Limecupcakes

Limecupcakes med hindbær

12 stk.
Sværhedsgrad: Let
Arbejdstid: 30 min
Bagetid: 15-20 min

Cupcakes
200 g smør, blødt
200 g sukker
½ vanillestang, kornene
4 æg
150 g mel
1 tsk bagepulver
2 Lime, skal og saft
24 friske hindbær

Limetopping
200 g philedelphia ost
50 g flormelis
50 g smør, meget blødt
1 lime, skal og saft
Evt. frugtfarve
Evt. et drys frysetørrede hindbær
Glimmer, sukkerperler etc til pynt

Cupcakes: Pisk det bløde smør hvidt og luftigt sammen med vanillekorn og sukker. Pisk ét æg ad gangen i massen. Pisk kraftigt efter hvert æg er tilsat. Bland mel og bagepulver godt sammen og sigt det ned i dejen. Rør det godt sammen. Riv skallen fra limefrugterne fint og pres saften ud. Bland det i dejen.

Fyld dejen ¾ op i 12 muffinsforme. Tryk 2 hindbær ned i hver cupcake. Bag i 15-20 min ved 180 grader varmluft. Køl kagerne helt af.

 Limetopping: Sørg for at smørret er meget blødt. Pisk smør og flormelis sammen. Pisk flødeosten i. Riv skallen fra limefrugten fint og pres saften ud. Bland det i. Indfarv cremen i en ønsket farve. Læg evt cremen i køleskabet i 1/2 times tid.

Fyld cremen i en sprøjtepose med en fin sprøjtetyl og dekorér dine afkølede cupcakes. Pynt de fine kager med frysetørret hindbær eller lidt glimmer, sukkerperler etc. Kun din fantasi sætter grænser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN