Kufferten til bryllupsrejsen blev pakket med…

REKLAME for Lidls #letslovesummer kollektion

…tøj fra #Letslovesummer,

…fordi jeg kun havde håndbaggage med, og derfor skulle finde outfit-styles, der var nemme at style både afslappet og festligt på én og samme tid. Og da jeg lige havde fået tøjet her ind af døren, jamen, så kunne jeg jo ligeså godt smide det ned øverst i kufferten. Naturligvis mikset med lidt af “mit gamle” tøj. Jeg kan faktisk bedst lide når man mikser sit tøj, hvor dyrt blandes med billigt og hvor sødt blandes med råt. Det giver den mest personlige stil, synes jeg.

Denne her kollektion er nu hverken specielt rå, sød eller dyr. Jeg synes den er afslappet og boho-/hippieagtig, hvilket er lige mig. Særligt om sommeren. Jeg er helt klart mest til hippielook når solen får rigtigt fat, – hvorfor, ja, det ved jeg ikke. Men sådan har jeg det.

Lækkert og afslappet “aften” look.

Kimono og jeans er fra Let’s love summer kollektionen fra Lidl.

Jeg har særligt udvalgt den sorte “kimono” (eller hvad man nu kalder den) og et par shorts og smidt i kufferten. Sådan et par shorts i denim dur jo til ALT. Og det samme gælder kimonoen. Så er jeg dækket ind, både når vi skal dase rundt gaderne i Budapest, og når vi skal til romantisk middag om aftenen, hvor jeg gerne vil have høje hæle på og være lidt mere laber for Mickys skyld.

Og d. 17. juni kan du selv  e n d e l i g  få fingrene i Heidi Klums #letslovesummer kollektion fra Esmara for Lidl. Jeg er vild med kollektionen og særligt de styles, som jeg selv har valgt. Jeg har lidt en svaghed for shorts, som I måske nok ser, men når man har lange slanke ben så er det sgu da bare med at få dem vist, mens man stadig kan. Mængden af karsprængninger bliver jo ikke mindre med årene, vel. 😉

Afslappet hverdagslook – med is på næsen 😉

Kimono og jeans er fra Let’s love summer kollektionen fra Lidl.

Beach look

(okay, jeg ved godt der ikke er strande i Budapest, men alligevel) – Kimono, shorts og t-shirt er fra Let’s love summer kollektionen fra Lidl.

Vores pre-wedding honeymoon…

Vi havde jo for lidt tid siden besluttet, at vi lige ville tage en lille pre-wedding honeymoon, for lige at finde ind til hinanden igen. Vi har haft et stramt pakket forår med alt for meget arbejde på begge fronter. Oveni det kommer der lige en familie med tre børn – det meste af tiden. Så, ja, vi havde brug for at tage en lille ferie – inden brylluppet. Så vi er i Budapest i disse dage, hvor vi bare nyder hinanden og vores yndlingsby.

Og jeg nyder, at jeg kan hoppe i små korte shorts og få lidt sol på pusselankerne, nu hvor solen har fået rigtigt fat. Og ja, jeg kan godt selv se, at det ikke er ligefrem er solskin jeg vælter mig i på billederne – men det var altså varmt, da de blev taget – just saying. Vi var bare uheldige at ramme nærmest den eneste dag med skyer på himlen – lige dén dag, hvor jeg havde planlagt at Kristina (min foto-assistent) skulle komme og tage outfit-billederne. Så I må forestille jer solen med lidt god vilje.

Men faktisk, så lad mig tilføje, at det var jo lige før man faktisk nød et par dage med skyer ovenpå den maj måned, vi havde i år. Lige før, men også kun liiiiige før…

Derudover må I følge med på min instagram for at se updates fra Budapest. Fordi jeg har “planlagt” dette blogpost forud, da jeg ikke vil bruge min mini-honeymoon på at uploade billeder til bloggen og arbejde. Det tænker jeg I forstår. Så bær over med, at jeg altså ikke tager mig tid til at tage outfit billeder på min pre-bryllupsrejse. Nej, jeg har valgt at pakke arbejdet så langt væk som muligt. Derfor må I leve med billeder, der blev taget i sidste uge.

Hvad synes I om den ny kollektion?

De hvide shorts er fra Let’s love summer kollektionen fra Lidl.

Hallo, hvem har ikke sådan et styks korn dér i munden, når de taler i telefon?

Hvis du er blevet lidt lækkersulten af at se mig stå og tygge på den lille “pind” dér, så tjek mine opskrifter, som er udviklet for Lidl. Prøv evt. min sommer salat, der egner sig super godt til grill mad.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN