Lidt juleinspiration: Min første juledekoration i år

Reklame for Sinnerup

Jeg har glædet mig hele året…

…til at jeg igen kunne gå i gang med at lave juledekorationer.

Jeg ELSKER at lege med blomster cirka lige så højt, som jeg elsker at stå i køkkenet. Og i forbindelse med at den vanvittigt lækre livsstils- og designbutik Sinnerup er kommet til shoppingcentret Kronen Vanløse, og jeg indgik samarbejde med Sinnerup, jamen så var det jo fuldstændig oplagt at kombinere mine kreative udfoldelser med indkøbet hos Sinnerup.

I kan i øvrigt kigge forbi Sinnerup d 14. december fra kl 13-15, hvor jeg serverer julebag for butikkens gæster.

Nåmen, jeg har som sagt været en tur i Kronen Vanløse for at handle lidt ind til et par fine juledekorationer i år. Jeg er særligt vild med rensdyr, så der går lidt et ‘rensdyr’-tema i den i år.

Sinnerup byder på både køkkenudstyr, boligsager, klassiske designmøbler, lækkert tøj, julepynt osv. Produkterne du finder hos Sinnerup er produceret af Sinnerup og findes derfor kun her. Sinnerup rummer faktisk alt, men har brug for, hvis man lige skal ud og søge inspiration til ønskelisten, gøre nogle gode julegaveindkøb – eller, hvis man som mig, bare skal gå på rov i julepynten. Tro mig, du finder ALT du har brug for til jul i Sinnerup – altså lige med undtagelse af juletræet og maden. Der er virkelig mange fine julesager! Jeg havde virkelig svært ved at begrænse mig, men samtidig vil jeg rigtig gerne forsøge ikke at overforbruge. Jeg synes, det lykkedes ret godt. Jeg kom hjem med det, jeg skulle bruge (plus nogle julegaveønsker), og ikke en hel masse andet.

Og da jeg opdagede, at de havde lyserøde og lyslilla tørrede blomster, så kunne jeg ikke lade være med at smide dem i kurven – jeg vidste bare straks, at jeg på én eller anden måde nok skulle få dem brugt. Jeg begyndte allerede da at se idéen for mig. Jeg ville lave en juledekoration, der skulle være virkelig eventyrlig og meget utraditionel.

Jledekoration Annemette Voss 2

Til min eventyrlige juledekoration har jeg brugt:

Altsammen købt i Sinnerup:
Et rundt fad – jeg fandt det her meget skønne lilla lerfad med glasur
Et rensdyr i guld
Lametta-agtig guldsnørre
Perlesnor i forskellige nuancer
Tørrede blomster
Guldstjerne i glas med glimmer
Hvidt bloklys
Sukkulenter

I øvrigt – købt i lokal blomsterbutik
Oasis
2 slags grønt Mos
Eucalyptus med bær
Ståltråd
Guldglimmer

Sinnerup juledekoration Annemette Voss

Juledekoration eventyrlig med rensdyr

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN