Kærlighed og kildevand – og kaffe, tak!

Reklame for Senseo

Masser af kærlighed. Rigeligt med vand… og kaffe, tak! Sort, med mælk, som mokkaudgave med chokolade eller som helt ren espresso. Jeg drikker kaffe på alle måder, også bare i god gammeldaws filterversion. Jeg diskriminerer ikke, – uanset hvilken nuance kaffen måtte have – lad os sige det sådan.

Med min nye Senseo Switch 3in1 kan jeg få kaffe på alle mulige måder, alt afhængig af, hvad jeg har brug for! Min nye yndlingskaffevariant er Senseo Cappucino med chokosmag. (Man er vel kagebager med hang til søde sager). Men maskinen har en 3-i-1 funtion, dvs. at den kan lave både store krus kaffe, små intense kopper kaffe og simpelthen også en hel kande kaffe, hvis jeg er heldig at have én at dele kaffehyggen med. Med filter, vel at mærke! Tænk engang. Det er simpelthen lykkedes nogen at kombinere min højt elskede filterkaffemaskine med en maskine, der også laver kaffe i kopstørrelser. Nemt.

senseo-kaffemaskine-annemette-voss-1

senseo-kaffemaskine-annemette-voss-2

Kender I det?

Har du også rutiner, der er fuldstændigt afgørende for, at din hverdag kan hænge sammen? Siden jeg i 2005, i en alder af 21 år, lærte at drikke kaffe, har kaffen været en fast del af min daglige rutine. Faktisk en helt uundværlig del af min dag.

For mig gælder det kaffe, vand og frisk luft – og nårh ja, kærlighed! Fire ting jeg SKAL have hver evig eneste dag for at føle mig sådan rigtigt i live. På den liste er kaffen vel min største “last”, men nu drikker jeg kun kaffe i rimelige mængder og tror egentlig på de gode egenskaber fra kaffen, så længe jeg ikke har et overdrevet forbrug.

Faktisk, når nu sandheden skal frem, så har jeg hele tre forskellige kaffemaskiner plus en stempelkande til de dage, hvor dén trang melder sig – måske jeg bør overveje at skille mig af med bare en brøkdel af mit kaffeudstyr? Tja, den må jeg lige tygge lidt på. Min traditionelle filterkaffemaskine kan jeg jo reelt sagtens skille mig af med ovenpå at min Senseo Switch 3in1 har fået en plads på køkkenbordet. Den kan jo det hele, faktisk.

senseo-kaffemaskine-annemette-voss-7

senseo-kaffemaskine-annemette-voss-8

Lad os lige break it down...

Det her med 3-i-1 funktionen betyder altså, at jeg kan træffe mit helt eget personlige valg, når jeg trænger til en kop kaffe. Alt efter hvor i min daglige rutine jeg er. Har jeg gæster? Er det bare lige mig, der skal have en hurtig pick-me-up, eller har jeg egentlig mest brug for et ordentlig krus kaffe (med chokosmag!) som jeg kan tage med på farten. Sidstnævnte er yderst aktuel i den hverdag jeg praktiserer 😉

Maskinen har tre funktioner og der findes et helt utal af forskellige smagsvarianter af kaffepuder, som man lægger i maskinen. Så der er pretty much frit spil, – du kan få din kaffe præcis som du gerne vil have den!

senseo-kaffemaskine-annemette-voss-6

senseo-kaffemaskine-annemette-voss-5

senseo-kaffemaskine-annemette-voss-4

senseo-kaffemaskine-annemette-voss-9

senseo-kaffemaskine-annemette-voss-10

senseo-kaffemaskine-annemette-voss-11

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN