Kvinden, der har gjort det, vi alle drømmer om.

Reklame for Tysk turist information

Har du ikke prøvet, – måske flere gange i dit liv – at gå med den dér følelse i kroppen af, at hvis bare du kunne sige stop og ændre ‘det hele’ i et snuptag, så ville du gøre det? At dit arbejde og daglige virke ikke rigtig giver dig det, som du drømmer om. At du føler dig tynget og uindfriet. Og hvis du bare kunne leve af lige præcis dét, som du syntes er allersjovest i hele verden, så ville livet blive markant bedre? 

Sådan har jeg tænkt – mere end én gang. 

Ind i mellem så møder jeg mennesker på min vej, der har haft modet til at ændre deres tilværelse. Ofte i forbindelse med mit arbejde, hvor jeg får muligheden at interviewe dem, og tro mig, de skuffer mig aldrig. Det er altid de her mennesker, hvis øjne skinner mest og hvis smil er bredest. Man kan ganske enkelt mærke på dem, at de er glade og dagligt mærker lykken i kroppen – måske ikke hele tiden men dagligt, og det smitter altså af på én som mig, der drømmer om selv at være mere tilstede i nuet og træffe valg, der er baseret på lyst fremfor pligt. 

I dag mødte jeg Tessa. Hun er et fyrværkeri i sig selv af energi og glæde, og man kan slet ikke lade være med at holde af hende. Hun er sådan én, hvor man bare automatisk tænker ‘Hey, we could be friends’! Hun stoppede for ca. 5 år siden med at arbejde i et ellers sikkert og trygt kontorjob, hvor lønnen kom ind på kontoen ved udgangen af måneden og arbejdstiderne var faste. Hun havde fundet glæden ved SUP-boarding på en ferie på øen Sylt, og var så fascineret af sporten at hun tænkte, at hun kunne bringe det med hjem til Bremen, hvor vandsport på Weser-floden var en forholdsvis begrænset aktivitet. Så hun skiftede karrieren ud med et mere usikker tilværelse som selvstændig ejer af et SUP-board udlejningsfirma i Bremen. 

I dag driver hun SUP-udlejningen Ins Blaue, der arrangerer ture, undervisning, yoga-SUP etc., hvor du for et sted mellem 20-45€ kan få et par timers underholdning på søen Wedersee, der er en lille afstikker til floden Weser, som skærer gennem Bremen. Ins Blaue ligger ikke mere end 10 minutter fra centrum på cykel – eller en ca 25 minutters gåtur ned langs floden, hvis du er frisk på det. 

Der er slet ingen tvivl om, at det bestemt ikke er sidste gang, at jeg står på SUP i Bremen. Hvis vejret er til det, så er forholdene ideele til netop dén aktivitet. 

Men tilbage til kvinden, der har gjort det, vi alle drømmer om; Tessa. Jeg spurgte hende, om det har været det hele værd? Og ikke overraskende sagde hun, at det naturligvis også har været rigtig hårdt og svært, men følelsen af, at hun hver eneste dag gør folk glade, gør hende lykkelig. Og at hun aldrig vil tilbage til sit gamle kontorjob. Så there you go – jeg håber det inspirerer dig til at turde springe ud i nye eventyr, hvis du går og drømmer om det. 

Og faktisk, ja, så begynder jeg at kunne sige, at jeg også selv har knækket koden. Jeg lever i hvert fald efterhånden mere og mere af dét, som jeg allerbedst kan lide, og mindre og mindre af at udføre arbejde, som andre bestemmer, at jeg skal, eller som jeg egentlig ikke har lyst til at udføre. 

Har du fundet balancen endnu?

Et par ekstra rejsetips til Bremen

Her skal du overnatte: Når du er i Bremen kan jeg i øvrigt varmt anbefale dig at bo på hotel Steigenberger, der ligger ideelt placeret ved vandet og i gåafstand til byens centrum. Og derudover er hotellet helt nyt og super lækkert indrettet med virkelig rummelige rum og god service – sam en virkelig lækker morgenmad. Jeg kommer med 100% sikkerhed til selv at booke ophold på det hotel en dag i fremtiden, når jeg skal tilbage til Bremen.

Her skal du i teateret: Hvis du er til varieté og godt kan lide et festligt og farverigt show med masser af glimmer, lys og musik, så kan du lige ved siden af Hotel Steigenberger besøge GOP teatret, der indbyder til både middag og show for en overskuelig pris.

En særlig kaffeoplevelse med på vejen: På vej ud af byen stoppede vi ved Lloyd caffee, der byder på god kaffe og huser et gammelt kafferisteri. Caféen ligger i et pudsigt industriområde, men er trods det altid godt besøgt og populært blandt lokale. Et besøg værd, hvis du leder efter en ekstra god kop kaffe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN