Lækre og hjemmelavede…så er de bare bedst! Har du også lyst til koldskål? Så se den lækre opskrift på koldskål her.
Kammerjunker
50 stk
sværhedsgrad: let
arbejdstid: 20 min
bagetid: 10 min
100 g koldt smør
150 g lyst rørsukker
200 g hvedemel
1 tsk kardemomme
korn fra 1/2 vaniljestang (eller 1 tsk vaniljesukker)
1/2 økologisk citron, skallen
1 æg, str M
Smuldr det kolde smør med rørsukker, hvedemel, kardemomme, vaniljekorn og fint revet citronskal. Saml dejen med ægget. Rul dejen til en pølse, pak den ind i husholdningsfilm og læg den i fryseren. Efter ca 1/2 time på frost kan dejen skæres i mundrette kammerjunker.
Bag kammerjunkerne på en bageplade beklædt med bagepapir ved 175 grader varmluft i ca 10 min. til de er dejligt gyldne.
Server kammerjunkerne med din egen hjemmelavede koldskål – find opskriften her.
Velbekomme.
2 reaktioner
Hej Annemette
Skal der ikke bagepulver i dine kammerjunkere ?
I morgen-tv i dag snakkede du om bagepulver, men i opskriften er der ikke noget…
Mvh
Helle K
Dette er en anden opskrift. Den jeg lavede i go morgen danmark finde du på mad.tv2.dk