograf! Det håber jeg også, at I synes. Det er ham, der har taget ALLE billederne i dette blogpost. Micky og jeg er i hvert fald lykkelige over, at Nikolaj tog sig tid til at tage billeder under middagen, under talerne og på dansegulvet – for vores anden fotograf var gået hjem på daværende tidspunkt. Og de her billeder ville vi ikke undvære for noget. Det er SÅ fantastisk at have hele oplevelsen i billeder, så minderne ikke forsvinder med tiden.

Micky og jeg elsker, når ting er gennemførte og gennemtænkte, så tillad os at give de allervarmeste anbefalinger til FestGaranti.dk

Yndlingsbilledet

Tak Nikolaj. Det her billede siger alt. To nygifte, forelskede mennesker – alene på dansegulvet efter deres livs fest. Det øjeblik, hvor kroppen er fuld af glæde, fest, følelser og helt overvældet over mængden af minder, der er skabt på en enkelt dag. Intimiteten, nærheden og kærligheden skinner ud af det her billede, synes jeg. Jeg elsker det. 

Vi har skam betalt for DJ’en. Der er ikke tale om reklame.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN