Mirakelmiddel til dit hår :)

IMG_0440

annonce

Det er sandt. Jeg har aldrig haft så tykt og glansfuldt hår. Og der er en særlig grund til det. Lige udover det faktum at jeg har været gravid for nylig, (og det er vel alment kendt at gravide får godt hår…noget med hormoner), så er min hårpragt gået helt amok efter jeg begyndte at tage SAGUNA Beauty-Caps. Jeg blev spurgt, om jeg ville medvirke i kampagnen for nogle måneder siden, og da jeg sagde ja, var jeg da lidt skeptisk. Det er man vel altid omkring beauty produkter…ik? Virker det nu også?

img_0070

Og særligt, når det er produkter, der skal virke indefra, så er det bare ikke altid, at man mærker eller ser forskellen. Jeg har prøvet olier, som man skal drikke og diverse kosttilskud, men jeg har egentlig aldrig rigtigt bemærket nogen forskel.

Det er fuldstændigt ærligt, at jeg altid har svoret til at “skønhed kommer indefra”. Man kan jo godt pudre sig lidt til et endnu bedre ydre, men hvis grundlaget ikke er i orden, så er makeuppen i bund og grund ligegyldig. Sådan har jeg det. Og derfor var jeg meget (virkelig meget) spændt på om de her beauty-caps ville booste min indre skønhed.

OG JA. JEPS. DEN ER GOD NOK.

Sikke et boost. SAGUNA Beauty-caps lover at skabe resultater for hud, hår, negle og bindevæv. Og for at slå det fast igen; – Mit hår har vokset med rekordfart og det er så tykt og blankt, som aldrig før. Jeg véd tilfældigvis, at andre, som også har testet produktet, har oplevet det samme. Deres hår er også gået helt amok 🙂

Du kan købe SAGUNA Beauty-Caps hos flere kosmetologer landet over. Men jeg skal nok lige skaffe en liste til jer 😉 Ellers så hop ind forbi GOBeauty på Strandvejen i Hellerup, hvor de fører produktet.

Og se lige, jeg er simpelthen også kommet helt til Tyskland på SAGUNAS YouTube kanal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været Tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der i ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved at illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop