Midseason sale og rabatkode til fantastiske Me & The Met

dsc_1876

Reklame for Me & The Met

Har du nogensinde handlet hos Me & The Met? Det havde jeg ikke, før jeg blev en del af denne kampagne. Nu er jeg – med 100% sikkerhed – fast kunde. Det er genialt. De har alle mine yndlingsbrands og de leverer gratis (!) varerene, samme dag, lige til min hoveddør.

Midseason Sale + rabatkode

Lige nu er der Midseason Sale på Me & The Met, hvor der er tilbud på en lang række fine varer. Derudover har jeg en særlig rabatkode til dig, som hedder: forår25. Når du bruger den, får du 25% rabat på alt (lige med undtagelse af Zadig & Voltaire, Jerome Dreyfuss og i forvejen nedsatte varer) – koden gælder til og med d 15/4 2018.

I hele landet kan man naturligvis få varerne tilsendt gratis med posten, med hurtigst mulig levering.

Det dér med levering til hoveddøren samme dag gælder kunder med adresse i København, Hellerup og Charlottenlund. (Mega nice, at vi lige er flyttet retur til Charlottenlund). Det foregår sådan, at der kommer en sød medarbejder med dine varer pakket ind i en lækker indpakning, banker på din dør og overleverer varerne. Så venter vedkommende på, at du lige prøver tøjet. Hvis det ikke passer tages det med retur, og hvis det passer – jamen, så har du lige haft verdens bedste shoppingoplevelse.

Til alle jer i hovedstaden – levering forgår i 1-times intervaller mellem 17-22 på hverdage og mellem 10-17 i weekends. Pretty cool!

Ud med lyserød, ind med…

…lyseblå. For en gangs skyld endte jeg faktisk med at satse på noget, der ikke var lyserødt. Jeg havde ellers lige haft øje på en lyserød enkel bluse med detalje ved kraven fra Stine Goya og en mega nice oversized lyserød sweatshirt fra Lala Berlin – som er nogle af Me & The Mets nye brands.

Men folk fortæller mig, at jeg er pæn i lyseblå, så jeg tænkte – what the hell, let’s do it. Så valget faldt på denne fine luksuriøse strik fra Designers Remix og et par stribede (og yderst behagelige, vil jeg tilføje) bukser fra Storm & Marie. Hårband, sneakers og blondebluse lå allerede i gemmerne.

dsc_1850

That little extra something.

Jeg må bare sige, at udover at være et godt site med gode varer fra nogle af de bedste brands, så er selve leveringsaftalen sindssyg god hos Me & The Met. Jeg er yderst tilfreds med super service – de yder bare lige det mere, end man forventer. Det er fedt.

dsc_1879

dsc_1873

dsc_1893

dsc_1892

Fotos: Kristina Christiansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN