Mine undervisningskoncepter – hvad går det egentlig ud på?

regnbue det bliver godt igen Annemette Voss fridthjof

Jeg underviser i 3 forskellige ‘koncepter’ – hver uge, mandag, tirsdag, torsdag og fredag

Er I klar på endnu en omgang “Hjemkundskab hver for sig”? Og måske også en gang “BilledkunstLIVE”? Begge konceptet har nu haft sin debut, og jeg har været fuldstændigt overvældet over modtagelsen. TAK til alle, der har set med og givet feedback.

Koncepterne har jeg særligt udviklet til denne Coronoa-tid, hvor skolebørn ikke har almindelig skoleundervisning, og de mere ‘bløde’ fag som madkundskab, musik og billedkunst træder lidt i baggrunden ifht. de mere ‘tunge’ fag som dansk, matematik etc.

Jeg synes, det er enormt vigtigt, at vi ikke glemmer at fylde dagene – og vores børns hoveder – med kreativitet og praktiske opgaver. Det er vigtigt også at få ‘hænderne ned i bolledejen’, for nu at blive i en terminologi, der passer til emnet. Jeg tror på, at vi alle har godt af at få frisk luft, bruge vores hjerner, udfolde os kreativt, danse, synge og slappe helt af på sofaen i denne tid. Og så skal vi kramme en masse med dem vi må…det vil sige vores børn og hvem vi ellers deler husstand med.

Aldrig har ‘mit job’ givet så meget mening før. Jeg bliver jo til hverdag betalt for at dele indhold på sociale medier og for at inspirere. Men for første gang, nogensinde, føles det virkelig som om, at det giver 100% mening. Jeg løfter virkelig min ‘arbejdsbyrde’ med stolthed i denne tid, og sætter en stor ære i at inspirere og underholde med diverse kreative indspark.

Jeg får dog ikke betaling på nogen måde for de undervisningstimer, jeg lægger i mine billedkunst- og bagesessions jeg laver under hhv “BilledkunstLIVE” og “Hjemkundskab hver for sig”, da begge er tænkt som undervisning og målrettet børn i alderen 8-14 ca. (men hey, ALLE må lege/bage med!).

Paktisk info om tider for visning:

Du finder begge koncepter på min instagramkonto @annemettevoss.

BilledkunstLIVE afholdes hver mandag kl 10. Det varer ca 1-2 timer. Det varierer.

Hjemkundskab hver for sig afholdes hver fredag kl 9.30. Det varer også ca 2 timer… plus minus, det afhænger af bagværket og mængden af spørgsmål.

Du kan også bage med i “Club Kagekarma”

Men hvis det ikke er nok med de to ovenstående koncepter, så har jeg faktisk også LIVE-bagning under navnet “Club Kagekarma

Det foregår til gengæld på min anden instagramkonto @sweetcakekarma, og er et koncept, der kommer til at strække sig langt ud i fremtiden – også efter Coronavirussen er nedkæmpet. Meld dig allerede nu ind i Facebook-gruppen under samme navn, hvor du vil modtage indkøblister, ekslusive club-tilbud, mulighed for testbagning, opskrifter plus meget mere.

Club Kagekarma“-LIVE bagning er hver tirsdag og torsdag kl 13. Det varer ca 2 timer, plus minus.

Se lige de flotte resultater, der allerede har været…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN