Min mest brugte opskrift

Nogle gange så aner jeg bare ikke hvad virker. Og nogle gange så bruger jeg lang tid, meget energi og en masse forsøg på at finde frem til en eller anden fantastisk opskrift, – og efterfølgende kan jeg se, at der kun er et par hundrede, der har været inde og læse opskriften…

Andre gange så skriver en opskrift ned på noget super simpelt, og så ender det med at være M E G A populært. Faktisk så er min aller mest brugte opskrift måske også min mest simple. Nemlig min opskrift på let smørcreme. Jeg ved ikke engang hvor jeg har den fra. Jeg tror det er sådan en opskrift jeg er nået frem til i mit hovede efter at have snakket smørcreme med et par af mine bageveninder fra bagedysten i sin tid. (Sådan en snak har vi vel allesammen fra tid til anden… smørcremesnakken 😉 )

Men den er i hvert fald utroligt populær. Hver der er der mange hundrede, hvis ikke tusinde, danskere inde og læse på min smørcreme opskrift. Så tak til alle jer – husk nu bare at bruge kommentarfeltet flittigt til at spørge og til at udveksle erfaringer. OG, I må også meget gerne dele jeres resultater med #annemettevoss #letsmørcreme

Her er link til opskriften: Let smørcreme.

/AM

 

2 reaktioner

  1. Hahaha det er fedt det er min mest brugte opskrift ever og jeg har den endda liggende på min læseliste på telefonen ❤ selvom jeg kan den i hovedet efterhånden ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN