Kulturradikale, bogorme og Harry Potter

Så er det på tide at kagekonen her møder de kulturradikale og den store strøm af bogorme på dette års BogForum…eller? Lyder det fordomsfuldt? Lidt ikk?

Sidste år deltog jeg på BogForum med et lille show på madscenen for at gøre reklame for min bog Bagelyst. Denne gang er den Kagekarma, der er på menuen, og igen skal jeg på Madscenen med show – jeg skal lave flødeboller fra min seneste bog (kom forbi og se, og endnu vigtigere SMAG!). Det er i morgen, at det sker!

Men jeg vil nu hellere fokusere på, at snakke lidt om mine egne – daværende – fordomme om deltagerne på en bogmesse.

IMG_6292

  • bemærk, min egen bogreol består vist primært af kogebøger o.l. Men dét skal der laves om på. 

Inden jeg gik ind i jobbet som bagebogsforfatter og i det hele taget beskæftigede mig med forlag og bøger, som en vigtig del af min hverdag – ja så gik jeg rundt og troede, at det var sådan en lidt støvet branche. MEN, jeg ikke ikke have taget mere fejl. Så kunne jeg lige lære dén. Nej forlagsbranchen er skide spændende. Undskyld mit ordbrug, men det ER den. Jeg er vild med arbejdet med at formidle budskaber i trykt form – alt foregår jo stort set på eller bag skærmen i denne tid (lyder jeg gammel?), men det er jo sandt. Vi sidder SÅ sjældent med en god bog – ja selv godnatlæsningen for mine børn bliver nogengange erstattet med en godnatfortælling på Ramasjang eller med lidt computerhygge. Det synes jeg heller ikke, at der er noget som helst galt i, men jeg vil nu gerne vende tilbage til den tid, hvor jeg fast havde en bog liggende ved siden af hovedgærdet på sengen, og hvor jeg fandt tid til afslapning til duften af en ny bog.

Derfor er jeg også begyndt at læse for mine børn, hver aften inden sengetid læser vi lige et par sider i Harry Potter. Det er SÅ hyggeligt.

IMG_6289

Men tilbage til de besøgende på BogForum. De var ikke spor støvede, eller gamle, eller ormede… – og jeg forudser at de heller ikke er det i år. Nej, det var super sjovt, underholdende og vildt spændende at være på messen. folk var glade og inpirerende at snakke med. Og så må jeg også lige nævne, at hele eliten indenfor udgivelser, journalistik, kogebøger, skønlitterær (min favorit, krimier), etc etc. er samlet ét sted…ret sejt, faktisk. Og i år glæder jeg mig endnu mere til at være en del af det. Jeg skal ikke alene på madscenen, men jeg skal også signere bøger og afgive interview senere… I kan finde det hele i programmet her. 

Så mine fordomme om BogForum blev gjort til skamme. Så nu er det blevet min mission at få så mange andre bog-glade danskere til at kigge forbi messen. Det er virkelig et besøg værd – også lørdag og søndag, selvom jeg desværre ikke deltager;)

Vi ses.

IMG_6278

  • PSSST. Der er lige kommet nye kagekarma ind af døren. Hvis du ønsker dig et eksemplar, så tjek linket her. 

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN