Lidt kvindelist har aldrig skadet…

Reklame for Eve Sleep

Nogle gange må vi kvinder tage nogle hemmelige kneb i brug for at få det, som vi vil have det. Eller skulle jeg skrive, at vi må drysse esser ud af ærmet – for det er vel nærmere dét jeg har gjort i denne omgang – end ligefrem at gøre noget hemmeligt. Eller tjo, min dagsorden var vel lidt hemmelig… Hmm. Men hvad fa’en, Micky er glad nu og dét er jeg også! Nu forlader han aldrig sengen i protest igen!

Nemt og billigt: nu undgår jeg, at han sover på sofaen.

Jeg kan altså, en sjælden gang i mellem (of course) godt skændes med Micky så det lyner og tordner. Når jeg skriver at jeg kan skændes (og ikke vi), så er det nok fordi, at det oftest er sådan, at det er mig, der skændes ud i den blå luft og Micky der roligt sidder og ryster på hovedet af mig. Til endnu større irritation for mig. Ja, det indrømmer jeg blankt. Og det er også hændt, at jeg i raseri har smidt mig selv – eller ham – ind i stuen for at sove på sofaen. Og dagen efter vågner jeg så op til moralske tømmermænd, fordi jeg godt ved, at jeg bør slappe lidt af med de der udbrud. Heldigvis sker det jo ikke ofte. Heldigvis!

Og hvad gør man så? I véd.. når man råber efter ham, at han skal gå, men i virkeligheden mener kom og kys mig! Hvis man egentlig gerne vil have at han bliver liggende, men bare ikke kan finde ud af at sige det midt i al vreden? Ja, så sørger man for at sengen er så komfortabel, at han nægter at forlade den! Jaaaaee, jeg véd godt, at det er smart 😉

(Og så er sengen sådan set også ret hyggeligt at nusse med Luca i. Dér sidder v da meget godt med computeren. )

eve-sleep-madras-annemette-voss-5

eve-sleep-madras3

Lidt humor skader vel heller ik?

Så hvis jeg skal forsøge at se humoristisk på det, så har jeg med vores nye madras fra Eve Sleep faktisk sørget for, at hverken Micky eller jeg kommer til at udvandre frivilligt fra soveværelset. Uanset mine utilregnelige humørsvingninger.

Om vi vil eller ej, så er der nu ingen af os, der kommer til at give efter. Den er 100% sikker – vi vil begge to blive liggende i sengen. Så er det jo heldigt at madrassen også er større, – altså bredere – end den vi havde før. Så kan vi da altid lægge os langt fra hinanden, hvis der mod alle odss skulle blive brug for det.

Men lad os satse på at der bliver mere tid til kram og kys end skænderier i dén seng. Man er også bare en bedre mor, kæreste og veninde når man har sovet ordentligt. Jeg må indrømme at de 3 uger, hvor vi sov på sofaen i den nye lejlighed, fordi vi ikke havde besluttet os for hvilken seng, vi ville have, var et helvede. Vi var ved at blive sindssyge. Ja, for ikke at nævne hvor ondt vi begge to havde i kroppen.

Så jeg blev nærmest lykkelig, grædefærdig lykkelig, da madrassen kom med posten. Jeg var alene hjemme med drengene, og baksede med madrassen for at få den på plads. Det lykkedes, og I fatter slet ikke hvor vidunderligt det var, da jeg lå i sengen om aftenen. Endelig en rigtig seng!

Overvejer I også en ny madras? Så kan jeg kun anbefale Eve Sleep. Lige nu kan du få to gratis puder med i købet, når du køber en madras, hvis du bruger koden: ANNEMETTE

eve-sleep-madras2

Hvad gør Eve Sleep madrassen særlig?

Uanset hvilket produkt jeg omtaler her på bloggen, så er der jo altid en afsender, som har utrolig meget godt at sige om deres eget produkt. Det er klart. Så det er altså bare endnu federe, når jeg også selv oplever og kan mærke tydelige fordele ved det produkt, som jeg gør reklame for. Og sådan er det med denne her madras. Vi sover sååååååååeee godt om natten.

Madrassen er lavet af en særlig memory foam (skum, that is), som er særligt god til at forme sig efter kroppen og derved aflaste ledene. Den giver god støtte, og man ligger ikke og synker ned i madrassen – tværtimod, det føles som om man ligger mere “fladt”, selvom madrassen på ingen måde er hård. Det er en vildt dejlig fornemmelse. Og du kan reelt placere madrassen på lige den overflade, du ønsker – om det er i en sengeramme med lamelbund som vores eller på Europa-paller – ja, det bestemmer du selv. Eve Sleep madrassen giver samme gode støtte uanset underlaget.

Og en anden god fordel ved denne madras er, at den her type memory foam transporterer varmen væk fra kroppen, så man ikke ligger og sveder unødigt om natten. Forskellen kan tydeligt mærkes. Jeg lover det!

Den sidste – allerbedste – fordel ved eve Sleep madrassen er, at du bare bestiller den i lige den størrelse du har brug for online – og så kommer den med en fragtmand, som leverer den på dit dørtrin. Det er da nemt! Og den er ikke vildt dyr – eller det synes jeg i hvert fald ikke. 3299 – 7199,- (afhængigt af den størrelse du skal bruge) for en vidunderlig madras – det er da fair.

eve-sleep-madras-annemette-voss-1

Nu drømmer jeg bare videre…

…om puder, dyner og madrasser til ungerne. 🙂
(Se lige hvor nemt det var, da jeg modtog madrassen med posten!)
eve-sleep-madras9
Madrassen blev leveret i en stor papæske. Ikke større, end at jeg selv kunne håndtere den.
eve-sleep-madras8
Wakey Wakey – rise & shine…
eve-sleep-madras7
Okay, jeg indrømmer, jeg kunne da godt have brugt en hjælpende hånd, men Ferdinand på 7 år, som tog billederne, synes altså ikke lige, at det var noget han gad! haha.
eve-sleep-madras6
Sjove citater inde i æsken.
eve-sleep-madras6
Vupti. Så skulle plastikken bare af, og madrassen ligge dér i 5-6 timer, så var sengen – endelig – klar! Den havde vi godt nok ventet på længe pga. flytningen. Sikken lykke at lægge sig til at sove i en seng og ikke på sofaen!

4 reaktioner

  1. Hvor kan man få madrassen til den pris? Så vidt jeg kan se, er det for en enkelt. Jeres ser noget større ud 😉

    1. Det har du ret i er misvisende. Jeg har været inde og justeret teksten, så den er mere retvisende. Kh AM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN