Mors dag har gjort mig helt glad og rolig!

Reklame for ja, lidt af hvert… fremtræder undervejs ♥

Jeg sidder her i min sofa med den bedste følelse i kroppen. Jeg er simpelthen så glad og rolig. Og netop det sidste, at jeg føler mig rolig, er noget jeg er ekstra glad for – fordi jeg har længe haft meget travlt, haft mange ting at se til og generelt ikke været sådan helt rolig inde i kroppen. Men efter i dag, så er jeg bare rigtigt rigtigt glad og rolig over tilværelsen. Jeg stoler på, at denne sommer bliver god og at min bog Lagkagebogen nok skal få et langt og lykkeligt liv – det tør jeg godt tro på nu.

img_6199

img_6080

I dag afholdt jeg nemlig Mors Dag event på Kurhotel Skodsborg, – et event, som jeg virkelig har glædet mig meget til. I samarbejde med ChriChri Journal og PeoplesPress udkom Lagkagebogen for 5 uger siden, og den har fået en fantastisk start. (Tak til alle der har investeret i den!) Men når sådan en bog udkommer, så afholder “man” jo normalt en reception for samarbejdspartnere, venner, familie og en passende mængde håndplukkede kendisser, som kan udbrede budskabet om, at bogen er på gaden. Sådan en reception holdt jeg også…eller noget i den dúr – den var meget diskret – for en uges tid siden.

Men, jeg havde simpelthen så meget lyst til at afholde et event for jer derude – jer, der læser med til hverdag og jer, der bakker op om min virksomhed ved at købe mine bøger og læse min blog i dagligdagen. Jeg havde lyst til noget meget hyggeligere og noget, der kunne give mine læsere og følgere en helt særlig og nærværende oplevelse. Så dette Mors Dag event blev stablet på benene, og dét er ikke sidste gang at jeg laver sådan et event. Det er helt sikkert.

img_6099

Okay, jeg er riiiiimelig glad, kan I nok godt se. Men jeg fik jo også lov til både at bære en lyserød kjole, servere kager med roser på og jeg fik også drysset med glimmer. Så er min lykke ligesom gjort…agtigt 🙂

img_0040

Vi havde jo bedt folk om at købe billetter, og på den måde, så følte jeg mig sikker på, at de kvinder der ville dukke op også virkelig var investeret i oplevelsen. Og det giver faktisk bare et endnu bedre event. Jeg kunne simpelthen mærke forventningerne i luften. Det var skønt, fordi jeg som sagt havde glædet mig til at byde alle velkommen.

Det er ret lang tid siden, at jeg sidst har afholdt et foredrag for en stor forsamling mennesker. Det var ellers noget jeg gjorde meget i starten af min karriere, men jeg har følt at luften var gået lidt af ballonen – så jeg ikke længere synes mine foredrag var ligeså gode. Men denne gang følte jeg mig klar. Jeg følte også, at jeg havde fået nyt indhold, som jeg kunne fortælle om til mit foredrag – nogle nye iagttagelser og nye vinkler, der kunne være interessante for en forsamling kvinder at høre på.

img_6114

img_6101

img_6103

img_6104

Foredraget blev holdt – jeg begrænsede mig til lige over en time…haha – jeg kunne snakke meget længere…og det gik bare SÅ godt. Jeg er så glad, fordi rigtig mange kvinder kom hen til mig efter eventet og takkede for en god oplevelse. Jeg blev bare varm og lykkelig indeni. Det var ligepræcis sådan det skulle være. Når man bruger lang tid på at forberede noget og virkelig glæder sig, så er det vidunderligt når de forventninger indfries. Jeg kunne mærke, hvordan at mine pointer gik rent ind, og jeg kunne mærke at kvinderne grinte, når de skulle, og de var eftertænksomme, når der var mere seriøst indhold. Ej, det fungerede bare så godt. Det er den fedeste følelse. Juhuuu!

Kurhotel Skodsborgs dygtige konditor bød på lagkage, teboller, kaffe/te og rødbedejuice til alle gæsterne. Kagen var naturligvis bagt udfra én af mine opskrifter fra Lagkagebogen og jeg havde selv pyntet de fine kager med roser lige inden servering.  Derudover var der opsat den fineste fotovæg (en rosenvæg) fra Candy Event. Jeg var blevet kontaktet af Zeynap for lidt tid siden, som leverede vores rosenvæg, og jeg synes hun var så sød og ihærdig – og så er rosenvæggen bare så sindssyg smuk – at naturligvis skulle vi da sætte rosenvæggen op til et Mors dag event. Hvad kunne snart passe bedre? Og så i lyserød. Tror I lige, at jeg var tilfreds med udtrykket – yes, I loved it! Overvejer den også til vores bryllup. Den er jo oplagt. Hvis man vil have fingrene i sådan en foto-rosenvæg, så kan man kontakte hende vis instagram lige her.

img_6176

Se lige min smukke Mor! I got it from my mama, som de siger… altså min glæde ved lyserød og feminine ting… (Vi havde faktisk ikke koordineret vores outfits, men det sker ret ofte, at vi er meget enige om hvilket sæt tøj, der lige passer til dagens anledning – og i dag var ingen undtagelse…haha!)

Til slut vil jeg blot sige en ydmyg TAK til alle jer, der havde valgt at deltage i dag. Jeg håber på alle måder, at jeg indfriede jeres forventninger, og jeg er så utroligt glad for jeres tid og gode selskab. TAK. Glædelig Mors dag.

img_6108

img_6112

img_6132

img_6133

img_6144

img_6138

img_6135

img_6148

img_6149

img_6162

img_6166

img_6171

img_6190

Kjolen er en “halvgammel sag” fra Stella Nova, men der er så mange, der har spurgt, – så hermed er serviceinfo givet videre… 😉  Røde sko fra aPair.

Brug i øvrigt koden “Morsdag” på min webshop og køb Lagkagebogen med 15% rabat – tilbuddet gælder 24 timer… til og med d. 14/5 2018.

En reaktion

  1. Havde desværre ikke mulighed for at deltage i jeres super flotte Morsdag arrangement🌸🍰🎈
    Men nu er Lagkagebogen + Bagelyst bestilt 😃
    Glæder mig til at modtage dem😃
    PS den flotteste rosenvæg 🌹🌸🌹🌸👍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN