Vind 1000 kr til Paw Sko – og få god service og kæmpe udvalg med oveni hatten

Reklame for Paw Sko

Lidt længere nede i indlægget kan du se, hvordan du vinder 1000 kr til Paw Sko.

Nu er vi på fornavn – det er da service, hva’?

Okay okay, måske jeg også fedtede lidt for personalet henover nytåret, da jeg gik forbi butikken og afleverede en lille kransekage, som jeg havde i overskud. Men de er altid så søde nede i min lokale Paw Sko butik – og det har de været i alle årene, vi er kommet der – også inden jeg begyndte at udlodde gavekort til Paw Sko til mine læsere. De er sådan nogle, der er på fornavn med deres kunder. Er det ikke sødt? Så ja, jeg synes da det var ret naturligt at aflevere min overskudskransekage til dem… (Jeg bliver ofte spurgt, hvad søren jeg gør af alle de kager jeg bager, og dér har I svaret…jeg deler ud til folk omkring mig). Kunder, venner, naboer og butikspersonalet i Paw Sko. Men altså, der lød højt og sødt “Heeeej Annemette”, da jeg troppede op med tre unger på slæb forleden for at handle sko.

paw-sko-ecco-annemette-voss-14Jeg er vild med disse Ecco sandaler til Luca – de kan tåle, at han går i vandet med dem.
Så behøver vi ikke engang bekymre os om det, når vi er på stranden. Genialt.

Jeg har altid gået i Ecco-sko… ja, faktisk!

Der er så mange af mine veninder, der virkelig bliver overraskede, hvis de opdager, at mine fede sneaks eller støvler er fra Ecco. De kunne nok have mig mistænkt for at være sådan én, der køber italienske designer støvler til overpriser. (Det gør jeg også). Men jeg køber også Ecco sko. Og sådan er det bare for mig. Jeg er nødt til at prioritere, at mine fødder har det godt – for jeg har virkelig store fødder (str 42) og derfor er det mega svært at finde modeller der passer mig. Jeg kan være heldig ind i mellem at passe en str 41, hvis den er rund i snuden og ikke for højhælet, – men det er næsten altid sådan, at jeg lider lidt for skønheden.

Derfor fik jeg for 15 år siden øjnene op for Ecco. Dengang drejede det sig blot om et par sorte arbejdssko til mit arbejde som cocktail waitress på en natklub i London (Yes, dét job har jeg også haft). Ergo, jeg skulle finde sko, som givetvis skulle være behagelige at have på i mange travle timer. Så det første par Ecco sko, jeg købte, var ikke specielt elegante eller smarte – de vare bare praktiske. Men med årene er Ecco blevet utrolig meget bedre til også at lave smarte støvler og sko til yngre kvinder. Jeg finder gang på gang fine sko, og jeg kan passe dem! Det er simpelthen den vildeste befrielse, at jeg kan gå i højhælede pumps og støvletter, der hverken strammer eller trykker på storetåen.

paw-sko-ecco-annemette-voss-7

Stort udvalg til hele familien

Det lyder måske meget åbenlyst, – eller hvad? Men der er simpelthen et virkelig stort udvalg hos Paw Sko. Og det gør det nemt at handle sko til alle drengene på én gang. Ikke noget med at gå rundt og lede i den ene butik efter den anden. I Paw Sko ved jeg, at vi altid kan finde sko, som de bliver glade for. Denne gang fandt vi sko til foråret og sommeren – og så fandt vi i øvrigt også ud af at både Ferdinand og Luca har arvet mors gigantiske fødder (okay, det vidste jeg måske godt), men alligevel bliver jeg lige overrasket hver gang, at en ekspedient kigger på mig med beskeden om, at de igen lige er vokset to skostørrelser på et halvt år.

Se også det store børnekatalog

Når vi er i butikken så får børnene målt fusser og jeg får lidt vejledning med omkring hvilke sko, der passer bedst til deres fødder. Den ene har nemlig smalle fødder, den anden lange og den sidste kraftige. Sådan er det. Forskellige behov der skal dækkes.

paw-sko-ecco-annemette-voss-5

paw-sko-ecco-annemette-voss-9Jeg ville såååå gerne have haft. at Luca skulle have de her Bisgaard sandaler. Men de passede ham bare ikke, da de var for løse om anklen. ØV! Det måtte ekspedienten altså også lige påpege en ekstra gang for mig, så jeg kunne acceptere det…haha!

paw-sko-ecco-annemette-voss-8Til gengæld fik han dem her… Luca blev så glad for sine nye hurtig-løber Ecco sko med Gore-Tex.

Vind 1000 kr til din lokale Paw Sko butik

Sådan deltager du i konkurrencen:

Besvar i kommentarfeltet her på siden hvilken butik du gerne vil handle i, og om du drømmer om nye Ecco sko eller et helt andet par? Der er jo rigeligt at vælge i mellem, må man sige… Find din Paw Sko butik her.

Jeg trækker en tilfældig vinder d 15/4 og vinderen annonceres på her bloggen, og kontaktes direkte via mail (det er derfor vigtigt, at du opgiver korrekt e-mail ved din besvarelse – den er ikke synlig for andre brugere).

Held og lykke!

paw-sko-ecco-annemette-voss-10Min ældste fandt de her sporty Ecco sneakers… Jeg synes simpelthen, at de er totalt top-fede. Både farven og det dér lidt enkle look er lige mig. Jeg kunne ikke selv have valgt dem bedre til ham.

paw-sko-ecco-annemette-voss-2Min mellemste fik opfyldt sin drøm om igen at få et par med den dér “skrue”-lukning. Det er super sejt.

paw-sko-ecco-annemette-voss-12Og så fandtvi også lige nogle lidt mindre praktiske forårssko – men som helt sikkert gør, at ungen føler sig cool og tjekket.

paw-sko-ecco-annemette-voss-4Og måske årets køb. Min dreng har ønsker sig de her sneakers fra Adidas i næsten 7 måneder. Han har snakket om dem igen og igen. Så nu blev drømmen indfriet, og I skulle have set hans ansigt.

400 reaktioner

 1. Jeg ville vælge butikken i Odense. Sidst jeg var der, så jeg et par virkelig fine sneakers fra netop Ecco – dem ville jeg tage med hjem med det samme hvis jeg vandt 🙂

 2. Jeg ville elske at gå i Paw Sko i Lyngby Storcenter og finde et par Ecco sandaler til min datter. Det bliver på en eller anden måde altid sådan der altid er udsolgt i hendes størrelse. Hvert år tænker jeg at det bliver bedre til næste år og at
  Jeg må tidligere ud. Men det går alligevel altid galt 😱😳😂 jeg er helt sikker på at et dejligt gavekort kunne få mig ud af starthullernr allerede. I påsken så hun for en gang skyld kunne få nogle ordentlige sandaler. 🙏🏻☀️😊

 3. Jeg vil gerne handle i Aalborg City syd i Paw sko og jeg ønsker mig et par skechers sko

 4. Vil gerne handle i rosegårdencenter 😍🤞🍀 hvis jeg var heldig at vinde er det Ecco sko jeg skal have 🍀🤞😍🙏

 5. Vil gerne handle i rosegårdencenter 😍🤞🍀 hvis jeg var heldig at vinde er det Ecco sko jeg skal have 🍀🤞😍🙏.

 6. wow en fed præmie. Jeg vil gerne vinde til Paw sko i Kolding storcenter, en rigtig god butik. Hvis jeg vinder, skal min datter forkæles med et par gode ekko sko, som hun løbe og lege i. og jeg vil selv også gerne forkæles med et par NB sneakers

 7. Jeg ville gerne vinde til Paw i Rødovre, så der kan blive shoppet lækre sommersandaler til børnene.

 8. Gavekortet skal bruges i Paw sko Kolding storcenter, så jeg kan købe mine Ecco laksko jeg har kigget på meget længe 😉

 9. Jeg er også stor fan af PAW sko i Lyngby, især når det kommer til indkøb af børnesko! Det kan være sindssygt svært at finde ud af om skoen passer på en toddler, som ikke selv kan fortælle det, men personalet i PAW er altid virkeligt søde til at hjælpe med at finde det helt rigtige!

 10. Sikke en lækker konkurrence. Bliver jeg den heldige, vil jeg gerne bruge gavekortet i PAW sko i Aalborg Storcenter.

  Jeg ved ikke hvilket mærke sko jeg ville købe, men jeg ved, at jeg ville bruge pengene på mig selv 🙂 Jeg trænger gevaldigt til nye pumps til arbejdsbrug. Jeg har en tendens til at prioritere børnenes fødder (som vokser som ukrudt) frem for sko til mig selv.

 11. Drømmer om et par smarte forårs sneakers – som jeg ville finde i Paw sko i Rødovre Centrum ❣️🤩

 12. Hvis jeg vinder den virkelig lækre konkurrence så vil jeg bruge pengene på et par nye lækre ecco sko i Paw sko Aalborg storcenter.

 13. Hvis jeg er så heldig at vinde, så vil jeg bruge gavekortet i PAW sko i Herning eller Århus og det skal nok være på et par sandaler til sommeren 🙂

 14. Jeg er også super glade for PAW sko i Lyngby, hvor jeg køber de fleste sko til børnene og mig selv – ECCO og Bisgaard hører også til vores favoritter. Vi er SÅ klar til at købe sommersko, så det kunne være skønt at vinde.

 15. Vi har en skøn Paw sko her i Nykøbing F og Ecco sko er mit fortrukne sko mærke. Jeg har slidt mange par Ecco sko op i mine 17 år i hjemmeplejen og nu hvor min ryg er helt smadret af slidegigt er det utrolig vigtigt at jeg har et par gode sko og valgte vil blive Ecco hvis jeg er heldig. 😊

 16. Åh altså, jeg drømmer om et par nye forårssko fra Ecco til brug på arbejde. Der er det meget vigtigt at fodtøjet er ordentligt, da jeg har en ryg som ellers brokker sig for meget.
  Hvis jeg skulle blive den møjheldige vinder, så vil jeg bruge gavekortet i Paw Sko i Kolding Storcenter. Så jeg krydser ALT hvad krydses kan 🤞🤞🤞🍀🍀🍀🌞🌞💕💕

  Kh Charlotte 🌷🌷🌷

 17. Paw Sko i Aalborg Storcenter som også leverer fantastisk service hver gang. Jeg skal selv forkæles med et par forårssko fra Ecco!

 18. Jeg vil gå i PAW sko i Lyngby Storcenter og købe nogle fede sneakers til mine tvillingedrenge 🍀🍀

 19. Jeg vil elske at shoppe i Paw i Lyngby Storcenter. Og mine drenge trænger til både sko og sandaler🍀🍀🍀

 20. Paw sko i Kolding storcenter er den butik vi altid går til når der skal købes ecco sko til ungerne ❤️ de bedste sandaler man kan få synes vi.

 21. Hvis jeg er heldig at vinde, vil jeg bruge gavekortet i Paw sko lyngby storcenter, her vil jeg købe Ecco sandaler til min snart 2 årige søn – han går næsten kun i Ecco og det samme gør jeg.

 22. Jeg vil gerne handle i Paw Sko, Holbæk, og købe sommersko og sandaler til min søde dreng Osvald.

 23. Vil handle i Paw sko i Kolding storcenter, som vi er er meget begejstret for pga deres store udvalg og mange mærker. Vil købe sandaler til mine børn

 24. Så skulle der shoppes et par fede sandaler eller sneaks 👌🏻 Og det blir ude på Fisketorvet

 25. Jeg ville handle i Paw sko i Slagelse, de giver super service. Og ville finde sko til mig selv som jeg vil elske at gå med.

 26. Jeg ville gerne forkæle min søn med nogle fine ecco sneakers🏃‍♂️💨💙

 27. Jeg kunne godt bruge et pae nye gode forårssneakers. Nu har alle tre drenge fået både forårssko og sandaler så nu må det være morens tur😊 jeg ville bruge det i Paw Sko iRødovre Centrum

 28. Vil tage til Paw Sko i Hørsholm og købe mig nogle sommersandaler. Har ikke haft sandaler de sidste to år, fordi jeg altid er for sent ude, til at finde nogle jeg kan lide.

 29. Jeg vil købe lækre sommersko til mine tre børn????Jeg vil shoppe i Paw sko i Ballerup.

 30. Jeg vil for en gang skyld forkæle mig selv med et par lækre sko. Det er altid ungerne der får.

 31. Paw S
  ko i Lyngby 😊 Voksenafdelingen til mor her og børneafdelingen til mine 2 piger. Tæerne er nylakeret på os alle 3, så nu mangler vi bare nye fine sandaler 😊😊

 32. Jeg vil så gerne finde et par fine sandaler til forårets konfirmationer. Vil købe dem i Paw Sko, Herning Centret

 33. Den i Lyngby
  Ved ikke hvilke skoset skulle, vil kigge på udvalget i butikken

 34. Vil handlen i Paw sko i Kolding storcenter. Købe sko til min datter Frida på 9 år, som jeg er selv med.

 35. Jeg ville bruge det i Herning, da jeg virkelig mangler nye sko til sommeren🤞🏻

 36. Jeg vil handle i Paw sko i rosengårdcentret Odense . Lækre kvalitet Ecco sneakers til min søn

 37. Det skulle være i Rødovre Centrum. Lidt nyt til foråret ville været dejligt ????👟🌸

 38. Vil bruge gavekortet i Paw sko i Herning, og købe nogle lækre udesko fra Ecco til vores dreng når han starter i vuggestue til august! 😀

 39. Vi vil gerne til Kolding Storcenter og shoppe et par Ecco sko til jeg kan arbejde i og et par Levis sneakers til mindstemanden på 14

 40. Jeg vil gerne vinde til Paw SKO i Rødovre Centrum og jeg skal helt sikkert have et par fede pumps 💗

 41. Jeg skal vil tage et smut til Kolding Storcenter for at shoppe sko, jeg drømmer om det helt rigtige sæt sneakers med Chunky sål, samt evt et par elegante stiletter til forårets kommende fester😍

 42. Min datter på 5 år ville elske selv at kunne vælge et par sko i butikken på Fisketorvet … jeg håber på at hun går efter Ecco 🤞🏻

 43. Jeg ville vildt gerne have nogle lækre sandaler til sommer, som jeg ville købe i Paw Sko København

 44. Jeg ville helt vildt gerne finde mig et par fine forårs sko eller sandaler, nu hvor det er så godt vejr.
  Vi plejer at shoppe i Odense, så det er der jeg ville købe sko, hvis jeg var så heldig at vinde☺️

 45. Jeg vil gerne vinde til min datter, som bruger str. 42 i sko og ofte har svært ved at finde nogle, som passer, hvor det ikke er en herremodel. Vil gerne handle i Aarhus 😘❤️

 46. Jeg vil elske at forklæde mine to piger med et par Ecco sandaler, og vi vil gerne shoppe hos Paw sko Aarhus på strøget😊🍀👣

 47. Ville gerne vinde sådan et gavekort så mine piger kunne få nogle lækre sko 😍😍
  Ville gerne shoppe i Aalborg

 48. Jeg vil handle i Hørsholm Paw sko. Jeg vælger Ecco sandaler til min søn her til sommer ☀️

 49. Jeg vil gerne handle i Paw sko i Rødovre. Der kunne jeg godt bruge nogle sommersko fra Billi bi 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

 50. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så ville jeg elske et par New Balance sneakers til at nyde her i foråret🌺👍🏻 Butikken i Randers SØ (Randers storcenter) er min foretrukne butik 🙂 ❤️
  Tusind tak for en lækker giveawway, du og dine må have en fortsat god søndag☀️ Kærlig Hilsen Signe.☀️

 51. Jeg vil handle i Paw sko Odense ( Rosengårdcentret)
  Jeg vil gerne forkøle min søn med nogle fede Ecco sneakers

 52. Jeg vil handle i Paw sko i Odense og vil vælge et par farverige sommersko❤️☀️

 53. Jeg vil gerne handle i butikken i Århus. 😊
  Og jeg vil gerne bruge gavekortet på et par forårssko måske i noget dandy artig stil. 😊😍

 54. I rosengårdscentret i Odense … ville elske et par angulus til mig selv men mon ikke det bliver noget til ungerne 🌸

 55. Hvis jeg vandt ville jeg besøge sin Paw Sko i Slagelse og mon ikke jeg ville se efter et par Ecco sko.

 56. Ville så gerne vinde til et par fede sandaler til min datter og et par forårs sneaks til mig selv ❤️💜☀️😎

 57. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg shoppe i butikken i Lyngby Storcenter. Ville nok finde nogle nye arbejds sneakers i nogle skønne forårs farver. Så kunne jeg løbe endnu hurtigere på hospitalet i mens man bare så liiiidt smart ud 🤩🍀🤞🏽

 58. Min lokale Paw i Lyngby Storcenter, hvor jeg køber alle mine Ecco og Skechers sko 👍🏼👍🏼👍🏼

 59. Jeg ville elske at tage mine drenge med i Aalborg storcenter og shoppe lidt nye forårs- og sommersko til dem🤗

 60. Paw Lyngby Storcenter, ønsker jeg at vinde gavekort til. Skal bruges på mit barnebarn Anna

 61. PAW sko Rødovre Centrum 😍 Ville bruge gave kortet til at forkæle mig selv ???? Børnenes sandaler er i hus, men jeg selv har ikke fået nye i 3 år 🙄 Trænger virkelig 😍👡????

 62. Hvis jeg vandt ville jeg bruge gavekortet i butikken der ligger i Lyngby storcenter. Her vil jeg købe lækre sommer sko til mig selv, da jeg lige har smidt en helt masse slidte og gamle ud. Det ville være skønt med nogle nye par. Måske et par stiletter til min dimension her til sommer hvor jeg bliver færdig som pædagog!!

 63. Hvis jeg vandt ville jeg bruge min gevinst i Paw sko i Lyngby Storcenter – og jeg ville nok købe et par Angulus støvletter

 64. Hvis jeg er såååå heldig at vinde, skal min datter på næsten 1 år have sine første sko. Det vil derfor også være rigtig dejligt med søde ekspedienter, som kan vejlede i hvilke der passer bedst til hende 🙂

 65. Jeg vil da gerne vinde gavekortet til Paw sko gerne rosengårdscenteret i Odense 😁 jeg tænker et par fede sneaks fra levis til min søn og måske et par lette sandaler til moi 😉☀️☀️☀️

 66. Jeg vil handle i Paw sko i Odense, og jeg kunne godt tænke mig et par nye flotte sko, til en konfirmation!

 67. Jeg vil benytte mig af pawsko i Slagelse og så ville det nok være min mand jeg ville forære et par kondisko til. Hvis jeg er heldig kunne der blive til et par hæle til mig, til sommerens bryllupper 👟👡

 68. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så vil jeg bruge pengene hos Paw Sko i Lyngby Storcenter. Og det ville blive til sko til ungerne. De har begge 2 fødder der kræver viden og det har de i dén grad hos Paw Sko og servicen i Lyngby er bare eminent 👌🏼

 69. Jeg ville benytte mig af butikken på Fisketorvet og drømmer om et par smukke sandaler måske til både mor og datter ❤️😍

 70. Hvis jeg var så heldig at vinde , så vil handle i Herning i gågaden. Mangler nogle nye sko , når mine tvillinge niecer skal konfirmeres i næste måned ❤

 71. Skulle jeg gå hen og være en heldig vinder 😊, vil jeg gerne handle hos Paw Sko i Aalborg.

 72. Hvis jeg vinder vil jeg bruge det i Paw sko Nykøbing Falster på et par Billie bi sko 🙏🏻😍

 73. Jeg vil gerne bruge Pawsko i Lyngby storcenter. Jeg kunne godt bruge nogle nye sko til migselv🤞🏻😍

 74. Jeg vil bruge gavekortet i Lyngby storcenter og selv om jeg har to piger, som altid kan bruge nye sko, så trænger jeg altså virkelig meget selv til nye gummisko, så ja jeg bruge det på mig selv.

 75. Jeg vil benytte PAW sko i Århus og så skal ungerne forkæles med sandaler og nye kondisko. Min dreng har klumpfødder så det er yderst vigtigt at han får gode oh solide sko fra en ordentlig skohandler. 👍

 76. Vi er lige flyttet i hus 🏡 i Rødovre med Lucas på 2 år. Han skal både have nye sko og sandaler til foråret og sommeren så vi krydser fingre 🤞🏼 Vi vil shoppe amok i Rødovre centrum

 77. PAW sko på strøget i Aarhus – der ønsker jeg at handle et par sko.. Min ældste datter ønsker sig et par pæne – måske hun skal forkæles..❤️😊

 78. Jeg ville handle på Fisketorvet hvis jeg vandt, og gerne et par lækre Ecco sko ☺️

 79. I Slagelse til et par nye gode sneakers til mig selv, nu hvor ungerne fik ‘tømt’ selv samme butik i forrige weekend!

 80. Jeg vil forkæle mine 👯‍♀️ med nogle lækre sandaler i Lyngby💕 ????????

 81. Er ligesom dig meget begejstret for lyserødt både i min garderobe og i min boligindretning og har flere gange set dig i en en meget smuk lyserød hættetrøje med rød skrift. Hvilket mærke er den, og hvor kan jeg købe den……herudover også gerne oplysning om andre lyserødt i din garderobe fremover. På forhånd 1000 tak 🙂

 82. Ønsker mig et par ecco sneaks og et par ecco outdoor, samt nogle pæne sandaler og et par pæne forårssko, der ikke er sneaks. Jeg ville kigge efter det hele i Paw Sko Lyngby Storcenter.

 83. Lækker konkurrence😉
  Jeg ville bruge dem i Paw på strøget i Århus, så jeg kan få mig nogle fine sommersko👠

 84. Ville bruge det i Odense rosengårdscenter og købe Adidas sko til mine piger og jeg 👏

 85. Jeg ønsker mig et par lækker sandaler til mig selv 😊💛🤞🏻☀️ Jeg vil bruge det i Paw sko i str centret i Skalborg

 86. Hej Annemette
  Lækker konkurrence 🤩 Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg handle i Paw Sko i Randers midtby, og mon ikke jeg kan finde er par skønne sanddaler til både min mindste søn og jeg ☀️😊

 87. Ville bruge det i Lyngby – så kunne jeg også shoppe lidt i de andre butikker 😊🍀

 88. Jeg ville bruge det i Paw sko i Aalborg storcenter 😍???? så jeg kan få nogle nye sandaler

 89. Åh, hvor vil jeg gerne vinde det gavekort. Pengene ska bruges til et besøg i Paw Sko i Ålborg Storcenter, hvor min mand ska forkæles med nye Ecco sko. Det er nemlig kun et par dage siden han sagde, at han virkelig trænger til et par nye. Jeg ka desværre ikke selv handle i Paw Sko, da mine fødder sådan nogle dumme nogen som kun fungerer med ortopædiske indlæg og tilsvarende trælse sko. Men jeg tar gerne med min mand, for det er altid en fornøjelse at besøge Paw Sko.

 90. Uhh sikke en dejlig præmie 😊 Skulle jeg blive den heldige, så ønsker jeg mig åbne sandaler eller et par fine ankel-støvler. Jeg ville bruge gaven i Rødovre Centrum 🎉

 91. Jeg ville tage til PAW sko i Kolding storcenter og købe forårs sko til mine piger ❤️

 92. Hvis jeg var så heldig at vinde, ville jeg bruge gavekortet i Lyngby storcenter og kigge efter nogle fede Billi bi sko, som jeg kunne have på i min studenteruge og til sommer🤩🕺🏻☀️

 93. I Lyngby el Rødovre – så ville vi finde et par begynder sandaler til den lille mand på 1år. 🤞🏼🤞🏼

 94. Jeg ville finde sko til mine 3 drenge og mig selv som har samme “problem” som dig med str 42 i sko. Jeg vil finde dem i Paw sko i Hørsholm ☺️

 95. Jeg vil bruge det i Paw Sko Rosengårdcentret. Selvom vi kigger på sko i andre butikker er det ni ud af ti gange i Paw sko vi finder sko til ungerne. Vores favoritter er Ecco og superfit, fordi de passer bedste til ungernes smalle fødder????👟????🤗

 96. Ballerup er der hvor vi handler sko. Jeg ville købe et par fede sneaks med lidt højde på sålen, da jeg ikke er så høj:)

 97. Jeg vil tage i PAW sko i Odense, Rosengårdcenteret. Jeg kunne virkelig godt bruge et par gode sko fra
  Ecco som har plads og god støtte.

 98. Jeg ville bruge dem i Paw Sko i Randers storcenter på at købe sneakers til mig selv😊

 99. Jeg ville vælge Paw Sko i Rødovre centeret. Og så ville jeg nok gå efter et par New Balance sko, da de plejer at passe mine fødder super godt.

 100. Vil gerne vinde til Paw sko i Kolding storcenter. Vil forkæle mine børn med lækre sandaler

 101. Vil elske at shoppe i PAW sko Rødovre centeret 🙂
  Min yngste skal konfirmeres, hun mangler 🙂 mine to andre børn kunne også bruge nye fine sko og hos PAW Sko, kan man ALTID finde nogen 🙂

 102. Jeg ville tage i Rødovre Centrum og forhåbentlig finde et par nye stilleter til min barndomsvenindes bryllup 🙂

 103. Jeg vil tage mine 3 drenge med i Paw sko i Århus. Stort set altid der vi køber sko 😊🤞🏻

 104. Jeg vil bruge det i Kolding Storcenter 😍🙏🏼
  Kunne så godt bruge det, alle mine sko er så slidte at de er helt ødelagte 😅🙊
  Jeg ville nok købe Adidas sko 😍😍😍

 105. Jeg vil bruge det i Kolding Storcenter ☺️
  Kunne så godt bruge det, alle mine sko er så ødelagte 😅😫
  Jeg ville nok købe Adidas sko 😍😍😍

 106. Jeg ville bruge gavekortet i PAW sko i Glostrup shoppingcenter, hvor jeg ville anskaffe mig et par nye sommersandaler eller to til mig selv

 107. Jeg vil tage mine unger med i Paw sko på Fisketorvet, hvor vi skal se på sommersko til os alle tre. Jeg har gået i det samme par Ecco-vintersko hele vinteren og det kan nærmest ikke ses på dem OG min knyst har ikke brokket sig det mindste. Win-win.

 108. Hvis jeg vinder, så vil jeg hive familien med i Paw sko, i Glostrup centeret. Jeg elsker simpelthen Eccos sko til de små.

 109. Jeg ville handle i Paw sko i Kolding storcenter, og synes jeg trænger til et par nye Ecco sandaler eller et par birkenstock

 110. Jeg vil vælge Paw sko i Lyngby og vil helt sikkert købe forårs sneakers til hele familien🤗

 111. Dejligt igen at kunne prøve lykken med denne her konkurrence 😊🙏🏼
  Jeg vil bruge gavekortet i Rødovre, og finde mig nogle gode og flotte sommer sandaler fra Ecco 🤞🏼 🍀

 112. Hvis jeg skulle være den heldigevinder af gavekortet, skal det bruges hos Paw Sko i Kolding 🍀🤞🏼

 113. Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg shoppe sorte ecco sko i Rødovre centrum – som skal bruges til “pænt brug”. 🤞🏻

 114. Jeg ville shoppe i Paw i Kolding Storcenter og ville helt sikkert købe Ecco til børnene 😍

 115. Jeg ville i Paw sko i Lyngby Storcenter og købe Ecco sandaler til moi. Mor her fortjener også lidt forkælelse.

 116. Sneakers eller sandaler til min søn på 8 og datter på 4 fra PawSko i Lyngby ville være mit store ønske. Tak for god inspiration til børnefusserne… 😊👍🏻 Kh

 117. Jeg ville handle i Lyngby og jeg kunne virkelig godt bruge et par nye sandaler til sommeren 🍀🍓🌻

 118. Gavekortet skulle bruges i Kolding Storcenter, så jeg kan invitere min mor med – og måske finde et par lækre Ecco sko 🌸

 119. Bor 2 min fra Paw sko Lyngby så helt bestemt den, det også den knægten Adam kender 😄 han sku gøres klar så det sku være tilskud til forårssko og sandaler 😆

 120. Jeg tror jeg skal have noget par også skal min datter også have et par nye sandaler er ikke sikker på hvilket mærke i nu🤔😊

 121. Jeg ville bruge pengene i Ballerup og så ville det nok blive til mor/datter sandaler fra Sofie Schnoor 🤞🏼🍀

 122. Jeg vil handle i Kolding.
  Jeg trænger virkelig til forårs og sommersko, så tænker at de helt perfekt kunne købes hos Paw sko😍

 123. Jeg ville bruge gavekortet i Kolding Storcenter og købe et par lækre sommersandaler 🤞🍀

 124. Jeg vil shoppe sko i Rødovre C, de yder nemlig en super service 😊 Ville købe mig nogle fine nye sommersandaler 😍

 125. Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg shoppe i Slagelse. Nogle nye sneakers kunne være vildt lækre 😍

 126. Hvis jeg er den heldige vinder, vil jeg tage mine børn med ud og shoppe i PAW sko i Lyngby 👏🏼🤞🏼😀

 127. Jeg ville handle i Paw sko Århus 🍀 og finde nogle fine sommersko til min datter. En af de få butikker hvor min autistiske datter gerne vil med i, da de forstår at hun har brug for ro og tid til at beslutte sig og ikke nødvendigvis kan prøve sko i offentlighed ❤️

 128. Paw sko i Randers Storcenter.. mangler så meget et par behagelige og samtidig PÆNE sko.. har så svært ved at finde sko, som passer og er til at holde ud at have på en hel aften uden at få ondt alle steder🤗🤗

 129. Har købt sko og støvler i Rødovre centret i mange år og vil gerne blive ved med og handle der

 130. Jeg ville vinde 1000 kr. Til kolding. Jeg har altid drømt om et par billi bi støvler. Så tænker det var det jeg ville ende med at forkæle mig selv med.

 131. Rosengårdcenteret i Odense 🙂 – Vil bruge dem så jeg kunne få et par ordentlig sko til foråret/sommer. Jeg er ikke så god til at gå i praktiske sko på denne tid på året.

 132. Jeg elsker Paw sko i Aalborg storcenter og vil ville finde et par lækre sandaler evt Ecco????

 133. Jeg elsker Paw sko i Aalborg storcenter og ville finde et par lækre sandaler evt Ecco????

 134. Jeg ville bruge gavekortet i Paw Sko i Lyngby Storcenter 😍 Ville bruge gavekortet på et par sorte støvler til mig selv

 135. Jeg eeeelsker sko, og rigtig gerne nogle ordentlige sko, både til arbejde og pæn brug. Jeg elsker Adidas, de er altid fede. Jeg køber altid i Aalborg Storcenter.

 136. Jeg ville vælge PAW sko i Rosengårdcentret i Odense 👍🏼
  De har et kæmpe udvalg, og jeg trænger til lidt selvforkælelse 🤞🏼🍀👏🏼😘🌸🌼

 137. Hvis jeg vinder skal jeg handle sko i Paw Sko i Aarhus. Det er både børn og voksne der trænger til forårs- og sommersko, så et tilskud vil være meget velkomment. Til børnene er jeg også helst på Ecco – eller Superfit. Til mig selv bliver det dem der passer godt både på fod og i stil 😉

 138. Vil bruge gaven i Lyngby Storcenter til min søns første par sko nu når han snart begynder at gå samt skal starte i vuggestue, så skal han have de helt rigtige der sidder godt 😊🤞💙

 139. Skøn gave 🦋 jeg handler hos PAW SKO i Randers storcenter 😁 skøn butik og godt udvalg👍🏻 Vil elske hvis jeg vandt til nye sommersko🔆🤞🏻

 140. Hvis jeg vinder vil jeg bruge gavekortet på sandaler i paw Aalborg

 141. Jeg vil tage til Lyngby storcenter hos Paw Sko og igen købe Ecco sko (Sandaler) samt is til mine to børn 🙂

 142. Hej Annemette. ville gerne handle de fineste førstegangs-sko til vores lille Charlie på snart 8 måneder, i Lyngbystorcenters paw-sko. 💙👶🏻

 143. Jeg ville shoppe i Paw sko Randers C. Jeg ville købe et par flotte sandaler til mig selv. Ungerne skal jo have nye hvert år og jeg trænger virkelig til selvforkælelse🌸☀️🤞🏻

 144. Paw sko i Ballerup centret. Jeg har de sidste 3 år må det være gået i Ecco. Jeg har siden mine teenage år haft problemer med mine knæ og dårligt fodtøj har bestemt ikke gjort smerterne mindre. Efter jeg har skiftet til Ecco sko og støvler er mine smerter i hvertfald 50 % bedre. En god sko betyder bare så meget. Da vi snart skal til en meget stort festlig anledning med virkelig promonente gæster ville jeg elsker at vinde, så jeg kan afprøve deres stilletter. Det er 6 år siden jeg sidst har haft et par på, men den dag kræver det nok. Jeg håber og krydser for jeg måske er den heldige.

 145. Hvis jeg vandt denne super fede konkurrence, ville jeg shoppe sko til min søn i Lyngby storcenter. Han skulle forkæles med både sandaler og et par fede forårs sneakers 😘✨🤞🏼☘️☀️

 146. Hvis jeg skulle vinde, så ville jeg forkæle mine børn, så de kunne få nogle lækre sommer sko.. 😀

 147. Helt klart Paw sko på Fisketorvet. De har ALTID de sko jeg skal bruge til ungerne og klasse service. Der er ikke noget federe end at blive genkendt i butikker hvor man lægger mange penge.
  Hvis jeg vandt 1000 kr. så skulle nogen af pengene også bruges til sandaler til mig selv. Jeg kan desværre ikke helt vælge mellem alle de fede der er på hjemmesiden. Må se dem live.

 148. Hvis jeg vandt ville jeg besøge Paw sko i Kolding storcenter, og vælge et par praktiske men pæne sandaler her til sommer ☀️🤞

 149. Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg købe sommersko til mig selv i Paw sko i Aalborg.

 150. Hvis jeg bliver den heldige,vil jeg købe sandaler til mig selv i Paw sko, Slagelse 🌈

 151. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde vil jeg forkæle mig og min datter med et par nye lækre sko… Fra Paw sko i Rosengårdcentret.

 152. Vil købe sko til mig og min datter i Paw sko i Rosengårdcentret, hvis jeg skulle være så heldig at vinde.

 153. Paw sko i Glostrup Shoppingcenter 🙂 Mega lækker konkurrence – lige som jeg trænger til at få et par nye sommersandaler 🙂

 154. Jeg plejer altid gerne, at ville vinde noget til mine børn – men måske, var det tid til, at forkæle mine egne fusser – så et par lækre sommer sandaler til mig selv ville jeg gerne vinde 🙂
  Jeg ville tage i rødovre centret og shoppe i paws sko 🙂

 155. Jeg vil købe et par Ecco sandaler til mig og et par til mit yngste barnebarn 👏🤞💙💎

 156. Paw Sko i Rødovrecentret er nemt for mig. Jeg ville nok lade mig friste af ecco sko til mig selv…

 157. Jeg ville glæde mine børns små fødder, hvis jeg var så heldig at vinde. Jeg ville bruge pengene i PAW i Kolding storcenter

 158. Vi er også storfans af Paw Sko i Lyngby Storcenter, faktastisk service og altid god tid. Keg vil gerne købe Angulus sandaler til mig selv og løbesko til min datter.

 159. Jeg handler også hos Paw sko i Lyngby. Drømmer om et par ‘Soft 8 ladies’ i lyserød. Såååå fiiiine

 160. I Lyngby eller Rødovre.. Hip som hap. Jeg ønsker mig et par røde Gabor med snøre og rød bund (bred forfod) De er for fede 🤩

 161. Jeg ville handle i Slagelse og ville elske at kunne give mig selv et par nye Adidas sko

 162. Paw Sko Slagelse. Jeg vælger dem hver gang mine to drenge skal have nye sko, da jeg netop ved at vi kan få den helt rigtige hjælp der + et stort og lækkert udvalg. Begge mine drenge er ret glade for Geox når vi taler støvler og kondisko (de sidder godt og drengene er vilde med at skoene kan blinke) og superfit i sandaler.

 163. Slagelse. Børnene skal helt klart have nye kondisko og vi handler også gerne i vores lokale Paw sko da deres service er i top. 👍🙂😊

 164. Slagelse. Vi handler også kun sko i Paw Sko til ungerne. Servicen er så god og man føler sig godt rådgivet til det rette fodtøj til børnene med forskellige behov. Her ønsker vi os sandaler, fx Ecco eller Bisgaard, til den kommende sommer.

 165. Elsker alle slags sko hihi. Jeg vil tage Paw i Rødovre og vælge et par sandaler😊 og et par sneakers🤩🤩

 166. Jeg ville handle i butikken i Lyngby og ville købe sandaler til mine tre drenge og meget gerne Ecco da vi er mega fan, det er og bliver bare kvalitet

 167. Jeg ville elske at shoppe gode skomærker som fx ecco til mig selv i Paw i Aarhus. Det er alt for ofte, at jeg må vælge billige sko i billige mærker til mig selv.

 168. jeg ville rigtig gerne finde mig et par nye sko i Paw Slagelse. jeg er glad for ECCO, men skulle andet byde sig er jeg glad for andre også.

 169. Vi sætter også pris på den fine service vi altid får Fisketorvet – Paw er bare så gode at handle hos.

 170. Sko=Ecco sko… her hjemme er det også Ecco som gang på gang bliver valgt…. både til mor og datter.
  Vi besøger Paw i Grenaa… 🌸🌸🙂🙂

 171. Hvis jeg vinder vil jeg handle i PAW sko i Aalborg Storcenter 🍀🤞🏻. Jeg tror det skulle handles nye sandaler til min datter og måske også et par til mig selv 😉

 172. Paw sko i Randers storcenter.
  Om det lige bliver Ecco det ved jeg ik, men i hvert fald bliver det en sko der sidder godt på foden og er lækker her til forår/sommer😊

 173. PAW Sko, Randers Storcenter. Ikke nødvendigvis Ecco men nye sommersko og sneakers kunne være rart

 174. Et par nye Ecco-sandaler trænger jeg til. Det gjorde jeg faktisk allerede sidste år og endda også året før…, så NU må det gerne være tid til en udskiftning.
  Jeg ville finde dem i Lyngby Storcenters Ecco-butik

 175. Jeg ville handle i Paw Sko i Randers, hvis jeg var så heldig at vinde. Så skulle min søn og jeg have et par Ecco sko 🙂

 176. Vi køber alle børnenes sko i Paw sko i Rosengårdscenteret i Odense. For 14 dage siden købte vi sko, sandaler og gummistøvler til begge drenge og vi får altid virkelig god service! I forhold til børnesko er jeg meget glad for deres 30 dages bytteservice, hvor man kan få byttet børnenes sko, hvis de alligevel ikke helt passer – også selvom de har været brugt! ????
  Hvis jeg vinder vil jeg glæde mig selv med et par nye sko, det ville virkelig være dejligt og tiltrængt! 🤞☀️🌱

 177. Jeg vil besøge den lokale Paw Sko i Lyngby. Jeg er så småt gået igang med at se efter nye sommer og forårssko. Kunne godt tænke mig at et par nye Ecco sandaler.
  For ligesom dig Anette så bruger jeg også str. 42 og kan have rigtig svært ved at finde sko der passer mig, da mine fødder også er lidt sensitive.
  Så ville være skønt med et par sandaler der bare passer ens fødder og som jeg bare kan gå i hele sommeren!

 178. Det ville være fantastisk at kunne gå i Fisketorvets afdeling med hende den 2-årige, som godt kunne bruge nye sandaler og forårssko generelt.

 179. PAW SKO på Fisketorvet!
  Helt sikkert et par fra CASHOOT eller BILLI BI!
  Lækker giveaway 🙂

 180. Jeg vil handle sko i PAW Lyngby og ønsker mig nogle nye løbesko til sommerens løbeture samt en fin sommersandal 👟👡

 181. I paw lyngby er der stort udvalg og jeg har som Annemette store fødder og skal bruge en pump eller sandal da jeg skal til 2 bryllupper her i sommer…. Ja også gerne fra Ecco.

 182. Den i Kolding storcenter, drømmer da helt sikkert om et par Ecco sandaler, de eneste mine fødder rigtig kan holde ud at gå i 😍

 183. Jeg ville helt sikkert købe sandaler til min søn og resten vil jeg bruge til mig selv 🍀🤞🏼😍

 184. Det må rigtig gerne være ECCO, men vil lade mig inspirer af deres udvalg🌸🌸🌸
  🤗 Marianne

 185. Jeg ville gerne shoppe i Lyngby. Et par kondisko til den mindste og et par sandaler til mig selv. Krydser fingre🌸

 186. Jeg vil gerne handle i Århus og ønsker mig et par lækre sandaler fra Ecco 🌞

 187. Jeg vil handle i Paw sko i Lyngby hvis jeg bliver den heldige 🤩🤞🏻🙈 Og vil super gerne købe nogen nye, lækre sandaler, måske også fra Ecco, synes de plejer at lave et godt udvalg af det hvert år😊😄☀️

 188. I rødovrecentret hvor de har et kæmpe udvalg. Jeg vil bruge den til min 11 årige søn som har smalle men kæmpe fødder (43). Du kan nok gætte hvor svært det kan være at finde noget til ham.

 189. Jeg vil handle i Paw sko i Holbæk. Jeg mangler et par fede sandaler, som både er gode for fødderne men stadig er pæne (Det kan være ret svært at finde åbenbart 🤔)

 190. Jeg bor i Århus, så der ville jeg hoppe ind! Det er ganske tiltrængt:-) Jeg mangler simpelthen nogle flotte støvler…

 191. Jeg ville handle på Fisketorvet , og hvis jeg er så heldig at vinde ville jeg tage min veninde ‘s datter på 2 år med og finde et par lækker sandaler til hende … 🙏🏼🤞🏼❤️

 192. Jeg vil gerne shoppe i Holbæk. Og jeg vil gerne forkæle min mand med et par lækre birkenstok sandaler

 193. Jeg vil handle i Lyngby, og få de seje ekspedienter til at hjælp med forårssko til børnene 🤞🏻🌸

 194. Jeg vil handle i Paw sko i Randers Storcenter.
  Og jeg tænker at ungerne skal forkæles lidt med nogle lækre sandaler. De er efterhånden så gamle at min mening om mærker ikke er så vigtig længere, men den mindste har haft Ecco sandaler de sidste par år.

 195. Jeg vil benytte mig af gavekortet i Aalborg Storcenter.. til et par nye sommersko og evt et par nye lyserøde lækre sandaler 😊

 196. Jeg vil handle i Paw sko i Aarhus, hvor jeg vil forsøge at købe en sandal, som både er god for min platte fod (tja, det hedder det vist ikke, men det lyder sjovt!😉) og som ikke udstråler mormorsandal! ☀️????👟

 197. Vil gerne vinde til at handle i Odense/rosengårdscenteret. De skal bruges på nye stiletter❤️🙏🏻

 198. Jeg vil handle i Paw Sko i Kolding. Og mine fødder knus-elsker også Ecco sko og har lige præcis udset mig hvilket par jeg skal have næste gang 🙂

 199. Hvis jeg er den heldige vinder, vil jeg handle i Paw Sko i Rødovre 🙂

  Så skal min mand forkæles med nogen lækre nye sko <3

 200. Jeg vil handle i Paw sko i Rosengårdcentret. Jeg drømmer om et par nye komfortable sneaks eller sandaler og det kan være svært at finde i størrelse 42, så måske det er Ecco jeg skal kigge efter 😃🤞🤞

 201. Jeg har 4 unger, der alle vokser helt sindssygt – også deres fødder:-)
  Jeg vil bruge gavekortet i Rødovre

 202. Jeg vil handle sko i Lyngby storcenter. Der kan man altid finde nogle fine sko. Mine fødder er vokset i min graviditet, så jeg vil forkæle mig selv med nogle bløde, lækre og numret større sko, så barnevognen kan luftes 🤞🏻🤰

 203. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde ville jeg bruge pengene i Paw Sko i Glostrup Centret på et par pæne og gode sko til arbejdet. Jeg sidder på kontor, så derfor skal de være pæne, men da jeg har en nedsunken forfod skal de også være gode for min fod og som du skriver det er Ecco sko 😊

 204. Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg vælge butikken i Kolding. Der skal gå til nye sko til mig. Syntes altid det at få købt sko og sandaler med 3 børn er kaotisk. Derfor når jeg aldrig at købe nogen til mig selv. Derfor trænger jeg virkelig

 205. Uhh den er svær. Aller først ville jeg handle i Aalborg Storcenter og gå på oplevelse i deres univers. Og det ville nok ende med et par sandaler fra birkenstock, hvis ikke jeg faldt over noget andet lækkert.

 206. Paw sko i Rødovre Centrum hvor der skal handles gode sko til at gå lange ture med barnevognen under min barsel.

 207. Jeg handler i Paw Sko i Nykøbing Falster ❤️ Og jeg trænger til er par nye fede sneakers og sommersandaler 🌞😎

 208. Jeg vil handle i Paw sko i rosengårdscenteret (Odense ) trænger til lækre sommersandaler og et par snedkers 👍🏻

 209. Jeg ville vælge Paw sko i Lyngby Centeret, hvis jeg skulle være den heldige ????👠👡👢👟🙏❤️

 210. Jeg vil gerne handle i butikken i Aalborg 😃 Min søn skal have sit første par sko og sandaler, og jeg drømmer om et par forårssko fra Ecco 🌸

 211. Jeg vil handle i Paw sko i Holbæk og jeg drømmer om nogle nye smart forår/sommersko til mig selv.

 212. Gavekortet skulle bruges i Paw sko i Bryggen i Vejle. Det skal bruges på de lækreste Ecco sandaler jeg købte i sort til arbejde sidste år, men blev så forelsket i dem i rosa. Så de ville være perfekte nu der ikke skal arbejdes, men traves mange kilometer med barnevognen 😍

 213. Jeg vil handle i Paw sko i Lyngby storcenter. Min søn skal have sine første forårsko, tænker nogle sneakers og kunne godt bruge kyndig vejledning 😄

 214. Jeg vil købe et par nye Ecco tjenersko (dem sværger jeg til, men jeg trænger til et par nye efterhånden) og så vil jeg købe mig nogle forårssandaler ☀️

 215. Jeg vil købe et par nye Ecco tjenersko (dem sværger jeg til, men jeg trænger til et par nye efterhånden) og så vil jeg købe mig nogle forårssandaler ☀️ Og jeg vil købe i Aalborg

 216. Jeg vil gerne handle i Paw sko i Rødovre centret. Der har de mange lækre sko. Vil gerne købe et par nye sandaler i et lækkert mærke( Ecco, Rieker, Skechers el.lign.)

 217. Paw sko i Hørsholm 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 Ønsker mig Woden til mine piger STR 33 og 38 samt ser 39 yij

 218. Jeg vil gerne handle i butikken i Kolding Storcenter 😃 Jeg drømmer om et par forårssko fra Ecco 🌸☀️🌱

 219. Jeg vil bruge gavekortet i Paw sko Nykøbing Falster. Jeg vil bruge gavekortet på et par sommer/forårssko til min kæreste og jeg 😍🙌🏼

 220. Jeg vil gerne bruge gavekort i Rødovre. Så kan min søn forhåbentlig få et par gode sko, der passer hans smalle fødder. Og et par sko til moren 😏

 221. Vil bruge gavekortet i Kolding,. Så er det bare det, om det skal bruges på mig selv eller barnet 😅😍🤞

 222. Jeg håber på at vinde så min søn og jeg kan få forårssol fra POW Sko i Søndergade, Århus🤞

 223. PAW sko er og har altid været en god butik med service i TOP! Dejligt Annemette du brænder for god gammeldags service 👍
  Jeg ville købe de nye fede levis sneakers til min store søn str 44, og et par sneakers til mig selv ❤️🍀🙏🏼🇩🇰 Krydser fingre for denne skønne præmie 😎

 224. Jeg vil bruge de 1000 kr. i Rødovre Centeret. I går prøvede jeg alle de flotte sandaler, og de 1000 kroner skulle bruges til et af de par. 🤞

 225. Ville være skønt og vinde til rosengårds centret Odense så mine 2 små piger kunne få lækre sommer sandaler i år 😍🌸

 226. Jeg ville helt sikkert forkæle mine egne fødder med nye lækre forårsfristelser fra butikken på Strøgrt i Århus 😍

 227. Så flot giweaway 👍👍👍👍

  Hvis jeg var så heldig at vinde gavekortet, ville jeg bruge det i Paw Sko i Rosengårcentret!!🤗🤗🤗

 228. Nye ecco sko sommersko, de er så gode for mine fødder. Jeg vil købe dem i Lyngby storcenter

 229. Jeg ville finde et par støvler til mig selv da jeg stor mangler de gamle er trådt helt ud og så vil jeg finde et par sommersko til min søn 🤞🏽Og det skulle vi selvfølgelig finde i Paw Sko Nykøbing Falster

 230. Jeg vil meget gerne finde mig et par dejlige sko i
  Rødovre centeret.
  Mine fødder skal have gode sko da jeg er dagplejer. 🤗

 231. Jeg ville finde nogle sommersandaler, der er dejlige bløde da jeg døjer med en hælspore. Ville også kigge efter nogle sneakers. Jeg ville kigge i Glostrup centeret der handler jeg ofte

 232. Jeg vil gerne handle i Paw sko i Slagelse.
  Da der sikkert ikke er nogle sko jeg kan passe med mine store fødder str 45 (Annemette du har altså ikke store fødder.) 😁
  Så vil jeg købe sko til mine 3 dejlige børn.

 233. Yay! Jeg arbejder som sygeplejerske og har altid gået i ECCO sko på arbejde. Da jeg bor på Bornholm så handler jeg gerne i Paw sko i Fisketorvet i København ☺️

 234. Paw sko i Lyngby.
  Jeg ville blive MEGET glad og yderst taknemmelig for at vinde.😍🍀🙏 Det ville glæde mig at lade min niece og nevø finde forårssko.😍🤗🍀🙏❤🤞

 235. Jeg ville købe lækre Ecco sko til mig og mine 3 børn i Paw sko i Rosengårdscenteret🤞🏼

 236. Randers C butikken.. Jeg ville forkæle husets 2 små drenge med nye lækre sommersko i nogle fede farver.. 🤞🏽😍☀️

 237. Uh, jeg vil gerne handle i Kolding Storcenter 😍 Og det ville da være super dejligt at vinde et tilskud til familiens sommer-sko-garderobe 😅

 238. Ville helt sikkert køre direkte til butikken i Lyngby. Er tit den der bliver købt sko til ungerne i – så fint udvalg og god service.

 239. Jeg handler i Paw sko kolding storcenter og køber altid ecco til hele familien 🙂 😊😊🍀🍀🍀

 240. Paw sko i Aalborg Storcenter handler vi gerne i. Altid god og kompetent betjening.

 241. Sikke en fed konkurrence, især nu hvor ny sæson starter og der skal shoppes kondisko og sandaler til hele banden 😎 Jeg vil shoppe i Randers storcenter 👍🏻

 242. Kolding – drømmer om en ny sommer sandal. Måske en Rieker, eller vagabond… 😊

 243. Hvis jeg vandt skulle gavekortet bruges som tilskud, for jeg ønsker mig både nye sommer sandaler, et par pæne støvler og fede sneaks! Jeg ville shoppe i Aalborg Storcenter Citysyd 🍀

 244. Ih hvor ville jeg gerne vinde til Paw sko i Aarhus, så jeg kan få mig et par gode hverdags sneakers, som er gode for mine fødder 😍

 245. Lige som dig så er vi vilde med Pawsko i Lyngby. De giver den bedste service og vi har prøvet mange andre skobutikker men vender altid tilbage til dem da de giver den bedste service og rådgivning. Vi har en pige på snart 5 og en dreng på snart 2 år 🙂

 246. Jeg vil gå i Paw sko i Århus og købe mig nogle ordentlige stilet-sandaler til sommerens mange fine begivenheder ☺️🌺

 247. Jeg vil gerne handle i Kolding Storcenter og Ecco er også det eneste jeg køber til mig selv og mine unger 😉

 248. Jeg ville gå efter nogle sandaler dog ikke i et bestemt mærke. Ville shoppe i Ballerup centeret 😀👍

 249. Det kunne være lækkert med et gavekort så mine drenge kunne forkæles lidt ekstra. Vi ville handle i Rødovre Centrum eller på Fisketorvet 😊

 250. jeg ville gerne hente i PAW SKO i Nykøbing F.

  Jeg ville bruge præmien til at forkæle mig selv med et par kvalitets sko evt fra Ecco 🙂

 251. Handler altid i Randers Storcenter, de har et stort udvalg til “trælse” fødder og et dejligt personale.

 252. Vores lokale butik er Ro’s torv hvor at man bare finder den bedste service overhovedet ! Vi har flere gange købt sko til mine to drenge derinde og vi føler os aldrig skuffede eller snydt. God kvalitet og dejlig stemning. Så hvis vi vinder så er det sko til drengene igen i år derfra ☀️😍💛

 253. Jeg ville elske at vinde 😍😍😍 med 3 børn der altid har slidte sko trænger deres mor snart til nogle nye total lækre sko fra Ecco ❤️🍀 og de skal handles i vores ynglings skobutik Pawsko i Kolding Storcenter 👍

 254. Jeg vil gerne handle i Kolding Storcenter og kunne håbe at finde sko til mig selv til alle forårets konfirmationer🙏

 255. Uha jeg vil gerne shoppe i Paw sko på Fisketorvet. Jeg ønsker mig nye forår og sommersko! 🍀👟????

 256. Jeg er på jagt efter et par pæne, flade sko til arbejdet. Måske en smuk sag fra Angulus? Og så står sommeren jo for døren, så nye sandaler skal der også findes i min favoritbutik i Aalborg 😍🤞🏻🍀

 257. Paw Sko Lyngby.
  Har fået konstateret nogle små problemer med mine fødder og er derfor blevet anbefalet nye sko eller indlæg. Jeg vil købe nye sko og sandaler efter anbefaling om mere støtte, så jeg ikke behøves at have så ondt i mine fødder 😉☺️

 258. paw sko Odense – 💓har ik helt besluttet mig hvilke sko det lige skulle være, de har så mange fine sko.💗

 259. Jeg ville købe et par nye Ecco sandaler til mig selv – for børnene har allerede fået 🙂 jeg sværger også til Ecco sandaler – de holder længe

 260. Paw Sko Aarhus 👏🏻. Jeg ville bruge pengene på sko til sommeren ☀️🤞🏻

 261. Jeg ville handle i Rosengårdcentret. Drømmer om nye Skechers til min søn og evt. mig selv 😊🤞

 262. Paw Sko I hørsholm! Så kan jeg måske få lov til at købe de længe ventede langskaftede læderstøvler, selvom jeg er på su

 263. Jeg har i mange år drømt om at min datter skulle have et par ecco sandaler, men desværre har økonomien ikk været til det. Vil elske at hente et par i Paw sko Grenå

 264. Jeg ville give min søn på 15 nye sko. Han har problemer med store fødder,og en ekstra knogle på hver fod som gør det svært at finde gode(& fede) sko. Og han vokser stærkt for tiden så det kræver nye sko hele tiden og på min pensionist løn er det svært at følge med hele tiden ????🤞🏻

 265. Jeg elsker Paw Sko, altid god service👌🏼 Jeg vil handle i deres butik på Fisketorvet og vil for en gangs skyld forkæle mig selv med et par lækre forårssko🤩

 266. Jeg vil gerne handle i PAW Sko i Rødovre. Jeg har 3 unger der vokser alt for hurtigt 😜. Så jeg ville helt sikkert kunne finde sandaler/forårssko til alle 3.

 267. Jeg vil nyde at shoppe for gavekortet i Lyngby 🙏🏻 Jeg elsker Billi Bi så enten skulle det være til et par fede af deres – ellers et par nye fede sneakers🤩

 268. Jeg vil forkæle mine to drenge med nye sko fra Paw Sko i Lyngby. De sagde begge den anden dag at de gerne vil have nye. 😊🍀

 269. Jeg drømmer om et par lækre sandaler til sommer🌻🌞. Mon ikke Paw Sko i Kolding kan klare det…

 270. Sommersandaler til mine børn❤️🐥☀️☀️☀️
  Ville tage til Paw sko i Hørsholm.

 271. Uh jeg ville elske at kunne hoppe i et par nye Birkenstock-sandaler, som jeg sværger til. Ecco-sandalerne til drengene er nemlig indkøbt i Rødovre Centrum👏🏼

 272. Jeg ville gerne handle i Pawsko Herning. Mangler et par normale sko som mine fødder kan være i og jeg kan holde ud at have på, i stedet for altid at skulle købe sneakers pga. Knyster og nedsunken forfod #36år…

 273. Jeg ville blive så glad hvor jeg vandt! Jeg vil bruge det i Kolding. Jeg vil gå ind i butikken og blive inspireret… de har et fantastisk udvalg👌🏼

 274. Jeg er også fan af Ecco sko og finder altid et godt udvalg i min lokale Paw Sko i Aalborg Storcenter, hvor jeg helt sikkert vil handle🤞☺️

 275. Jeg vil nærstudere udvalget i Rødovre centrum og ud fra det vælge , og tænker jeg vil dele med min niece på 12år 😜måske hun trods alt mangler sko mere end jeg gør , sko vokser man jo ikke rigtig ud af som voksen 🍀

 276. Paw sko i Kolding Storcenter. Så skal der shoppes sko til sommeren 🙏🏼🤞🏼🍀

 277. Går virkelig og mangler et par nice støvler, og ville da elske at finde dem i Paw sko, Hørsholm!

 278. Det vil blive i Rødovre, for der har de det bedste udvalg af børnesko 😃 det ville være børnene som ville få sandaler til den kommende sommer

 279. Paw sko København – Fisketorvet 🤗 ville være lækkert med et par gode sneakers til de mange, lange gåture med barnevognen!

 280. Er også vild med Ecco 🤩🤩🤩. Vil elske at shoppe sko hos Paw Sko i Kolding Storcenter 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

 281. Vil tage til Paw sko i Ballerup. Min søn skal have sandaler, som gerne må være Ecco. Men det vigtigste er, at de sidder godt hans fod, så butikkens vejledning må afgøre det endelige valg 😊🍀

 282. Hvis jeg vinder bliver det i Aalborg Storcenter 🙏🏼 Nu når det snart er sommer har jeg brug for nye sandaler ☀️🌸

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN