Micky om mig – 10 ting I (nok) ikke vidste

Jeg bruger ret mange timer i døgnet på at udtænke godt indhold til bloggen. På at tage gode billeder og på at notere ideer og små korte sætninger, der senere kan blive til længere udredninger om diverse livskriser og kropsidealer i mit feed.

Og jeg spørger ofte mine børn, mine veninder, mine forældre og Micky til råds om hvilket indhold, de synes er interessant. 

Jeg elsker at skrive om bolig, mode, design, arkitektur eller mad. Men mine læsertal er helt klare… de peger i en anden retning, som manifesterer, at I læsere helst vil have personligt indhold om mig. Utroligt, men sandt. Hey, det er jo heller ikke fordi, at jeg ikke kan lide at skrive om mig selv og mine egne tanker. Jeg kan godt følge det. Jeg læser også helst med på blogs, hvor afsenderen skriver i jeg-form og indholdet altid leveres med en klar personlig vinkel. I get it! 

Men alt det der: “mig, jeg, mig selv, min og mit” kan godt blive liiiiiiidt kedsommeligt i længden at forfatte. 

Og så gik det op for mig. Jeg får da Micky til at fortælle 10 ting om mig, som han mener, I ikke allerede ved. Og nu sidder vi alligevel et par timer i bilen mellem München og Tyrol, ja, så øjnede jeg muligheden for at udfritte ham og notere hans udsagn.

Så here goes. Micky om mig:

 1. Annemette tror hun er god til at køre bil, men det er hun ikke. Til gengæld er hun virkelig god til at parkere. Særligt parallelparkere. (Hell yeah. Tak, skat!!!)
 2. Annemette er nok den jeg kender, der er bedst til at lave sovs. Men min mor (am’s svigermor) laver der bedste rødvinssauce.
 3. Annemette kan godt lide at vide alt. Også ting hun ikke rigtigt ved noget om. Og hvis jeg fanger hende i, at hun ikke ved det, så lader hun bare som om, at hun godt vidste det alligevel. (Åh Gud. Busted!)
 4. Annemette er god til at håndtere børnene, særligt når det hele går amok og alt er allermest stresset og alle er pressede, – så er Annemette som regel rolig.
 5. Annemette afbryder ofte, hvis hun mener, at hun har en bedre historie, eller hvis hun mener, at hun kan fortælle historien bedre. (Hmmmpf, det er så her jeg afbryder…)
 6. Annemette håndterer situationer, der kræver overblik og ro godt. Hun holder hovedet koldt, når det virkelig gælder. Til gengæld kan hun også skabe drama helt uden grund. (What? Mig? Nej da!) 
 7. Annemette beder mig ofte om at være hudløst ærlig. Det er jeg altid. Men når jeg så er ærlig, bliver hun tit fornærmet og sur over min ærlighed. 
 8. Annemette er ét af de mest stædige og vedholdende mennesker jeg kender. Det er både rigtig godt og rigtig irriterende. 
 9. Annemette er rigtig god at rejse med fordi vi vil de samme ting. Hun gider at gå rundt til fods, se en masse seværdigheder og Apple Stores og værdsætter god mad og cocktails. (Det dér med Apple stores er bare billige point. Så ved I det, piger!) 
 10. Generelt og ofte er Annemette rigtig sjov og har god humor. Men nogengange, så tror hun selv, at hun er rigtig sjov…hvor hun bare slet ikke er det. Så siger jeg det til hende og så er vi tilbage til punkt 7. 

Som I kan læse mellem linjerne er Micky jo helt vild med mig. Top forelsket. Han synes tydeligvis ikke at jeg er irriterende, stædig, har dårlig humor eller lign. Næh, bemærk hvordan han roser min kogekunst (vejen til en mands hjerte…you know), mine færdselsfærdigheder og mine egenskaber som rejsemakker. 

Ej altså, jeg bliver helt forlegen over alle de søde ord:) (tak min skat) 

Og øh… så er jeg bare glad for, at han ikke sagde noget om at jeg lugter dårligt eller sådan noget… Det havde sgu da været nederen.   

Nå men, således fordrev vi tiden mod Tyrol.

En reaktion

 1. Pkt 7 er da bare rigtig sjov – og ja, ingen tvivl om, at han er lun på varen. Det ville da også være tosset at give hinanden sit ja, hvis ikke det var tilfældet, ikke sandt? Den med at kunne parkere kan du i øvrigt godt klappe dig selv på skulderen over. Der er RIGTIG mange kvinder som bare ikke kan parkere – og her mener jeg ikke noget sexistisk, for mænd kan også være kegler, men parkering ER bare vanvittigt. Selv på en Føtex-parkeringsplads hvor der er rigtig god plads kan man nogle gange tro, at nogle kvinder ikke engang har hørt om et kørekort. Hvis jeg var lige så dårlig havde jeg altså øvet det noget mere. Men dét synes jeg godt du må tage som en kærlighedserklæring, for når parallelparkeringen kører, så er du afgjort i toppen blandt bilister! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN