Konkurrence: Vind en Private dining oplevelse med ChefMade

chefmade-nikolaj-skadborg-15

Konkurrencen er en reklame for ChefMade

I har jo læst om det, antager jeg helt kækt? Altså mine fantastiske overdådige Private dining oplevelser med ChefMade. Jeg har nemlig været så heldig at være udnævnt ambasadør for ChefMade, og derfor har jeg fået lov at afholde et par middage. Dem har jeg brugt på min veninde Anne-Irene, da hendes fødselsdag skulle fejres i september og sidenhen på min mor, der fyldte 60 i oktober.

Se billederne og læs om oplevelserne herunder:

En overraskelse med manér

Jeg forkælede Instamutti på hendes 60 års fødselsdag

chefmade-nikolaj-skadborg-17

Præmien!

Det du kan vinde er en Private dining oplevelse for 8 personer, hvor én af Chefmades restauranter (valgfri) kommer hjem til dig og serverer maden for dig. Det eneste, du skal gøre, er at være vært eller værtinde. Kokken sørger for maden og servicen…men alt det aftaler du efterfølgende med Chefmade, hvis du vinder.

Du deltager i konkurrencen

…ved at gå ind www.chefmade.dk, vælge hvilken restaurant du gerne vil have skal komme og servicere dig og skrive det til mig i kommentarfeltet herunder.

Jeg trækker en heldig vinder på søndag d 2. december...just in time for Christmas 😉

Vinderen trækkes tilfældigt, offentliggøres på min instagramstory, og kontaktes direkte via mail.

Held og lykke ♥

chefmade-nikolaj-skadborg-19

chefmade-nikolaj-skadborg-18

chefmade-nikolaj-skadborg-d

chefmade-laltro-annemette-voss-private-dining16

chefmade-laltro-annemette-voss-private-dining34

chefmade-laltro-annemette-voss-private-dining31

439 reaktioner

 1. Ris8, deres italienske menu ” Den klassiske italienske” ser simpelthen så lækker ud.
  Jeg vill give det som en overraskelse til mine forældre, så vi ville blive 6 personer :))

 2. UUUHH hvor ville vi elske at have besøg af en kok fra pasfall, i vores venners nye hus, som en overraskelses housewarming gave 😍

 3. Fantastisk præmie! Jeg ville elske at få lov at inviterer 8 venner på besøg til en middag serveret af Skadborg Dining.

 4. Ville elske at overraske min kære far, han betyder alt for mig. Det er ligegyldigt, hvilken restaurant bare der er kød;)🙏🤞🏻

 5. Årh læks! Det er da bare luksus at vinde sådan et selskab❤️ Jeg ville vælge Mortens Gastronomi, hvis heldet peger min retning 🙂

  De bedste hilsner
  Fie

 6. Jeg ville så gerne invitere mine veninder hjem til en middag lavet af ‘Entre’. Det skulle være efter vi er flyttet i nyt hus, og inden jeg skal føde i april måned 🤞🏼😃

 7. Alle de mulige restauranter skulle være velkommen her😍 hvordan kan man overhovedet vælge?😆 men skulle jeg være så heldig, at kunne byde på så dejlig en aften (som vi virkelig godt kunne bruge i vores lille hjem ovenpå en forfærdelig hård tid!) så skal Kokkeriet være velkomne❤️🙏🏻❤️

 8. Århh hvor ville det da være helt igennem fantastisk og kunne invitere 3 sæt venner hjem til sådan en overdådig middag ❤️ Efter et par hårde år med utrolig megen sygdom og dødsfald i familien, så har tiden været knap til så megen hygge med vennerne, så sådan en aften ville være guld værd, ikke mindst som tak for deres altid store støtte. Jeg ønsker vi skal have mad fra GOMA, et sted jeg har hørt så meget godt om 🙏💞🙏

 9. Det skal Rebel. Ville elske at invitere mine forældre, svigerforældre og gudforældre hjem til os efter vores søns fødsel om en uge.

 10. Jeg ville elske at være værtinde for veninderne og mad fra L’Altro. Middagen for din mor så virkelig lækker ud

 11. Jeg ville invitere min dejlige familie forbi til housewarming i min nye lejlighed og byde på Elmelys alt for lækre mad (som vi i øvrigt fik mad fra til min mors bryllups). Det ville være fantastisk at kunne forkæle min familie for en gangs skyld 😍

 12. Det skulle være L’Altro – ville elske at bringe lidt Italien ind i vores hjem og forkæle venner og familie❤️🇮🇹🍽🍷

 13. Det ville være fantastisk at prøve! 🍀😍🙌 Vil elske at kunne forkæle gode venner eller familie 😍 og vil vælge Restaurant Pasfall, hvis jeg skulle være så heldig at vinde 🤞❤️.

 14. Jeg behøvede ikke at scrolle videre, da jeg så jeg kunne vælge Damindra. Yndlings restaurant og helt fantastisk mad! Det ville være himmelsk hvis det setup kunne bringes hjem i vores lille spisestue. Jeg krydser fingre.

 15. Helt klart restaurant MellemRum fra Aarhus. De et SÅ dygtige 🙂 Og tænk engang, jeg troede, at det var meget dyrere, end det egentlig er. Jeg har altid tænkt, at det ikke var for almindelige dødelige som mig. Tak fordi du ledte mig ind på deres side!

 16. Fantastisk konkurrence. Jeg vil elske at invitere mine veninder på venindetid og forkælelse fra Skadborg Dining inden vores første baby melder sin ankomst. Det vil være helt eventyrligt at kunne!

 17. Skadborg dining Aalborg
  Krydser fingre for at være den heldige vinder af denne flotte gevinst, og vil glæde mig til at invitere mine nærmeste venner
  Vh Marlene Cramer

 18. Jeg vil invitere nogle nye bekendtskaber hjem i min nye, snart nyrenoverede lejlighed til en private dining med Cortsen Dining. Det kunne være den skønneste måde at holde housewarming på😍

 19. Åhh jeg ville invitere min dejlige famille på en lækker middag fra restaurant Passfall! 🤤🤤🤤🤞🏻🤞🏻

 20. Åh sådan en middag fra Mellemrum vil være helt perfekt, når jeg skal holde julefrokost for min mødregruppe. Vi trænger altså til lidt forkælelse ovenpå en år med gylp og lortebleer 🤪

 21. Jeg kan da overhovedet ikke vælge! Der er så Mange gode!! Men enten Entré dinning ellers CPH gourmet 😍🙏🏻👏🏻

 22. Ville være så lækkert at kunne invitere veninderne til en anderledes julemiddag fra PrivatKok 😍😊

 23. Uh der er mange gode at vælge imellem! Hvis jeg vinder, så vil jeg invitere vores bedste venner og have besøg af Cortsen dining 🤞😊

 24. Åhhh det er svært, men hvus La Boca vil trylle i Roskilde, så er jeg klar til at forkæle en flok venner 🙏🏻😍

 25. Hold da op, hvor er det svært at vælge imellem alle de meget lækre restauranter!
  Jeg vil rigtig gerne prøve Pasfall 😍

 26. Jeg vil rigtig gerne invitere veninder til middag hvor vi skal spise middag fra Ferdinands 😘🍴🍷

 27. Jeg vil elske at invitere gode venner som har støttet mig igennem min skilsmisse på dejlig mad fra Kokkeriet. Og det skal selvfølgelig være i mit nye hjem som jeg har fået god hjælp til at stable på benene😀

 28. Ville vælge privat kok eller noget fransk eller italiensk

  Ville invitere min skønne familie på lækker middag ❤️

 29. Jeg har en mand der knokler så meget at vi faktisk sjældent ser ham. Så jeg ville elske hvis jeg kunne overraske ham, med en middag fra SUBLIME VELSMAG og lave en ægte surprise 🙏🏽

 30. Damindra ser så lækkert ud 🤗 en lille privat sammenkomst for at fejre vores kobberbryllup ❤️ som blev overskygget af Hovedopgave på CBS i foråret. 🌸

 31. Nøeeej mine tænder løber så meget i vand nu. Jeg gad godt at blive forkælet med mad fra GOMA. Krydser fingre for at blive den heldige der kan invitere 7 skønne venner på middag 😋😋😋

 32. Wau sikke en fantastisk præmie. Den vil jeg elske at vinde og forkæle mine nærmeste med. Hvor er der mange gode restauranter at vælge i mellem, men mit valg falder på Kokkeriet.

 33. Jeg nåede aldrig rigtig at fejre min 40-års fødselsdag for et par måneder siden. Ville egentlig gerne men overskuddet var der ikke med travlt job og en bette gut på 1,5 der ikke sover så meget. Det ville være så fantastisk at vinde en middag for mine veninder i selskab med Skadborg Dining 👌🏻👌🏻👌🏻

 34. Jeg ville indviede min familie og nogel af min e venner med. Vi skulle have mad fra CPH Gourmet, for det ser og lyder rigtig godt

 35. Så skulle det helt sikkert være: Den Store Rebelske Jul😍 Dét ville min kæreste og vores vennepar blive ovenud lykkelige for at vinde😍💃🤞

 36. Det her er jo den vildeste konkurrence! Jeg har flere gange luret på chefmade, dog uden at bestille noget, så valget for mig er let. Jeg ville elske at kunne overraske mine kære med en full blown middag fra Cortsen Dining. Jeg har fulgt Mads siden hans deltagelse i MasterChef, og synes han er et kæmpe talent. Jeg krydser mine fingre for at jeg er den heldige!

 37. Jeg vil SÅ gerne vinde en middag til min nære familie, der har været den vildeste støtte i vores renovere-hus-projekt, der har stået på i 3 måneder nu ☺️ Hvis jeg vinder skulle det være en kok fra Kokkeriet, der kommer ud 😍

 38. Jeg ville vælge Restaurent mellemrum og overraske min farmor og farfar med en fin middag i forbindelse med deres guldbryllup😊

 39. Ville føler mig virkelig heldig hvis restaurant Ferdinand kom hjem og lavede mad til mig og 7 af mine skønne veninder 🤞❤🍀

 40. En middag fra kokkeriet ville være så episk at vinde! En perfekt måde at fejre min 30-års fødselsdag med mine næreste og kæreste, som ellers er gået forbi i nogenlunde stilhed da økonomien ikke er til det store efter lige at være blevet kandidat i juni. Her krydses fingre, tæer, pandelokker, synsbaner og alt hvad der ellers kan.

 41. Det hele lyder fantastisk, men Goma, da det kunne være spændende at prøve noget anderledes. Kunne være fedt at finde lidt forkælelse midt i barslen når jeg snart kan nyde vin til igen 😊

 42. Det er godt nok svært at vælge. Kokkeriet eller Cortsen dining. Tror det må være Cortsen. Altid dejligt at kunne støtte iværksættere. 🙂 Min dejlige familie som er en omgang madnørder skulle forkæles.

 43. Av, det må være den lækreste konkurrence længe. Jeg vil elske at invitere til fødselsdag og få maden fra ELMELYKRO. Min fødselsdag har de seneste par år båret præg af at have to små børn som ikke har gjort det muligt at lave lige netop det jeg ville. Pigerne har været prioriterne og det har været de nemme løsninger. Hvis jeg vinder kan pigerne stadig være min første prioritet; men jeg vil også kunne være vært for den lækreste fødselsdag med det lækreste mad. En oplevelse jeg er sikker på, sent vil gå i glemmebogen ✨????

 44. Det skulle være Elmely. Jeg har været der en del gange og spise med mine forældre og maden er altid fabelagtig, så at kunne få det hjem i egne ramme! Uh, det gad jeg godt! 🙂

 45. Kokkeriet eller gourmand (tror jeg har stavet den sidste forkert 😆) men det ville jo være for lækkert at kunne invitere familien på den lækreste middag

 46. Cph. Gourmet eller kokkerier Uhh det ville være så lækkert, måske det skulle bruges til mandens 40 års fødselsdag. Ville være en super fedt surprice når man ikke vil fejres.

  Lene

 47. Det vil være fuldstændig fantastisk at vinde denne præmie så jeg kan overraske min kæreste på hans 40 års fødselsdag her lige før jul med en Private dining fra Restaurant Mellemrum, Aarhus 🙏🏻

 48. CPH Gourmet må meget gerne komme og serverer for mig om mine veninder. 😃 tilmin fødselsdag lige om lidt🤞🏼🤞🏼🤞🏼

 49. Oh lalaaa. Just wauv.
  Jeg vil elske, at overraske nogle fantastiske mennesker i mit liv med middag fra L’Altro ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 50. Jeg synes La Boca’s menu lyder helt fantastisk!! Det kunne jeg godt tænke mig at opleve sammen med en flok gode venner! 😳😄🍷

 51. Kokkeriet – helt sikker 🙏🏻 Vil E L S K E at kunne invitere 6 gode venner på en fantastik middag.

 52. Det gider jeg så gerne prøve ❤️
  Hvis jeg bliver den heldige , vil jeg elske at få besøg af Elmely …. wiiiiii det kunne være fantastisk 🙃

 53. Orh, det var ikke nemt at vælge, men har valgt ris8. Det hele så meget lækkert ud og jeg ville elske at forkæle min skønne svigerinde til hendes polterabend med en fed oplevelse i eget hjem. Lige i hendes ånd. Krydser med alt hvad jeg har!!

 54. Restuarent Pasfall i Odense 🙏🏻 Åh tænk så kunne min mad også komme med på restaurent og hvile sig under maden 🍀❤️

 55. Det er godt nok svært at vælge, blandt alle de gode steder.. Men det må blive restaurant Skovmøllen 🤞🏻🍀

 56. Det er da den VILDESTE konkurrence 🙌🙌👏👏😍😍 Hvis jeg skulle blive den møjheldige vinder, så vælger jeg : Restaurant Komfuret 👌🍀🤞🤞🤞😍🙏

  Kh
  Charlotte

 57. Helt klart Volkerts Fylke til min mands 40-års fødselsdag til februar – ville være den bedste oplevelse at overraske ham med! 😍🍷🍽🇩🇰

 58. Jeg ville gerne give mine venner en helt specielt oplevelse og det er jeg sikker på vi får med japansk gastronomi fra Damindra. Hver servering er garanteret en fryd for øjet og spændende smagsoplevelser

 59. Ej guuuud hvor fantastisk en konkurrence!! Jeg ville ææælske at få besøg af en af de fantastiske kokke fra El Patron❤️

 60. Ville være den skønneste julegave at kunne invitere gæster uden at skulle lave mad #enlillesmuletrætafmadlavning #mortilfem 🤞🏼

 61. Ville være den skønneste julegave at kunne invitere gæster uden at skulle lave mad #enlillesmuletrætafmadlavning #mortilfem 🤞🏼(kokkeriet er et kæmpe ønske men alt bliver modtaget med kyshånd og åbne arme)

 62. Vil forkæle min mor og far, og min svigermor som går gennem en dum tid med kræftsyg svigerfar
  Min mand,
  Min veninde fra Hongkong og et dejligt hold venner som altid får os op når vi er nede❤️🎄❤️

 63. Kokkeriet 🧡 Flytter snart hjem til DK og ville være lykken endelig at kunne samle veninderne til en dejlig middag i privaten.

 64. PrivatKok. Ville overraske min elskede mor, som har fødselsdag d 19.12. Hun gør alt for mig og mine børn, så min hverdag som single mor og spl kan hænge sammen. Så jeg krydser alt 🤞🏼

 65. Jeg vil elske at kunne forkæle mine skønne naboer med mad fra Kokkeriet. Vi holder så meget af vores nabofællespisning

 66. Ville være en fantastisk oplevelse at vinde. Ville vælge elmely kro eller kokkeriet. Jeg har aldrig været på restaurant med mange retter, så det ville være vildt at prøve hjemme med en kok! 🤞🏼

 67. Restaurant rebel🙌🏼🥇🏆🤞🏼🙏🏼🎉🤩🤞🏼Tænk hvis man kunne være SÅ heldig❤️

 68. Åh det ville være mere end skønt. Tænk at kunne forkæle max, og samtidig også selv blive forkælet.
  Kokkeriet vil være mere end perfekt. Men ikke er nemt valg da ser er så mange gode at vælge imellem.
  Et koncept man kan blive afhængig af❤️

 69. Hvis jeg er den heldige vinder af konkurrencen ville jeg elske at kokkeriet skulle komme og lave mad til mine gæster og jeg🤞🤞

 70. Uuuh, Cortsen Dining! Jeg må simpelthen prøve det koncept og efter at have set Mads Cortsen i masterchef og at have fulgt ham over tid med hans firma, så MÅ jeg prøve at få Cortsen Dining ud 😍😍

 71. Jeg ville vælge Ferdinand – En af min mands og min første date var på deres restaurant – så tænk at kunne få deres lækre mad hjem i stuen, så ville jeg overraske min mand på hans fødselsdag 🤞🏼👏🏼❤️

 72. Jeg ville helt sikkert bruge sådan en aften med min familie med Pasfalls “Store Vintermenu”. Den ser simpelthen så lækker ud! 😍

 73. En oplevelse jeg kun tør drømme om bliver virkelig😍 men tænk hvis den drøm går i opfyldelse! Det ville være så fantastisk at kunne invitere på så udsøgt en middag🙏🏻 Kokkeriet ville være øverst på listen tror jeg😋

 74. Ferdinand er egentlig min yndlings – MEN MEN MEN en aften kun med dessert 😳 ingen tvivl om at jeg vil vælge Vanilla Chocolatier 👏🏻👏🏻👏🏻

 75. Gourmensch🍗🍷🌲👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👦‍👦????🏕❤️🔥✨🌙🤞🙏👏😁🙈😘

 76. Skadborg dronning
  Selvfølgelig nu hvor du har lagt så flotte billeder op af oplevelsen fra surprise middagen til din veninde 😍

 77. Skadborg dining
  Selvfølgelig nu hvor du har lagt så flotte billeder op af oplevelsen fra surprise middagen til din veninde 😍

 78. La brace og deres tasting menu ville være en fed præmie og deltagerne ved jeg præcis hvem skal være.❤️

 79. Norevent måtte meget gerne komme hjem til os og lave mad en aften 😍❤️🌟🥂🤞🤞

 80. Helt klart Lorentzen Food –
  Menu – Vegetaren eller en omgang desserter fra Vanilla Chocolaties 🙂 Desuden en fantastisk løsning, hvis man vil rykke madoplevelsen hjem og blive serviceret fra start til slut med lækker kvalitetsmad!

 81. Restaurent Komfur fra Århus ❤️ Min mand og jeg havde vores første date der, og det ville være fedt at kunne genskabe noget af det magiske ved den aften i vores eget hjem, inden vores første fødte melder sin ankomst her 5 år efter 💋

 82. Åh en lækker præmie… Svært at vælge blandt så mange lækre steder, men jeg ville vælge Cortsen dining🍀

 83. Mortens Gastronomi, da jeg vil gerne støtte en lokal, håber jeg vinder en oplevelse fra dette geniale koncept 🤞🏼🍀

 84. Det ville være skønt at invitere de tætteste venner til en hyggelig og dejlig middag lavet af kokke fra Ris8 🤞🏾😋

 85. Elmely Kro
  whauuuu det lyder lækkert, jeg godt tænke mig at invitere mine gæster på deres menu, det er helt vildt lækkert 😀

  Glædelig 1 Søndag i Advent

 86. Åhhh – Pasfall… lyder helt fantastisk og så til fejring af min 50 års fødselsdag for familien 🙏😘

 87. Kokkeriet 😍 er du vimmer de har altså virkelig nogle lækre restauranter, men må holde mig til kokkeriet, da jeg længe har ville smage deres mad.

  Det ville være fantastisk at kunne inviterer gæster hjem, og Slippe for at røre en finger.

  Jeg ville overraske mine venner, idet at jeg aldrig har overskud til at have gæster med min hverdag som mor til 2 diagnose børn

 88. Åhh vil gerne have besøg af NOORRM! Lyder helt fantastisk! Vil gerne invitere mine svigerforældre på middag så ❤️☺️

 89. At kunne invitere gode venner på lækker mad er en af livets glæder og det ville udløse øjeblikkelig velvære..🙌🏽 Hvis jeg vinder, skal det være Restaurant Komfur

 90. Hold da op, det vidste jeg slet ikke eksisterede. Det ville være en stor luksus at få besøg fra Damindra. Ser virkelig lækkert ud! 🙂

 91. Jeg har altid gerne villet besøge restaurant Pasfall, men et event hjemme ved mig lyder endnu bedre🤞🏻☺️🤞🏻☺️🙏🏼 Fed konkurrence og fedt koncept🙌🏻

 92. Restaurant mellemrummet tilbyder både lidt vegetariske og lidt kød i deres store menu, hvilket er perfekt! Havde fødselsdag i går, den 1. December og jeg ville ønske at det var nemmere at invitere familien på middag, men jeg har ikke det store overskud, så det her ville være dejligt

 93. Jeg ville drømme om at få Kokkeriet hjem 🙂 Den dejligeste overraskelse at kunne glæde familie og venner med lækker middag for alt det de har hjulpet mig med!

 94. Ønske, ønske.. private dining Gourmensch
  – 💚 i HAVEN !
  Vinter, sne, venner, ild, duften af mad..
  DEJLIGT!
  Stort ønske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop