Kan det overhovedet blive godt?

Nu skal indretningsarkitekten virkelig på job igen. Jeg er sgu lidt på den mht. Luca og hvor og hvorledes vi skal få plads til ham i vores hjem… Naturligvis har vi plads til ham, men jeg vil gerne have at han får sin egen lille soveplads og et fint hjørne, der bare er hans. Drengene har deres fine værelse med nye lækre møbler – det har I vel set? – (ellers så se med her..haha – blogpostet indeholder reklame) – men Luca sover pt bar i sin barnevognsindsats ved siden af vores seng, har sit tøj i en skuffe i gæsteværelset og har allernådigst fået et lille lege hjørne i stuen. Så ham er der ikke så meget “hygge” omkring.

Mit hjem er rimelig tjekket, egentlig, og jeg kan godt finde ud af at rydde op og gøre her lækkert – ca. en gang om ugen. Skinner det hele. MEN, det er ét rum i lejligheden, der endnu aldrig er blevet vist frem til offentligheden. Det er nemlig lidt pinligt, hvor rodet og utjekket der er på vores gæsteværelse, som jeg nok nærmere burde betegne som vores pulterrum. For det er det. Et pulterrum. Se selv!

IMG_2789

IMG_2790

IMG_2791

Man kunne jo godt fristes til at tro, at jeg lige for forståelsens skyld har trukket lidt i skufferne under sengen, så de blev synlige og rodet lidt rundt i vindueskarmen for at gøre det ekstra kaotisk – men nej, – sådan ser det ud, as we speak! Men strygejern, grill, legetæppe, babymad, vasketøj, lagkagefade osv…

Men sådan er hele mit hjem heldigvis ikke…

Som I ser er resten af lejligheden egentlig helt ok? Ikke? Så altså, vi har lige fået konstateret, at mit hjem er som mig selv: 80% top-tunet-tjek-på-det og 20% totalt-kaos 😉

(billederne herunder er taget til Berlingske Bolig for lidt tid siden af fotograf: Frederikke Heiberg)

voss01

voss03

voss04

 

Men nu skal det der pulterrum altså blive til Lucas soveværelse og samtidig skal det fungere som gæsteværelse og opbevaringsrum af alle mine bageredskaber – og her taler vi et 2 x 2m stort klædeskab, der er proppet til randen med bageforme, chokoladeknapper, udstikker, lagkagefade etc. YES. Sådan er det.

Så hvad gør jeg? Jeg må vist hellere have papir og blyant – for ikke at nævne lineal – frem, og komme i gang med idéerne. Jeg har naturligvis tænkt mig at investere i bæredygtige møbler – ligesom med drengene. Men alt det andet, dvs. maling, billeder, uroer, rammer, sengetøj etc. er jeg på udkig efter. Så kom med jeres gode indretningstips, hvis I har nogle. Jeg er lydhør – også selvom jeg har en rimelig god idé om hvad jeg vil. Jeg savner stadig lidt inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop