Hvad giver man sin mand, der har alt?

Indeholder REKLAME for Hotel skansen & Norrviken

Micky fik sig en overraskelse…

Ja, det er jo sandt nok. Micky har alt, – i hvert fald det mest nødvendige, og alt det, der definerer gode kærlige rammer om hverdagen. Han har børnene, Luca og mig, og han har et godt job. Han har en skøn familie og han har også muligheden for at købe de småting, han sådan går og drømmer om. Og nu fik han jo også den Homepod af undertegnede, som han havde fablet om i de sidste par måneder, så man skulle jo tro, at han ikke kunne bede om mere. Det gjorde han heller ikke, altså bad om mere, men jeg synes ikke rigtig, at han var blevet forkælet nok. For han er simpelthen sådan en god mand, og han er sådan en kærlig far – og ved I hvad, han finder sig stort set i, at jeg dårligt har tid til ham i hverdagen. Så det fineste jeg overhovedet kunne give ham – manden, der ar alt, – var tid. Sammen.

Fordi hvor har vi haft brug for at være sammen, alene! Uden børn, job, eller noget som helst andet, der potentielt kræver vores tid. Vi havde brug for tid. Overskudstid. Tid, hvor man ikke tæller timerne eller minutterne, sådan en slags tid, hvor man trækker stikket og bare læner sig tilbage, og tid hvor man er helt og aldeles ligeglad med, hvilket tidspunkt på døgnet det er.

Derfor var det også ganske nemt for mig at beslutte, hvad jeg ville give Micky i gave i anledning af hans fødselsdag. Han blev 37, til de nysgerrige. Han skulle overraskes med et ophold i Sverige, hvor vi kunne finde tid til hinanden. Sverige er lidt vores secret getaway på flere måder. (Og dog, – nok ikke så hemmeligt, faktisk). Om det er en lille tur med børnene til mine svigerforældres hytte eller om det er luksusophold på diverse spahoteller, ja, så er vi vilde med Sverige. Der er jo bare lige en tur henover sundet, og så er man der. Det er så nemt, som det kan være, og man føler virkelig, at man er kommet langt væk hjemmefra, fordi man er i et nyt land, hvor de taler et andet sprog og betaler med andre kroner. Det synes jeg i hvert fald.

hotel-skansen-annemette-voss6

Reklamelinks: Min blondetop, som absolut er et favorit-item i i min garderobe, er fra rosemunde.dk, hvor du kan finde et helt væld af fine blondetoppe og -bluser.

Skansen er et perfekt getaway

Og jeg havde et ophold tilgode, som jeg selv har modtaget i gave, på Hotel Skansen. Så jeg valgte at bruge opholdet på os – på ham – i anledning af dagen. Han vidste godt, at vi skulle afsted, men han vidste ikke præcist, hvor vi skulle hen, og han anede ikke, at jeg havde planlagt frokost i Norrvikens Orangeri. Norrviken er et ret stort grønt område, en park, hvor man kan opleve og nyde naturen og de smukke omgivelser. Jeg havde fået parken anbefalet af en bekendt, og jeg er simpelthen så glad for, at jeg lyttede til anbefalingen og havde planlagt frokost i orangeriet. Der ligger nemlig et super hyggeligt orangeri – en restaurant – hvor man kan spise frokost og spise kage, og det ligger kun et par kilometer fra Hotel Skansen, så man kan både gå derhen eller snuppe bilen. Vi valgte sidstnævnte, eftersom der hang nogle temmelig mørkegrå skyer over Båstad.

Efter frokost i orangeriet i Norrviken kørte vi tilbage til hotellet. Her koblede vi af og hoppede i badetøj og badekåber.

Så stod den eller bare på ren og skær nydelse i spaområdet, afslapning ved pejsen med en Aperol spritz i hånden og gåture langs vandet. Det har været helt perfekt. Sådan utrolig dejligt. Også selvom gåturen endte med at være i silende regnvejr, så nød vi det.

hotel-skansen-annemette-voss7

hotel-skansen-annemette-voss8

hotel-skansen-annemette-voss9

hotel-skansen-annemette-voss

hotel-skansen-annemette-voss2

hotel-skansen-annemette-voss1

hotel-skansen-annemette-voss4

Da det blev aften gjorde jeg lidt ekstra ud af mig selv og Micky tog pænt tøj på, og så nød vi en udsøgt middag i hotellets restaurant. Det er en ret stor del af oplevelsen, når vi forkæler os selv. Vi elsker mad og sætter pris på at indtage et lækkert måltid, som vi ikke selv har tilberedt. Med tilhørende vin og cocktails, naturligvis.

Reklamelinks: Jeg lover snart at lave en makeup guide, fordi I er mange, der spørger. Men for nu, så kan jeg sige at min foundation er fra Glo Skin beauty, det samme gælder min min concealer, som jeg bruger under øjenene. Begge kan købes hos nordicfeel.dk (det er seriøst den bedste foundation ever, når jeg selv skal vælge) Helt uundværlig er min pudder og solpudder, også fra glo skin beauty – den kan købes her. Min øjenskygge består af fire nuancer, som jeg bruger flittigt hver eneste gang jeg lægger sådan “rigtig” makeup. Min blush hedder Passion og er også fra Glo Skin beauty – se flere nuancer på nordicfeel.dk

Og maden på Restaurant Sand var endnu en gang sublim. Man spiser simpelthen så utrolig godt på Hotel Skansen – det er virkelig én af de ting jeg vil fremhæve, som et af de helt store plusser ved at vælge Hotel Skansen fremfor andre spahoteller. Maden er virkelig god. Virkelig! Og efter sådan en lækker middag med tilhørende vinmenu og udsigt udover havet, ja, så er der bare noget helt særligt ved at smide sig omkuld i bløde lagner med en åben terrassedør, hvor man svagt kan høre lyden af bølgernes skvulpen langs stranden. Det var så godt for sjælen.

hotel-skansen-annemette-voss11

Da jeg vågnede her til morgen var jeg helt glad, varm og rolig. Og jeg kiggede på min mand, der lå og sov. Og dér kunne jeg mærke, at jeg var lige lidt mere forelsket i ham, end jeg var i går morges. Fordi vi havde haft tid til at slappe af. Tid til hinanden. Hvor er det egentlig bare sindssygt vigtigt med de der små getaways fra hverdagen. Jeg véd godt, at det er hverdagen, man skal elske, – og det gør vi også – men jeg elsker altså også at komme væk fra hverdagen fra tid til anden. Det må jeg bare tilstå.

Og hey… Micky var vældig tilfreds med gaven.

hotel-skansen-annemette-voss5

hotel-skansen-annemette-voss3

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN