Lidt juleinspiration: Min første juledekoration i år

Reklame for Sinnerup

Jeg har glædet mig hele året…

…til at jeg igen kunne gå i gang med at lave juledekorationer.

Jeg ELSKER at lege med blomster cirka lige så højt, som jeg elsker at stå i køkkenet. Og i forbindelse med at den vanvittigt lækre livsstils- og designbutik Sinnerup er kommet til shoppingcentret Kronen Vanløse, og jeg indgik samarbejde med Sinnerup, jamen så var det jo fuldstændig oplagt at kombinere mine kreative udfoldelser med indkøbet hos Sinnerup.

I kan i øvrigt kigge forbi Sinnerup d 14. december fra kl 13-15, hvor jeg serverer julebag for butikkens gæster.

Nåmen, jeg har som sagt været en tur i Kronen Vanløse for at handle lidt ind til et par fine juledekorationer i år. Jeg er særligt vild med rensdyr, så der går lidt et ‘rensdyr’-tema i den i år.

Sinnerup byder på både køkkenudstyr, boligsager, klassiske designmøbler, lækkert tøj, julepynt osv. Produkterne du finder hos Sinnerup er produceret af Sinnerup og findes derfor kun her. Sinnerup rummer faktisk alt, men har brug for, hvis man lige skal ud og søge inspiration til ønskelisten, gøre nogle gode julegaveindkøb – eller, hvis man som mig, bare skal gå på rov i julepynten. Tro mig, du finder ALT du har brug for til jul i Sinnerup – altså lige med undtagelse af juletræet og maden. Der er virkelig mange fine julesager! Jeg havde virkelig svært ved at begrænse mig, men samtidig vil jeg rigtig gerne forsøge ikke at overforbruge. Jeg synes, det lykkedes ret godt. Jeg kom hjem med det, jeg skulle bruge (plus nogle julegaveønsker), og ikke en hel masse andet.

Og da jeg opdagede, at de havde lyserøde og lyslilla tørrede blomster, så kunne jeg ikke lade være med at smide dem i kurven – jeg vidste bare straks, at jeg på én eller anden måde nok skulle få dem brugt. Jeg begyndte allerede da at se idéen for mig. Jeg ville lave en juledekoration, der skulle være virkelig eventyrlig og meget utraditionel.

Jledekoration Annemette Voss 2

Til min eventyrlige juledekoration har jeg brugt:

Altsammen købt i Sinnerup:
Et rundt fad – jeg fandt det her meget skønne lilla lerfad med glasur
Et rensdyr i guld
Lametta-agtig guldsnørre
Perlesnor i forskellige nuancer
Tørrede blomster
Guldstjerne i glas med glimmer
Hvidt bloklys
Sukkulenter

I øvrigt – købt i lokal blomsterbutik
Oasis
2 slags grønt Mos
Eucalyptus med bær
Ståltråd
Guldglimmer

Sinnerup juledekoration Annemette Voss

Juledekoration eventyrlig med rensdyr

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop