Kan du se forskellen? Se godt efter…

Se nu rigtigt godt efter… Kan du se at noget er ændret? For good – and I’m not going back?

Du skal se virkelig godt efter – og ikke i mit ansigt – nej, du skal se efter oppe i dit “adressefelt” – altså, dér hvor der står www.annemettevoss.dk. Noget er væk! “-blog” er væk.

Jeg er gået fra ..vossblog.dk til ..voss.dk!

Jeg startede en gang en hjemmeside, der hed www.annemettevoss.dk, hvor man kunne finde en stor opskriftssamling og lidt praktisk info omkring om mig og min virksomhed. Så startede jeg i efteråret 2015 bloggen, og kaldte den for www.annemettevossblog.dk – mest fordi jeg på daværende tidspunkt ikke anede om jeg kunne lide at blogge, og derfor ikke ville blande de to sammen.

I mellemtiden er der sket det, at jeg er blevet vild med at blogge – det er lige mig. Faktisk er jeg bare vild med at formidle. Om det er i bagebøger, gennem tv, gennem YouTube eller her på skrift gennem bloggen – ja, så elsker jeg det. Formidling er “my thing” har jeg fundet ud af. Og der er sådan set absolut ingen grund til, at jeg har to sites, hvor man kan finde mig. Så nu har jeg slået det hele sammen til www.annemettevoss.dk – det vil sige at efternavnet “BLOG” forsvinder. Bemærk, fremover så hedder min blog altså bare www.annemettevoss.dk – og sådan bliver den ved med at være for good. Hvis det skulle ske, at du kommer til at skrive annemettevossblog i dit browser, så omdirigeres du blot til den nye adresse. Ganske enkelt.

Opskriftssamlingen er rykket med – og den finder du under menupunktet: opskrifter. Indtil videre er det måske en lille bitte smule forvirrende, men jeg har forsøgt at inddele i nogle overskuelige kategorier. Men der kommer styr på det over tid. Og i øvrigt, så anvend søgefeltet her på siden, hvis der er noget særligt du leder efter – f.eks. flødeboller.

Ja faktisk så er al information, der var vigtig, rykket med herover på mit site hos Blogly.

Jeg glæder mig til at friste med endnu flere kageopskrifter, livsstilstips, kærlighed til min børn og meget mere. Så velkommen til – eller velkommen tilbage.

/AM

 

3 reaktioner

  1. Hahaha jeg sad og kiggede om du måske havde fået lidt fyldigere læber ?
    Det er fedt at finde alt ét sted – jeg er vild med at følge dig og æææælsker dine opskrifter ❤️️✌?️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN