Mens det tørrer, så kan…

…jeg da lige fortælle jer hvilken fantastisk farve, jeg er ved at male væggen.

GRØN! Nemlig, ikke lyserød – for en gangs skyld. (En lyserød væg har jeg jo også allerede)

Det tog lidt overtalelse af kæresten – eller rettere – jeg inviterede ham med i Flügger, fordi jeg troede, at han med det samme ville elske min idé om mørkegrønt i stuen, så snart han så farveprøven. Men det var sgu’ ikke lige tilfældet. Så dér stod jeg, med alle mine talenter, og så ville han ikke “makke ret”. Faktisk blev han ved med at stå fast på mørkeblå. Hvad gør man så?! Forhandler…

Jeg er vant til at få min vilje, når det kommer til boligindretning – og han har lige købt sig noget nyt elektronik, der nu pryder stuen – så kompromiset blev, at jeg fik lov at bestemme. Noget for noget, ik 😉

Jeg har sat gang i det helt store “Nybygger”-projekt herhjemme efter at have fulgt med i TV2s Nybyggerne i de sidste mange uger. Jeg ELSKER boligstyling og den slags, så det har bare kriblet i mine fingre i flere uger nu. Jeg er også i fuld gang med at tegne på at nyt badeværelse – noget med superhelte/spaoplevelse… etc. Ja, det skal nok blive sjovt. Og Lucas børneværelse er jeg endnu ikke kommet ordentligt i gang med, – men én ting ad gangen. I dag er det stuen, der får en tur.

Jeg glæder mig til at vise jer resultatet!

Skærmbillede 2017-04-22 kl. 17.40.22

 

En reaktion

  1. Hold op hvor ser det allerede flot ud (har også fulgt med på instagram). Ville ønske jeg kunne male min lejlighed i skønne farver, men bor desværre til leje, så jeg må hellere hænge noget farverigt op på væggen i stedet 😉

    Rigtig god søndag!! <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop