Vi har fået svar på kønnet!

Jeg gav min kæreste, Micky, en helt særlig adventsgave i år. Han fik en tur til jordemor… – altså med mig i hånden, ik! Jeg havde bestilt en kønsscanning – bare fordi jeg simpelthen ikke kan vente til d. 5. januar, hvor vi skal til MD-scanning, og ellers også kunne se, om det var en dreng eller pige…

Men jeg kunne ikke dy mig, så ind på nettet og så fik jeg booket mig en tid hos Cyclus Klinik. Men, der findes MANGE gode steder, at få foretaget sådan en scanning, men jeg synes jeg fik super god behandling – og vigtigst af alt, vi fik svar på hvorvidt det er blåt eller lyserødt, vi skal ud og købe ind…

Desværre lå moderkagen lidt i vejen, så 3D billederne er ikke så gode. Det ligner lidt at vores barn ingen ben har – men det er bare sådan det ser ud på scanningen. Alt er i skønneste orden:) Men, de der 3D billeder overvejer vi at få lavet igen i uge 30. Det skulle være et godt tidspunkt for 3D scanning…

Så, kan du se hvad det er?

IMG_7001

 

Oh yes, it’s a boy! IGEN(!!!!) – Indrømmer at jeg blev lidt skuffet i et kort sekund – ville SÅ gerne have prøvet at være Mor til en pige…men nej, jeg skal åbenbart kun lave drenge, – men jeg véd jo også hvad det er, og jeg ELSKER jo mine drenge overalt på jorden, og véd, at det er helt ligegyldigt om det er en dreng eller pige, for de er allesammen forskellige uanset:) Nu er jeg glad! Nu har jeg vænnet mig til tanken om endnu en dreng – vores lille Luca Alf Fridthjof. (Alf er fra min side af familien – det hedder min far til mellemnavn… Luca Alf er da også et skønt fodboldnavn, ik? Det var sådan jeg fik min kæreste med på den idé, he he!

IMG_6996 IMG_6999

Han tager lige en slapper med hånden bag nakken:)

 

3 reaktioner

  1. Jeg har tre drenge, og det er skønt, hårdtmen skønt de har virkeligt glæde af hinanden. Men kan godt følge dig, jeg ville også gerne prøve st være mor til en pige og allermest er jeg lidt ked af ikke at blive mormor?

  2. Tillykke!! Har selv været der. Faktisk magen til med to forskellige mænd også.
    Jeg vil forberede dig på, at den dårlige samvittighed rammer helt sindssygt. Det med at man er mor på halvtid til to unger, mens man kan give sit ene barn det hele. Jeg føler stadig, at jeg skal kompensere.. Puha. Der er så mange følelser, for ens nye mand vil jo også gerne engang i mellem bare være den “nye familie”, og det skal man jo også respektere. Alt i alt. Held og lykke til jer med dine snart tre skønne unger.

    1. Tusind tak for de søde ord – og jeg er sikker på, at min (dårlige) samvittighed, som du snakker om, vil give anledning til mange gode tanker og blogposts i fremtiden;) Knus AM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN