Kompromisser? Ikke når det kommer til kunst

REKLAME for kvadratrod.dk
(En del af billederne er venligst udlånt af Kvadratrod.dk)

Nu skal der ske noget!

Godt nok er jeg god til kompromisser – men ikke på dette punkt. Kunst er noget, som jeg går virkelig meget op i, hvilket også har resulteret i, at min kæreste og jeg har boet i et hjem med tomme vægge nu i over tre år. Fordi vi ikke kan blive enige. Han vil have plakater med motiver af diverse superhelte (det er ikke en joke!, gud fri mig vel) og jeg vil have farverige bauhaus-inspirerede plakater og skitser fra de danske arkitekters guldalder. Vi er ikke enige, kan I nok læse. 

Se her de fine originale håndmalede værker fra Kvadratrod.

kvadratrod original kunstKvadratrod-3

Men noget må gøres, for jeg vil have kunst ind i mit hjem. Og jeg vil have den slags, som jeg synes er fin. Det lyder super egoistisk ved jeg godt, men hvis jeg ikke synes det er fedt, så gider jeg ikke se på det. Jeg vil i øvrigt også gerne have kunst ind i mit hjem, som min kæreste synes er fedt – så længe jeg er enig! 

Citat fra Dirty Dancing…really!

Det startede med at vi fik et maleri, som vi begge er glade for. Så fandt vi en plakat på nettet, som vi endnu ikke har købt, men vi synes, den er fin (det er et stort hvidt lærred med at citat fra Dirty Dancing! Can you believe it, min kæreste synes faktisk, at det er fedt, og jeg er normalt ikke til citater, men men – vi er faktisk enige). Men nu er det så kommet til kunst i børneværelset. Eller det var i hvert fald den oprindelige tanke. Om jeg så sniger den ind i stuen eller ind i mit kontor – det kan godt tænkes. Men jeg har fået fingrene i dette fine lille kunstværk fra Kvadratrod. (Jeg stødte på Kvadratrod, da den ene del af duoen bag er min kollega på Sådanmark – bare så der ikke er nogen tvivl om hemmelige intentioner.)

Da jeg så de fine unikke værker, som min kollega laver, blev jeg vild med dem øjeblikkeligt. Jeg elsker enkeltheden og elegancen i stregen. Den dér one-line, som definerer det lille dyr (der findes et væld af motiver af dyr, – alt fra flamingoer til egern) er så ren og fin og passer perfekt til den ro, jeg gerne vil skabe inde på Lucas værelse (eller på mit kontor;) ).

Jeg har indtil videre valgt et motiv af et egern på blå bund. Bare fordi jeg synes den var så nuttet. Men jeg skal helt sikkert også investere i en flamingo på lyserød bund, ligesom den på billedet med klaveret.

Hvad synes I? Kontor, stue eller børneværelse?

kvadratrod børneværelse

Annemette Voss Kontor8

Pink panda eller grøn flamingo?

Du vælger helt selv, hvad du er til. De smukke unikke og ganske originale værker kan købes online på kvadratrod.dk, – naturligvis kan de det. Jeg skal med 100% sikkerhed have fingrene i mere end blot det ene værk. Jeg skal bare lige beslutte mig for farverne først. De kommer i A3 størrelse, og der er lavet på lækkert, kraftigt karton. De er af super flot kvalitet, og egner sig også derfor som en gave, fordi man tydeligvis investerer i noget fint. Prisen er 449 kr, og man vælger, som sagt, selv farve og motiv.

Hver eneste af KVADRATRODS originale plakater er malet i hånden med akrylmaling. Og endnu mere spændende er det, at lige op til jul udvider KVARATROD med nye plakater, når de begynder at lave tryk af et lille udvalg af deres originale værker.
Faktisk finder de hele tiden på nye ting, så hold øje med deres hjemmeside eller følg dem på Facebook og Instagram.
kvadratrod børneværelse 2 kvadratrod børneværelse 1Kvadratrod udvalg motiver
Kvadratrod kunst udvalg

 

 

GemGem

2 reaktioner

  1. Ser rigtig fine ud. Jeg vil sige både børneværelse og kontor. 🙂
    Hvilket citat fra Dirty Dancing er der på plakaten?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN