Mød mig på FOOD FESTIVAL i påsken

Reklame for Lyngby storcenter

Hvordan skal du få dagene i påsken til at gå? Er du heldig at skulle udenlands på skiferie eller ned i varmen og slikke sol? Eller er du, som mig, hjemme i påsken med ungerne og lidt i tvivl om, hvordan dagene skal fyldes ud med spændende aktiviteter?

Så synes jeg, at du skal komme forbi Lyngby Storcenter og være med til at pynte cupcakes med mig og smage på alle de lækkerier, som centret byder på når der er FOOD FESTIVAL i påskedagene. Centret er simpelthen fyldt op med masser af lækre smagsprøver og god inspiration til påskebordet. Få smagsprøver fra bl.a. Coca Cola, Simply Chocolate, Lélé, Sv. Michelsen og mange flere…

img_5831

img_5838

Sjove aktiviteter for både børn og voksne når der er FOOD FESTIVAL i påsken…

Der er naturligvis masser af spændende aktiviteter i Storcentret også mange flere end den aktivitet, som jeg står for – og det synes jeg I skal gå ind og læse mere om på Lyngbys storcenters hjemmeside.

Udover gode aktiviteter for de mindste så byder storcentret jo, som altid, på super lækker mad. Nu har jeg jo boet i Lyngby i 3 år, så jeg er rimelig godt bekendt med de kulinariske muligheder i området – og lad mig sige det som det er, at i storcentret finder man nogle af de aller lækreste spisesteder, der er i Lyngby. Vi (Micky og jeg) er flere gange gået i storcentret med det ene formål at få noget lækkert at spise på Store Torv, hvor alle de nye madboder er åbnet sidste år. Så mens ungerne leger kan mor og far lige få en bid lækker mad… smørrebrød, vietnamesisk, pulled duck – tja, hvad end I er til!

img_5826

img_5828

img_5827

img_5832

Mød mig tirsdag d 27. marts og onsdag d 28. marts

Jeg kommer forbi på Lille torv i Lyngby Storcenter både tirsdag og onsdag. Aktiviteten foregår fra kl 11-13, hvor jeg assisterer pynteglade cupcakeentusiater i at dekorere de fineste cupcakes, som naturligvis skal nydes bagefter sammen med familien. Der vil være rigelige mængder glasur og pynt, så man kan pynte kagerne lige som man vil.

Man kan vinde 500 kr til Storcentret og man kan også vinde et eksemplar af min nye bog, Lagkagebogen, der udkommer i April.

Naturligvis stiller jeg også op til billeder og signerer bøger, hvis man ønsker det. Selve bogsigneringen finder sted tirsdag kl 13-14. Alle mine bøger kan købes hos Arnold Busck i centret – dog med undtagelse af Lagkagebogen, der endnu ikke er udkommet.

Jeg glæder mig virkelig, og håber at se så mange af jer som overhovedet muligt. Det bliver en fest!

Når jo, og til alle jer i Jylland og på Fyn, – undskyld at det igen er i hovedstedsområdet! Men man kan jo starte bilen og lave en hyggedag ud af det. Just saying…

img_5817

img_5824

img_5823

img_5819

 

2 reaktioner

  1. Hej Annemette
    Det lyder rigtig hyggeligt. Møder man bare op en af dagene eller skal man købe billet på forhånd eller til selve arrangementet på dagen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN