Kom og hør mit foredrag i Odense i næste uge

Kom i hyggeligt og lunt selskab når jeg holder oplæg omkring et kagebagerliv fyldt med passion, drivkraft og selvkærlighed. Jeg deler min personlige beretning, og lægger særlig vægt på, at du selv får noget stof med hjem til eftertanke. Oplægget handler i højere grad om ambitioner, gå-på-mod og kvindeliv end om end om livet som ukronet kagedronning. Der er ‘kød på’ oplægget, og det bliver fortalt i samme bramfrie og åbenhjertige tone, som det I kender her fra bloggen.

“Hvad er der lige sket i Danmark? Er vi blevet underlagt en præstationskultur, der hele tiden skal få os til at ville vinde? Har vi ikke nærmest glemt, hvordan det er, at hygge os, – dét som vi ellers er verdensberømte for. Og hvad er succes egentlig? Er succes noget vi formår, noget vi opnår, noget vi konkurrerer om? Eller er succes i virkeligheden en individuel følelse, der ikke kan gradbøjes, men som skal opleves?”

Sig mig, er der ikke noget, der skal laves om i vores opfattelse af nærvær og succes?

Jeg har haft stor succes med mine meget åbenhjertige foredrag igennem 2018, – og jeg lover, at jeg ikke går på kompromis med underholdningsværdien.

Book din billet her

I samarbejde med Riceteria (café salon i hjertet af Odense) afholder jeg et foredrag på tirsdag d 22. jan kl 19-21. Man kan møde op fra kl 18.30.

Mit oplæg, som naturligvis er vedkommende, varer en times tid – og der vil være mulighed for at stille spørgsmål. Men det er vigtigt, at der også er tid til, at gæsterne kan nå at hygge sig over maden og ‘bare’ få sig en dejlig aften i nogle fantastiske omgivelser.

Prisen er 250 kr/pers. – der er begrænsede pladser. Der er ingen aldersbegrænsning.

BOOK HER

Alt det får du for pengene

  • en lækkert måltid
  • noget godt at drikke
  • mit foredrag – ca. 1 times varighed
  • mulighed for at købe mine bøger og Rice-produkter med rabat
  • og hvis du følges med en veninde eller lign., så får du jo også en dejlig aften i selskab med én, du holder af.

Jeg glæder mig simpelthen så meget til denne her fantastisk hyggelige aften. Det bliver nærværende og hjerteligt, og jeg ser frem til at få sparket 2019 i gang med årets første foredrag. Det bliver alletiders.

Vi ses.

2 reaktioner

  1. Lyder hyggeligt 😌 Kommer du også til Kbh. ? P.S. Hvor er den fine hvide skjorte fra du bærer på billedet ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN