Sladder og kurbad

Reklame for Kurhotel Skodsborg

Vi tog i kurbad i går. Jeg trængte simpelthen inderligt til at blive opdateret i, hvad der sker ovre i bryllupsland hos Ditte. Efter flere uger, hvor der har været ferie, og vi hver i sær har haft travlt med hver vores, har der ikke været specielt meget tid til at få snakket sammen. Og egentlig er det bare meget rart at catche up som veninder ind i mellem. Og få en god gang sladder 😉 De af jer, der læser med på Dittes blog, ved jo, at frøken Jensen skal giftes her i September – og jeg skal naturligvis med. Jeg har godt set, at damen har blogget (og lavet en hulens masse instaStories) om det kommende bryllup i løbet af det sidste års tid – men ærlig talt så har jeg ikke læst med. Fordi jeg gerne vil have historien og alle overvejelserne direkte fra min venindes mund og ikke igennem hendes blog.

Så jævnligt ringer jeg til Ditte – i et forsøg på at være den gode veninde – og spørger lidt ind til om alt nu er i skønneste orden med brylluppet. Om hun husker på forelskelsen i sin kæreste? Om hun husker, at bordkortene i sidste ende er ligegyldige? Hvordan det går med hendes forløb med en personlig træner? Om hun har valgt den rigtige kjole? Om hun er nervøs?…osv osv. Jeg har jo lidt erfaring med det dér bryllups-tam-tam, så jeg forsøger at give gode tips videre uden at blive for meget.  Jeg skal jo også selv giftes om et års tid (eller mindre), så det er utrolig rart også lige at få nogle tips den anden vej. Så sørger Ditte for at fortælle mig lidt om hendes og Marcks overvejelser og om de ting, som har været svære/sjove/vigtige for dem at beslutte. Og jeg lytter.

Læse også om min kærestes frieri

Kurbad Skodsborg 1

Kurbad og kagemagi

Sådan lidt venindetid havde jeg brug for i går. Så jeg inviterede Ditte med i Skodsborg kurbad – og dér lå vi i poolen og fik vendt hele verdenssituationen. Lige fra blomsterdekorationer til øreringe, velkomstdrinks og bryllupsøkonomi. Det var virkelig hyggeligt. Jeg tror bestemt også at Ditte nød det. Det var faktisk også meget rart, at det for en gangs skyld ikke handlede om forretningsplaner og idéer til Kagemagi. Selvom vi faktisk har gang i mange spændende ting i Kagemagi-verdenen for tiden. Mere info følger på senere tidspunkt.

I dag skal vi så noget helt andet – vi skal ind forbi byen og få et lille glimt at hendes brudekjole. Og jeg skal se på den kjole, som jeg skal have på til hendes bryllup. Såden noget rigtigt venindehygge. Og der bliver masser af tid til sladder og sludder.

Kurbad Skodsborg 3 Kurbad Skodsborg 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop