Lige inden han friede, sagde jeg det dummeste…

Okay, det her topper ærlig talt listen over dumme ting, der er kommet ud af min mund – nogensinde…

Onsdag i sidste uge friede min kæreste, – jeg sagde Ja, men det er old news…. – lige inden han gjorde det, valgte jeg at sige noget ret dumt. Meget dumt. Virkelig, totalt uheldigt og klodset – og på den dér rigtige Bridget Jones-agtige måde.IMG_8878
Vi havde været på spa-ophold hele dagen. Vi havde fået ungerne passet og nydt hinandens selskab under solen. Vi havde været i havet og badet, i varme hot-tubs og fået – let’s be honest – et par flasker vin indenbords i løbet af dagen. Så da det kom til middagen, som var SÅ hyggelig med mere vin, forret, hovedret og dessert – så var jeg træt. Jeg var virkelig virkelig træt. Alle mødre, der har børn i aldersgruppen 0-2 år forstår mig, ik?! Jeg havde det på den der måde, hvor man næsten har lyst til at smide panden ned i bordet og bare lukke øjnene og tage en lur – lige dér midt i mellem skaldyr og vino.

Så da vi var færdige med at spise, kom jeg til at begå dumheden. Og det beviser i sandhed, at jeg absolut ikke fattede en meter af, hvad Micky havde af planer for aftenen. Jeg sagde: “Skaaaaat, hvis du nu nogensinde får lyst til at fri til mig – her indenfor de næste par år – så husk lige at gøre det i dagtimerne hvor jeg er frisk, og ikke på en aften som denne, hvor jeg er ved at falde i søvn henover bordet”… 

Ja. Det sagde jeg. De ord. Prøv lige at forstille jer, hvad der er sket inde i hovedet på min kæreste, der havde champagne og forlovelsesring klar på værelset?! (ej, det er helt synd!). Men han tog det ret cool – for sådan er han heldigvis. Han sagde bare “okay, det skal jeg huske… skal du ikke have en espresso, skat?” Klog mand! Jeg fik en espresso, og en time senere, da jeg var vågnet lidt op og vi var kommet op på værelset, så faldt han jo, som sagt, på knæ. Jeg blev helt paf. Mundlam faktisk, men rigtig rigtig glad. Jeg sagde jo JA, men inde i mit hovede tænkte jeg bare nej nej nej! Ikke nej til ham. Men nej til mig selv. NEJ til min dumhed. Nej, hvor synd for ham, at jeg sagde det…Nej, sagde jeg virkelig det….Nej, sagde jeg virkelig at han ikke skulle fri til mig på en aften som denne?…nej, nej, nej…dumme mig…dumme dumme mig…for helvede Annemette, din klaphat! 😉 

Heldigvis kender min kæreste mig jo, – og for ham er det vist meget normalt, at jeg gør og siger sådan nogle klodsede ting lidt i flæng. Og thank God for det!

IMG_8974

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop