Ord kan slet ikke beskrive, hvor glade vi er.

Kagemagi (aka. undertegnede og Ditte Julie) har været på “Kreative Dage” i Fredericia hele weekenden. Vi kørte derover torsdag eftermiddag og satte op med alt vores habengut og fredag kl 10.00, slog de dørene op til nordens største kreative messe, og så skal jeg ellers lige love for, at det gik løs.

Vi har jo været der før, – det er faktisk 4. år i streg for mit vedkommende og 3. år for Dittes. Så det er ikke fordi, at det overrasker os, at der er mange mennesker, og at vores bøger er efterspurgte – for det har vi jo erfaret tidligere år. Men lad mig alligevel bare sige det lige ud: I år var en kæmpemæssig succes. Større end nogensinde før. Vi har solgt helt ud af flere af vores bogtitler og hver vores nye bøger, Konfekt & Tid til kage, solgte også i mængder, så vi næsten ikke kan tro på det. Vi er bare SÅ pivstolte, og jeg kan ikke lade være at dele det med jer.

Nu må I ikke tro, at det her udelukkende skal være selvforherligelse. Nej da. Vi er dybt ydmyge over vores succes. Uden vores samarbejdspartnere havde vi slet ikke noget produkt. Så tak til dem – vores forlag, vores grafikere, vores familier etc. Men ikke mindst – tak til jer, der følger med. Uden jer var der slet ingen grund til at skabe Kagemagi, for så ville vi ikke kunne tjene til dagen og vejen.

Så TAK. Jamen altså, bare tak. Hvor har det været fuldstændigt magisk at møde alle vores søde følgere og kunder i butikken. Det er en kæmpe fornøjelse at få lov at se folk i øjnene og sige tak for at de gider bruge deres hårdt tjente penge på vores bøger, og at de gider følge med i vores hverdag som selvstændige kagebagere/forretningskvinder. Det føles fantastisk, og på dén måde, så er vores arbejde simpelthen en leg. Også selvom vi har løbet med 120 km/t hele weekenden, og med 100% sikkerhed brændt vores lys i begge ender (og på midten samtidig).

Vi ses på Kreative Dage igen næste år. Og der medbringer vi nye sager til jer – der er i hvert fald noget nyt fra Kagemagiens verden til jer 😉

Vi fik solgt lidt af hvert, også Dittes ye lækre kagekrydderi, CakeFactor 😉

Så blev det tid til kage…

Vi var så heldige at søde fans havde bagt hjemmebag til os – yay!

Okay, vi må hellere indrømme det – det var ikke ligefrem orden, som herskede på standen…haha!

Lækre smagsprøver fra Konfektbogen. 

Vores mødre har været fuldstændigt uundværlige hele weekenden. Tak for hjælpen #mødrearbejde

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop