Kreative Dage! Vi ses til Nordens suverænt største kreative messe

Indeholder noget gratis reklame

Kreative Dage – du fortyder det ikke!

På fredag-søndag (d 25-27. okt) byder Messe C i Fredericia igen velkommen til en weekend fyldt med kreativitet for både børn og voksne. Det er nu 11. år at Kreative Dage løber af stablen, og for mit vedkommende er det 6. år i streg at jeg deltager. 

Køb billet til messen og få adgang til en verden af uendelige muligheder indenfor håndarbejde og kreative udfoldelser – herunder også bagning. Det er SÅ utrolig hyggeligt og sjovt at besøge Kreative Dage, og folk kommer altså i store busser fra hele Norden for at besøge messen. Der er virkelig noget at komme efter. 

Kreative Dage byder på en lang række aktiviteter i form af workshops og demonstration af teknikker og materialer, som giver dig som besøgende en inspirerende og spændende oplevelse. Der er foredrag fra hele 4 scener alle tre dage, hvor du naturligvis også kan møde mig, hvor jeg vil fortælle lidt om at skabe udvikling og succes gennem modgang. Se sceneprogram.

Som altid er jeg på standen sammen med min mor – vi har det simpelthen SÅ hyggeligt sammen på den her messe, og det er noget vi begge to ser frem til i et helt år. Faktisk fra vi pakker ned efter overstået messeweekend, ja, så begynder vi allerede at se frem mod næste år. Sådan har det været år efter år, og i år gør vi det igen.

Vi har prøvet at være dér, hvor det kun handlede om at omsætte og ‘fyre den maks af’. Hvor det handlede mindre om at nyde tiden og hygge os. Men med tiden er vi blevet mere fokuserede på, at Kreative Dage skal være en weekend, hvor vi er til stede. Hvor vi hygger os og virkelig nyder tiden sammen – altså min mor og jeg. Og vores gæster på standen skal kunne mærke forskellen. Om vi lige får serveret 2000 eller 200 smagsprøver er måske ikke så afgørende. Det vigtigste er, for os, at man kan mærke, at der altid er hjerterum hos os. 

Jeg aner jo ikke om det giver mening, det jeg skriver, men det er, ikke desto mindre, sådan jeg har det. 

Jeg byder på bagværk, sniksnak og hygge på vores stand. Jeg medbringer alle aktuelle bøger (Brødbogen, Piece of cake, Julebag, Konfekt, Lagkagebogen og Sjove fester for børn), og der vil væres messetilbud. Og naturligvis signeres ALLE bøger med en personlig hilsen. Jeg sørger også for at tage lidt kageplast og nogle sprøjteposer med. 

Læs også: I år bliver det helt crazy på Kreative Dage – som er blogindlæg fra sidste år, hvor jeg beretter lidt om baggrunden for min deltagelse på messen og de mange forskellige oplevelser jeg har fået, og alt det jeg har lært ved at deltage på messen.

Jeg glæder mig utrolig meget til at hilse på jer. Jeg glæder mig til at fortælle jer om min vision med Brødbogen og forhåbentlig sælge en masse gode bøger,  som I ender med at blive rigtig glade for. 

Det bliver den bedste weekend. Det véd jeg bare. Husk at købe din billet nu.

Vi ses ♥

 

Videoen herover er fra det allerførste år – i 2014 – hvor jeg var ‘alene’ af sted på Kreative Dage sammen med min mor og Marie. Det var jeg også året efter. I 2016 og 2017 kunne man møde mig sammen med min daværende samarbejdspartner Ditte under navnet Kagemagi. Og sidste år samt i år står jeg igen på ‘egne ben’. Det kan være jeg snart skal få lavet en ny video 😉

 

3 reaktioner

  1. Hahhaha, sikke en video!
    Jeg tror faktisk, det var cirka dér, min interesse for video startede, men jeg er da gudskelov blevet dygtigere med tiden – hvis jeg selv skal sige det..
    Den trænger til en update! ❤️❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN