En karrieredrøm, der er gået i opfyldelse

Det her er stort. Det er faktisk virkelig stort i min lille kage-verden. Jeg er mega stolt over at kunne sige, at jeg fremover er en tilbagevendende del af Go’ morgen Danmark.

Jeg var så heldig at blive inviteret ind i studiet d 15. september, hvor jeg skulle lave konfekt for seerne. Det passede naturligvis lige med, at jeg havde udgivet min bog Konfekt dagen forinden, så lidt omtale er altid dejligt.

Jeg har – lige siden Den store bagedyst – godt vidst, at jeg er ok-god til det dér med at lave kage og bage på tv. Jeg erfarede dengang, at jeg godt kan finde ud af at formidle opskrifter igennem tale og give gode tips videre. Men siden 2013, hvor Den store bagdyst rullede over skærmen, har jeg sagt nej tak til utroligt mange forskellige tv-programmer, fordi de ikke lige passede til mig eller “lå på den vej”, som jeg gerne ville gå ned ad.

Men ét program, som jeg altid har ønsket at få lov at være en del af er Go’ morgen danmark. Fordi – det er igen hemmelighed – at det er en rigtig god platform til at gøre folk opmærksomme på, at jeg faktisk stadig lever af at bage kager, trille konfekt og udvikle opskrifter. Det er ligeledes en platform hvor jeg kan få lov til dét, som jeg holder allermest af: at formidle. Formidle mine idéer, tanker, tips og tricks omkring bagning og søde sager.

At være en fast del af Go’ morgen Danmarks kokketeam er sådan lidt som en slags “Det søde liv”-light, og det passer mig perfekt. Det er ikke mit eget show, men det er “mine” minutter, når jeg er på, hvor jeg kan få lov at formidle min passion. Jeg har nemlig umiddelbart ikke en drøm at at få mit eget bageprogram, eller mit eget konditori, selvom I er en del, der har efterspurgt det. Det er tiden i hvert fald ikke til lige nu. Jeg er mægtigt glad for mit job som tv-vært på Sådanmark, og nu også som “kok i køkkenet” (bør det ikke hedde kagekone i køkkenet 😉 ) på morgen tv. Det er den perfekte balance for mig, hvor jeg på det ene job sætter fokus på samfund og mennesker i det andet job fokuserer på kager og søde sager.

Nå men, jeg glæder mig i hvert fald utroligt meget til at komme sådan rigtigt i gang. Jeg kommer først til at optræde mere fast i programmet fra lidt senere på efteråret – men I kan altså roligt begynde at se frem til meget mere kagebagning fra min hånd.

Vi ses på skærmen.

Her er et par af de opskrifter som jeg lavede om morgenen d 15. september:

Prøv mine marcipanblomster

Eller mine bountykugler

GemGem

12 reaktioner

  1. Stort tillykke!! Er så glad på dine vegne! Jeg må også sige at du har en måde at formidle dine ting på som er meget inspirerende!
    Jeg håber det bliver alt det som du drømmer om.

  2. Mega monster stort tillykke med dit nye job. Jeg håber jeg kan nå at se det inden jeg skal i skole!

  3. Hvor er det dog fantastisk ❤️ Stort tillykke med det nye – jeg glæder mig til at se med ?

  4. Ej hvor FEDT, STORT tillykke ?? Det vil jeg glæde mig til. Så dig den morgen med konfekten (jeg optog det faktisk så jeg kunne få det hele med, når jeg havde tid). Du er super inspirerende ??

  5. Kæmpe tillykke Annemette. Det bliver en fornøjelse at se mere til dig i tv og det er en super lækker Konfekt bog du har skabt, også kæmpe tillykke med denne:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN